Волейболните ни национали (тема 2)

• 20 659
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Аха Wink знам знам ...и следя...и сайт си имат ве4е....Абе добре работят Peace дано да имат успех Peace

# 616
Айде сега - бой?
Симпли, пиенето върви с друго.

Ъъъъ... Имах предвид помежду им, ти нали не предлагаш да се подпукат другояче?  hahaha Да не забравяме, че има лични драми там - един няма кой да го завива нощем, друг гушкал опосуми, щото бил без гадже...  Joy

Уф, много крив ден днес, я се усмихвайте, вярно! И на мен ми иде да метна компютъра, че само кофти новини ми носи, но съм тъпа и упорита и му викам да мисли позитивно.  hahaha

# 617
Ааа, Симпли, мъжкари са си. Това е сигурно Laughing
Лозева, точно ме прати в темата. От школите тръгва всичко. Посрещането не се учеше. На детето се казваше - ти ще си най- ,ако със всичка сила удариш в празното. Т'ва защита, подсигуряване - за к;во са ни тези работи...?

# 618
Ми аз затова ги пратих да пият и да се сбият, ама ти...  Whistling  Joy

# 619
А бе, напрежението се изпуска най-добре инак Wink

# 620
Настоятелен си, обаче!  Laughing И какво предлагаш? Звънни на Пранди да му подшушнеш...  Joy Пък аз утре ще прочета за резултата в Спортал. Примерно.  Mr. Green

# 621
Лозева, точно ме прати в темата. От школите тръгва всичко. Посрещането не се учеше. На детето се казваше - ти ще си най- ,ако със всичка сила удариш в празното. Т'ва защита, подсигуряване - за к;во са ни тези работи...?
ооо да да така е... и сега не знам дали се работи Thinking за мъжкия профил говорим
Аз ако ти кажа 4е съм самоука Rolling Eyes никой ама никой не ме е у4ил елементи и съм запо4нала в една школа която имаше традиции за Етрополе говоря...пуснаха ме сред другите деца които бяха по напред с материала и гледайки ги се у4ех...и в последствие имах доста дефекти в техниката...които  с годините коригирах...и слава богу се задържах пове4е от 20г в професионалния спорт...
съжалявам 4е се отвлякох да занимавам с мойте си работи ooooh!
Но наистина се тръгва от школите Peace

# 622
Симпли, с Пранди не си говорим от пролетта на 2009. Запознахме се, т.е. представиха ми го в Пазарджик.
Беше дошъл на финалите за купата на България, да види момчетата от вътрешното първенство.
Залата- соц, настаниха го на една маса с червено сукно и един по един  му водеха по някой да седне за две минути на чупен дървен стол.
Пожелах му късмет, търпение и успех. Дано се случат, догодина Confused

Лозева, точно така, навсякъде е същото.

# 623
Ех, Дедо, и ти си много сериозен, а на мен не ми е ден да се давам на сериозността, че ако й се дам днес, ще изпадна в трайна депресия. Така че, оставам с надеждата да се сбият довечера, та да изпуснат парата - поне.  Laughing

# 624
Аз, сериозен? След 4 загуби?
Сериозен бях като бихме два европейски и един световен шампион.
Последният ни мач ще е срещу Германия. Дано тренера пусне втория отбор, да поиграят още малко момчетата.

# 625
Е то, това остава и направо и олимпийски квоти да забравим и да си ходим кой откъде е.  Laughing

# 626
Неприятното в случая е че губим много точки за световната ранглиста . Дано това не се отрази на шансовете ни за олимипийски игри защото както вече споменах едно евентуално некласиране ще ни смъкне много реномето на гранд във волея . Ако паднем и от Германия утре недай си боже вече не знам кое ще бъде позитивно в това първенство . На европейското имаме шансове да вземем квоти . Убедихмме се че най-сериозните съперници в този момент са ни отбори не е от Европа . Нито Русия нито Полша или Сърбия ни превъзхождат с нещо . За съжаление скоро няма да има пак мачове на нашите момчета . Чак догодина когато се надявам да са узрели емоционално и психически и най-сетне да реализират своите качества .

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 00:10 от dido1302

# 627
Гледам и не вярвам на очите си!!!Бием Уелс с 1-0, не мога да позная, че това е бълг. нац. отбор по футбол и кога Лотар Маттеус ни е станал треньор?!А дано!!!

# 628
dido, ти правилно каза , че за Олимпиадата е по-трудно класирането. Но на европейското няма да има квоти. Там, ако сме първи или втори, ще участваме на първата квалификация - Турнирът за световната купа в Япония/декември 2011/. Това бе пътя на Стоев, но с луда карта, а не с класиране от европейско/ защото бяхме осми там-Русия/.
После има шанс на още 4 квалификации. Трудни, но не зависят чак толкова от рнглистата. От всичките европейски отбори се класира един на местна квалификация. Няма значение кой на кое място е в ранглистата. Наистина трудно. Другите квалификации са световни.
Ама рано е за сметки пак Laughing

# 629
Дедо да това искам да кажа че няма да се класираме директно  , но поне ще играем Световна купа , която както помним беше много трудно състезание . Иначе в европейския шанса да сме точно ние единствения тим е много малка . Дано все пак ФИВБ оцени честността ни в мача с Бразилия и онзи дърт китаец дето често е във Варна да ни уреди пак карта - дивачка . И все пак като за Пранди има право да пробва и други момчета . Сашко Симеонов и това момче от Франция Тошко Скримов са също не лоши варианти да ги пробва Професоре , ако наистина държи да налага млади . Вижда се в Тошко Алексиев вече няма възможност за развитие минало е вече времето , когато е трябвало да трупа познания и класа .

Общи условия

Активация на акаунт