промени в приема за СМГ

• 92 472
  • 935
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Рейтинга сигурно е от списъка изнесен във фоайето за проверка. А там има неточности. На моето девойче например, не са му нанесени точките от областния кръг на олимпиадата.

# 481
И аз бях се хванала да го правия рейтинга остават ми още 60деца да нанеса.
Сте ги нанеса и сте го сравня не ,че не вярвам на жената така ще сме на 100% сигурни .Така и така сам на финала вече.

# 482
Аз също хванах разминавания на точките  докато нанасях и се чудих защо.

# 483
  • гр. София
 Благодаря за класацията по рейтинг! Поздрави за трудолюбивата майка!!!! NaughtyИзпуснато е моето дете - с рейтинг 26,67 (но пък при толкова много деца) - само да кажа, че е възможно да има изпуснати и други деца!!!! Simple Smile

# 484
  • София
Рейтинга сигурно е от списъка изнесен във фоайето за проверка. А там има неточности. На моето девойче например, не са му нанесени точките от областния кръг на олимпиадата.
Благодаря за класацията по рейтинг! Поздрави за трудолюбивата майка!!!! NaughtyИзпуснато е моето дете - с рейтинг 26,67 (но пък при толкова много деца) - само да кажа, че е възможно да има изпуснати и други деца!!!! Simple Smile
Да ви припомня и нашия случай - вместо сина ми в списъка фигурират имената на баща му. Проблема вече е оправен. Синът ми е с 30,33 - не се хваля, но го бройте и него.

# 485
Добре де!

Нали на 27.06 беше последния ден за заявяване на поправки? Не трябваше ли вече да има нов списък с рейтингови точки, който да е краен и официален?  Thinking

Или да не се боря срещу вятърни мелници...   newsm78

# 486
  • гр. София
Не е изпуснат от списъка в СМГ, а е изпуснат от нашия "Форумски" рейтинг! ooooh!

# 487
  • София
Големи благодарности за рейтинга. Леле като си представя като излязат резултатите как ще ни прегреят екселите  Grinning

# 488
Скъпи родители, благодарение на една работлива и не по-малко притеснена майка (успех на детето й!), която не пожела да кажа името й имаме пълен рейтинг на децата!

http://ermena.com/SMG_4klas_rating_2011.xls

Благодарим от сърце!

Страхотен труд! Успех на дечицата ви!
Направи ми впечатление, че над 60 деца са с рейтинг 0.

# 489
Това наистина е интересно - възможно ли е всички да са нямали информация за промените в приема ? Може би малка част са решили късно, не знам.  Или някои просто експериментират - въпреки, че е трудно да се повярва. Може и да изскочи някое генийче bowuu с 40 точки от изпита и рейтинг 0 !!!

# 490
Сега вече загубих всякаква надежда. Cry

# 491
Не е изпуснат от списъка в СМГ, а е изпуснат от нашия "Форумски" рейтинг! ooooh!
Много моля ако видите пропуски и грешки да актуализирате форумския рейтинг, че като чета, яснотата за приема на повечето ни деца ще зависи от точността на списъка. Аз довечера също ще сравнявам с едни лоши снимки.

# 492
Много моля ако видите пропуски и грешки да актуализирате форумския рейтинг, че като чета, яснотата за приема на повечето ни деца ще зависи от точността на списъка.
ОК, моля пращайте на лични корекциите(име + точки) и ще ги оправя. Това трябва да са само корекции, които са подадени като такива в СМГ и които не са били отразени на таблото или технически грешки при преписването.
Рейтънгът е съставен от първия списък изнесен на таблото.

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 14:57 от peppia

# 493
  • гр. София
Ок, но посочи e-mail за контакт!!!

# 494
Ок, но посочи e-mail за контакт!!!
info at ermena.com Simple Smile или в лично съобщение на форума, също става.

Общи условия

Активация на акаунт