Лакове за нокти - тема 14

• 60 358
  • 712
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора
BlackHoleSun, със сигурност не си по - нахална от мен, спокойно  Laughing
можете ли да ме просветлите какво значи нано керамичен топ лак  Embarassed
http://www.nisea-bg.com/images/items/5659.jpg

И аз това щях да питам, тъй като се бях засилила да го купя. Днес си купих изглаждаща база на Дивайн, не ми изглежда много читава, но като няма други тук, а от Пърфект ми се получват балони.  Tired

# 196
  • USA, Steak State
Беки Б, колко изчака преди да сложиш топ? беше ли кала ти напълно зисъхнал. На мен ми се е случвало това, но си зависи от самия лак, а не от топ лака.

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 22:47 от bubanka

# 197
и аз бях чела за въпросния топ лак със стъклен ефект на импала но тук във варна никъде не съм го среала ако някой може да ми помогне със откриването ще съм много благодарна
Ще пътувам към Варна в четвъртък, ако го открия ще го взема и може да се видим, ако не е късно де.  Simple Smile Ако имате пратки за и от там свиркайте  Whistling
А ето какво сътворих с Перфекта и сивия Есенс от Здрач: http://img545.imageshack.us/i/021020101565.jpg/

# 198
Прекъснах лаковата диета с един керамичен ГР-тъмно лилав, ще го снимам като се лакирам. Сега обаче слагам черния КА, че довечера съм на рок бар  Laughing

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 22:48 от bubanka

# 199
  • USA, Steak State
Беки Б, май вече ти го казаха това по- назад, но... жесток маникюр имаш! Много ми харесват ноктите ти! Лака се е получил доста добре... ама сякаш нещо ми липсва там в празното пространство.. не мога да преценя.

# 200
  • София
Моля, някой ако види някъде Зули-то или Лисицата на Есенс да ми пише.  Praynig

# 201
  • София
Аз в последните дни съм с новата ми придобивка на Есенс - нищо че е евтин, на тоя му се радвам  Mr. Green Страшен цвят, много ми е по сърце... Heart Eyes

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 22:49 от bubanka

# 202
Абе аз основно ви чета, че ми е интересно, пък в последно време съм в групата на мързеливите красавици от другата тема  Laughing  Събирам стимули, така да се каже.

А сега по темата: каква е разликата между матовите и велурените лакове? Купих си матиращия топ на Есенс и ефектът прилича на велурените, които показвате...  newsm78  Също така забелязах, че се получава по-добре, когато го нанеса върху перлен лак. Абе нещо не ми е ясна цялата тая работа  Laughing

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 22:50 от bubanka

# 203
  • Стара Загора
А сега по темата: каква е разликата между матовите и велурените лакове? Купих си матиращия топ на Есенс и ефектът прилича на велурените, които показвате...  newsm78  Също така забелязах, че се получава по-добре, когато го нанеса върху перлен лак. Абе нещо не ми е ясна цялата тая работа  Laughing

Би ли споделила откъде се сдоби с матиращия топ ?   bouquet

# 204
b^s , това представлява матирания

а това велурения. Във велурения има брокат Simple Smile

снимките не са мои, специално 2-рата мисля, че е на nad_tab. Надявам се да няма нищо против  Peace

# 205
  • София
Беки Б. страхотно изпълнение  bouquet
И на мен ми се е оцветявала четката от неизсъхнал хубаво лак.Всъщност аз никога не го чакам да изсъхне и да му сложа топ,но го оставям минутка-две да дръпне малко.

Относно евтините топове харесвам бързо съхнещия на перфект.Траен е и има достатъчно 'лъскавина' поне за мен.Не знам за вас колко обичате да ви е лъскаво Laughing

Момичета а да ви попитам мога ли да си разредя топа и основата? Че не ми се ще да ги хвърлям още newsm78
И още 1 въпрос - за колко време ви се сгъстява един лак?
 Crazy

# 206
А когато слагате топ лак върху тъмен лак, оцветява ли ви се четката?  Tired Аз току що посиних един топ...

И аз бях питала в една предишна тема, ама никой не отговори и мислих, че съм единствена. Laughing НА мен на няколко по-тъмин така ми стаав и избърсвам четката с него, веднъж даже под вода я измих, не знам обаче колко е правилно.  Laughing

Аз съм ползвала няколко топа до сега, но най-доволна съм от един на Лореал (вече не помня какво пишеше на него  Embarassed ) и в моментта от "Мейбълин Салон маникюр". Съхне страшно бързо, много е течен и се нанася лесно, има хубав блясък и определено увеличава трайността на повечето ми лакове  Flutter
От по-евтините съм пробвала Перфект, но ми ставаше на балончета

Топа на Есенс ми се оцветяваше така от други лакове. Мейбълин досега не е.

Сега аз ползвам на Мейбълин и наистина е много течен и се нанася страшно лесно.

Тези лакове на Wet'n'wild вие откъде ги взимате? Виждала съм да ги продават в Кенвело, мисял че бяха тези, ама нещо не  ми се струват много хубави..  Вие по.зва.и .и сте ги?

С риск да стана нахална пак ще цитирам
сега ще попитам още нещо за маслото на Икаров за заздравяване но нокти. Колко често се ползав или няма ограничение? И може ли повече от 20 минути да се седи с него, евентуално за по-голям ефект? Аз ползвам сега бадемово масло на същата фирам и си стоя с него по-колкото искам, но то не е за нокти де. И след колко време ще се забележи ефект?

Беки Б., страхотен маникюр.

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 22:52 от bubanka

# 207

Би ли споделила откъде се сдоби с матиращия топ ?   bouquet

Ами аз съм в чужбина, така че едва ли ще съм ти от полза. Иначе - ДМ, разбира се  Laughing Оттам трудно мога да изляза с празни ръце, а уж бях отишла за котешка храна  Embarassed

# 208
b^s , това представлява матирания

а това велурения. Във велурения има брокат Simple Smile

Мерси  Hug Значи с топа мога да си правя и от двата вида, според зависи дали лакът отдолу е перлен, или не.

# 209
  • София
Rainboww_, да, Wet'n'Wild продават в Kenvelo, точно оттам си купих топ лака. И лаковете наистина винаги изглеждат кофти, цветовете също са скучни - поне тези, които внасят тук, а в интернет намирам доста интересни техни цветове, но уви. Иначе ги продават и в Bonjour, но последния път, когато ходих там, този топ го нямаше. Имам един розов лак на тази марка, но не съм го пробвала още и не мога да дам мнение какво представлява.

Общи условия

Активация на акаунт