ЮЛСКОТО дете е вече голямо - за детска градина става рано!

• 20 746
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
добро утро
Днес ентусиазираната Еви вече пусна сълзи и каза че не иска да ходи на градина, радостта й беше кратка  Laughing Все пак я оставихме, дано се е успокоила бързо.
Прогнозата за времето направо ме побърка, толкова мразя студове, дъждове , а това предстои няколко месеца.Прибрах дрехи от простора навътре на сушката ,че не могат да съхнат  ooooh!
Ева я боля ухо това лято на Добринище, аз нямах нищо друго освен Хексалгин и дадох от него.Хомеопатката беше казвала някакъв лек за болки ,но сега забравих- май беше затоплен зехтин да се капне  Thinking
Иве явно няма да ги пускаш днес ,какво става при вас???
Във Велинград поне е е пълно с хотели  Laughing.Иве ние сме били в Гранда ,но без да ползваме басейните.Мисля следващият път него да опитаме  Hug

# 151
  Във Велинград поне е е пълно с хотели  Laughing.
Да, а за сметка на това пътищата им са ужасни. Как не ги е срам! Туризъм ще развиваме Naughty
Бързо оправяне на болничките Hug

# 152
Мими ние вчера това си говорихме с мъжа ми, че като ходим там ние пари на самият град не даваме ,защото не излизаме от комплекса, не харчим нищо извън него.Пътя е лош, да  Peace
Какво давате за да засилите защитните сили на огранизма на малките?Аз засега давам само Коластра ,но незнам дали да не прибавя и още нещо .

# 153
  • sf
ДД
Как сте?
Откачам в това време, Вико съвсем . Вече толкова му е скучно,че все ме пита кога ще ходи на градина  ooooh!
СНощи гледах сериалът до 3 , а станах в 8 , ама изгледах всичко и сега ме е яд,че няма какво да гледам  Joy

Иве, как е днес Ради?

# 154
  • София
ДУ
Пак безсъние,каза в 4 ч че и другото го боли дадох нурофен и още спи,милото.Звъннах на хомеопата и на нашата в плевен и двете категорично казаха АБ,само ми го смениха с по сладичък и на един прием.Такъв синхрон м/у двете не се е случвал,оставиха и едно хомеопатично.Дано се оправи.Един въпрос като почне АБ може ли и нурофен докато подейства първото?
Ками аз давам и течни водорасли и по едно гумено мече -ам.витамини.
Времето е ужас,незнам какво ще правим без Мария и в къщи Twisted Evil

# 155
Това гумено мече как се казва?
Дано скоро му мине на Ради.Мисля че няма проблем да даваш Нурофен, ти заради болката ли даваш или заради Т ??
В хотела взех координатите на едно момиче , около нашата възраст, която работи в детският клуб.Та същата се мести в София и ще си търси работа като детегледачка, много е симпатично момичето, Еви е очарована от нея.Ако някой има нужда да зне че имам тефона й   Hug

# 156
  • sf
Иве, давай го,ама капки не слагаш ли? За Т ли го даваш?

Вероника отиде на английски сама, всъседния вход е школата, голямо улеснение ми е. Дано и да научи нещо. От Британика много се разочаровах за тия пари.

Аз давам Бронховаксон и понякога Пиковит.

# 157
  • София
И за двете го давам и капки слагам в ушите,но действат кратко.
На мен ми се ходи някъде,ако някой търси компания да свирка

# 158
  • sf
КЪде и с кой?

Спортакус щял да идва в МОл Сердика на 12.10 от 18:30ч. Не съм фен , ама мие  близо,та може да идем.
За да се срещна с вас,де  Joy

# 159
  • София
Там сме Вики в Сердика,моите са фенове.А Бен тен на 10 не е ли пак там?
Семейно ми се ходи някъде,за събота и неделя.
Чух добри отзиви за един хотел Фея чифлик,има вътрешен басеин и външен,ама не съм разпитвала за отопление.А и на Долна баня има,там със сигурност и на вън става за къпане.

# 160
Иве дават много кофти време, валежи и студ, да не стане скука на децата да стоят само в един хотел Thinking
И аз бих завела Ева да види Спортакус  Laughing
Някой да знае как стои въпроса с пускане на поръчка в сайта за обществени поръчки( става въпрос за леглата в детската градина на Ева) ??Може и на лични  Hug

П.П Бубето не пише , къде е????

# 161
  • София
Не за този уикенд,по принцип.

# 162
Здравейте!
Ками,жалко че не сте го харесали инъче вътрешния басейн е с топла минерална вода.Незнаех,че стои така въпросът за отоплението,беше топло като бяхме,но нали ти казах и на мен ми направи впечатление колко е празно и извън града.За Бор казаха от веригата,че е по-добър.Но важното е,че сте изкарали добре.
Аз съм с двамата днес,снощи и Надина я боля корем и са едни жълти и двамата.В сряда живот и здраве ще ги пускам чак.Сутринта ги заведох в баба им и дядо им за два часа,защото много кормуване щях да пропусна вече,а другата седмица ми е изпита за листовки.Трябва да сготвя и да почистя,а те викат и разхвърлят,бият се,скачат,вдигат адски шум.Главата ме боли и ми ида да зарежа всичко.Добре ми беше като са на детска,сега ми идва нанагорно като видях хубавото.
О ще ходим и на Бен 10 и на Спортъкус само да сме здрави.А взема ли да шофирам е тогава ще съм на всякъде.

# 163
  • sf
Мисля да водя Вико на театър в събота,понеже кака му е на РД тогава,та да не е прецакан.
Има ли желаещи? Чудя се между "Куклата Барби" в Т-р Възраждане и между "Принцесата и градховото зърно" в Кукления на Заимов.  Thinking
А в театър Ариел ходил ли е някой?

# 164
  • София
Аз съм желаеща ама от колко часа?

Общи условия

Активация на акаунт