Новите ни козметични похождения 12

• 56 688
  • 691
  •   1
Отговори
# 420
Да дам отзиви за очната линия на Mac. Много е хубава. Лесно се нанася, бързо съхне, чуден наситен цвят. Не мърда часове. Може да се рисува и отвътре на окото с нея, което не съм си представяла че ще стане. Супер доволна съм. Искам да си взема и друг цвят. С каяла на Герлен, който за съжаление беше лимитиран и повече от двойно по-скъп, е най-добрия продукт за очи за мен. Горещо я препоръчвам. Направиха ми няколко комплимента днес за новия имидж и то хора, който не се интересуват от грим. Носих я без сенки, а вчера със. И в двата случая е чудесна. Heart Eyes

# 421
  • USA, Steak State
Денси, мерси мила!  Heart Eyes

Само да те питам ти точно тази с облото бурканче ли си взе или това с четвъртитото бурканче?

# 422
  • In The Middle Of Nowhere

# 423
Денси, мерси мила!  Heart Eyes

Само да те питам ти точно тази с облото бурканче ли си взе или това с четвъртитото бурканче?
Да точно тази. Каква е в четвъртито бурканче?

# 424
  • USA, Steak State
Пак е черна. Аз мисля направо в магазин да ида, че ми писна от онлайн покупки. Друго си е ръка да пипне  Twisted Evil
Иначе Мак имат един друг вид очни линии, които са и цветнички и май по- добри като вариaнт http://www.maccosmetics.com/product/shaded/793/4043/Chromaline/index.tmpl

# 425
Мерси. Hug Такава и аз бих си взела. Тук не ми предложиха в магазина, но ще попитам.

п.п Не доставят до България, за съжаление.

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 22:25 от densi

# 426
  • USA, Steak State
Хмм.. не можеш ли от сайта им да поръчаш? Мисля, че и по- евтино ще ти излезе.  Mr. Green

# 427
  • София

Как се "държи" лосионът за тяло?

# 428
  • USA, Steak State
Хайде и аз . Четка ще си взема na druga marka, че не ми се даваха 17$ за четка на Mac. Simple Smile

# 429
# 430
Хайде и аз . Четка ще си взема na druga marka, че не ми се даваха 17$ за четка на Mac. Simple Smile

вчера писах на Денси и я накарах да ми разкаже за този продукт  hahaha
Ноар пусна зарибителната муха и ми се струва, че скоро и аз ще се похваля  Joy

пп имам такава очна линия на Канебо /кафява, сега искам черна/, колко често и как почиствате четката?

# 431
  • София
reproche , не съм го тествала още. Събота и неделя, като го сефтосам, ще дам отзиви.  Peace Между другото ги взех за 8,69 трите в подаръчна кутия.  Peace

# 432
# 433
Днес съм за първи ден с нея, но засега нямам впечатления. При мен трябва да минат седмица - две, за да имам отзиви  Peace

# 434
snejinka много е хубава спиралата.

Общи условия

Активация на акаунт