Волейболните ни национали (тема 2)

• 20 665
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Напълно съгласен с Нана. Отивам да пия едно вино с жена си Hug

Пий едно и за мен. Че имам още 3 часа работа  Sad

# 601
Абе с риск да ми се нахвърлите , но понякога си мисля , че италианските спецове се намърдаха в европейските сили за да ги прецакат и Италия да си върне силите . Има нещо съмнително около Пранди . С цялото ми уважение , но как трябва да играе онова кюфте Алексиев за да разбере Пранди че не става . Броихте ли в целия мач колко гешки направи . Ми този дебелак пловдивски нито може да посреща , нито да атакува , нито пък да бие сервис . Не знам с какви доводи вече може да бъде защитен . И Пранди не можа ли да пробва Митев . Само му прекъсна  доброто представяне на плажа с Нешев за да игре всичко на всичко една контрола с Плоша и един безмислен мач с Бразилия . Така или иначе отивахме на загуба . Братоев пък един сервис не може да вкара . Да не говорим пък за гаврата с Цветанов . Не знам доскоро и аз оправдавах Пранди , но имам чувството , че наистина игрят хора които не заслужават , но са подписали договори с негов мениджър както упорито се говори или само такива които са приятелчета на Владо Николов .Изхвърли Пламен , Боян и Гайдата от отбора .  Просто вижте Русия от както е с Баньоли само надолу се движи , ние също , та дори си мисля че и Полша тръгва надолу въпреки титлата им на европейското но тогава ние не знаехме на кой свят сме в полуфинала . Обяснете какъв треньор трябва да си да гледаш как на двама играча мача не им върви и да не направиш никакви смени . За какво са ги викнали тогава ?

# 602
 Tired Истината е, че много трудно се игаре след такава загуба като с Куба. Но също така е истина, че трябва да изградят малко по-стабилна психика.

Извън теориите за световна конспирация, мен ето такива интервюта откровено ме дразнят: http://www.sportal.bg/news.php?news=263679 Защото ми казват неща, които знам - "ама то така си е било винаги", но не виждам посоката за развитие и поправяне на грешките. А ако треньорът не я знае, то тогава е безсмислено изобщо да се надяваме на нещо по-добро.  ooooh!

# 603
  • София
Особеност за отбора е, че не е в състояние да поддържа играта на двамата основни реализатори Казийски и Николов, които са в отлична форма

E, добър ден, бе професоре...То това и аз го знам. Само дето, ако се напънем тук може и да стигнем до решение, щото като гледам ти не си могъл...

# 604
Нали? Много смислено интервю, дано грешката да е в интерпретатора.  Whistling

Аз виждам много скрито напрежение и мисля, че едно качествено българско напиване, последвано от здрав бой, ще доведе до желаното освобождаване на натрупаната негативна енергия. Така ще видим в следващия мач бушонирани, но щастливи играчи.  Mr. Green

Алтернативен вариант е да излъчим треньорска двойка - предлагам Дедо и lozeva , да организираме лоби и да срутим федерацията. Революция!  Mr. Green

# 605
Абе професоре чак сега ли установи че не играем с центровете и че Валдо и Матей са ни основните нападатели и разчитаме само на тях. Това е факт отдавна и ние очаквахме Пранди да го промени а не сега чак да го отбелязва . Странна работа . Като играеше и Пламен нещата бяха далеч по-спокойни в мачовете . Единственото на практика ново в тактиката на отбора е че са малко по-спокойни и сдържани на терена и че правят много добри блокади . Не виждам друг аспект в играта да се е подобрил дори напротив сервиса и атаката стават все по-притеснителни . Явно е трудно за година и нещо две да научиш на италинска тактика балканци . Ако време се изисква даваме го , но пък времето си минава и все си оставаме с калъфките .

# 606
Нали? Много смислено интервю, дано грешката да е в интерпретатора.  Whistling

Аз виждам много скрито напрежение и мисля, че едно качествено българско напиване, последвано от здрав бой, ще доведе до желаното освобождаване на натрупаната негативна енергия. Така ще видим в следващия мач бушонирани, но щастливи играчи.  Mr. Green

Алтернативен вариант е да излъчим треньорска двойка - предлагам Дедо и lozeva , да организираме лоби и да срутим федерацията. Революция!  Mr. Green

Симпли не е лесно лобирането..има няколко неуспешни опити Wink
И за напрежението си много права...не знам дали предложеното ще даде резултат...Там нещата са много по дълбоки отколкото си мислим ние..

Дидо я иди пийни едно и се успокой Laughing много си афектиран(а)
Съгласна с "лобито" Владо Peace но за Тошко ..не Naughty ако има статистика едва ли ще е толкоз лоша за него...просто в решаващите моменти се пропукваше....това е ...и затова оставя такова впе4атление Peace

# 607
  • София
Селекционерът на българския национален отбор по волейбол Силвано Пранди определи победата на Русия над България като напълно заслужена.Италианецът призна, че нашите момчета са отстъпили на своите съперници по някои елементи от играта. Пранди определи силния сервис на „Сборная“ като решаващ за загубата. „Напълно заслужена победа за руснаците. И двата отбора не бяха достатъчно мотивирани за тази среща, но нашият съперник искаше повече победата.

# 608
  • Някъде в търсене ............
С риск да си навлека гнева на повече хора на мен Тошко ми е слабост. Играе добре не висша класа, но не и толкова зле.  Не помня да има грешка от сервис за разлика от други, има добро посрещане и за момента няма кой да го замени, справя се и в атака  и на блок , има много добри попадения.  И нещо важно поне за мен - няма злобно и надменно излъчване.

# 609
lozeva, лесно няма, ама вие двамата сте чаровници, айде сега.  Wink Ами какво друго да измислим - трябва да се усмихнем и да ги подкрепяме, пък... Държа си аз на пиенето и боя - като се отупат взаимно, после кат ударят по половин бутилка, може и да се гушнат накрая.  Mr. Green

desi , не е толкова черен Тошко, съгласна съм. Имаше и много стабилни мачове, затова и аз скочих срещу Владо.  Peace

# 610
Все пак сме били прави Peace

Цитат
За селекционера Силвано Пранди пък причина за поражението е бил по-добрия сервис на съперника. "Началният удар на Русия беше по-добър от нашия, особено в някои ключови моменти", заяви италианецът след загубата.
Ами господин Пранди ако не знаеш посрещането е един от елементите в които най си трябва психика ooooh!

# 611
Е кажете на това световно освен мача с Испания в кой друг мач Тошко игра като хората . Посрещането му няма да го коментирам не е много по-добро от това на Матей но всички него търсят със сервис и почти винаги успяват . Днес Мусерский побърка Тошко . В края на втория гейм при наша точка в повече Алексиев на три пъти не можа един сервис да отрази.  На блокада пък колко пъти го хванаха не можах да преброя . За капак Жеков му вдигаше във най-критичните моменти и веднага се нанизваше на блока на Волков и компания .Имам чувството че не може да отскача или не знае кога точно . Или пък не е свикнал често да му я дават ли нямам представа но сбърка супер много топки и срещу Куба и днес . За сервис пък какво да ви кажа . Същия като на Христо Цветанов - ужасяващ . Нито флот нито силен . Единственото хубаво е че поне не цели мрежата че то и това остава . След негов сервис е сигурна точка за противника . Днес за капак на всичко реши да прави и пусната топка в края на мача и се видя какво последва . Едно време Пламен ги лъжеше с пуснати топки това се отдава горе долу и на Матей и Владо , но Тодор една направи и я сгреши . Жеков не може винаги да го оставя без блок за да може да я вкара . ДА гледа Матей и Владо как отскачат и как забиват и да се учи . Трябва да може да отиграе и срещу веднага изскочила блокада . Ако може да я пусне зад блока или да цели блокаут а не с все сила както си е учен от малък и айде в краката му . Ами помислете щом дребничикия Серхио Нода му събуваше обувките от блокади . Не че Братоев е с по-различен стил на игра и е по прецизен но поне да ги върти Пранди по честичко . Пенчев се видя , че е дребен и бързо го разкриха противниците че не може да атакува все още срещу такива мъжки блокади . Пенчев прилича като игра на Пламен , но Вальо Братоев и Алексиев са типични български посрещачи които са отлични за диагонали ,  но от немай къде са ги мъчили да посрещат в школите . А за Жеков повече не искам да говоря . Нямам нищо против играта му . Вижда се че е болен но в подготвителните мачове та дори и в Световната лига с риск да губим точки трябваше да тренира игра с центровете . Вярно че днес Ники Николов изкара една топка в аут но всички друго влиза негово и на Виктор което хич не е малко .За съжаление това се случва много рядко в мача. Не може да имаме претенции на голям отбор и да не смеем да играем с центровете . Вижте Куба как ни би само с игра през центъра на Симон дори на Леон му не вървеше и го спираше блокадата . Кога и ние ще играем с центровете ? Не знам изводи много могат да се правят дано Пранди и Плачи да ги направят .

# 612
Айде сега - бой?
Симпли, пиенето върви с друго.
Много сте сериозни, усмихнете малко! Нямаха ищах днес. Това е игра все пак.
Мен като не ми се играе, не ми върви ни пиене , ни нищо Laughing

Лозева, прави сме. Аз съм предложил да се назначи психолог отдавна, преди години newsm78 Май в началото на първа тема  Laughing

# 613

Лозева, прави сме. Аз съм предложил да се назначи психолог отдавна, преди години newsm78 Май в началото на първа тема  Laughing

Joy Ако знаеш аз докато играех в Бг  едно време винаги исках да се назна4и психолог към отбора ни... и едва сега май ве4е имат Wink

Дидо я и теб да питам играл ли си волейбол Thinking(нищо ли4но ок?)

# 614
Айде сега - бой?
Симпли, пиенето върви с друго.
Много сте сериозни, усмихнете малко! Нямаха ищах днес. Това е игра все пак.
Мен като не ми се играе, не ми върви ни пиене , ни нищо Laughing

Лозева, прави сме. Аз съм предложил да се назначи психолог отдавна, преди години newsm78 Май в началото на първа тема  Laughing

Joy Ако знаеш аз докато играех в Бг  едно време винаги исках да се назна4и психолог към отбора ни... и едва сега май ве4е имат Wink
Айде бе? За онзи отбор, който ми е любим ли говориш? Ще играят в град далечен европските си мачове, знаеш ли?

Общи условия

Активация на акаунт