промени в приема за СМГ

• 91 119
  • 935
  •   1
Отговори
# 870
И от мен честито на приетите деца!   bouquet
Фран, tufche , Amiiiii , summer beauty, peppia, Carmela Bisscuit, ... (списъкът на приетите форумски деца е дълъг) поздравления за успеха на децата ви!  Hug
kumchowalcho, благодаря за всичко, което направи за изготвянето на класирането и особено за публикуването на днешните снимки. Поздравление за благородството да помагаш, когато детето ти е под чертата!
Желая му успех в новото училище!
Summer7, и на вас успех!
Говорете с децата си и дано бързо забравят разочарованието и да се чувстват добре в новите училища!

Весела ваканция и заслужена почивка на всички деца!

# 871
А от къде разбрахте вече и класния ръководител!
Руската паралелка вече е сформирана и е нормално да се знае класния ръководител.
Ние ще трябва да почакаме да сформират останалите паралелки и по-нататък ще изкарат списъци с децата.
Иначе преподавател по математика на нашите петокласници ще бъде г-жа Петя Тодорова.

# 872

Иначе преподавател по математика на нашите петокласници ще бъде г-жа Петя Тодорова.
Уау благодаря за информацията, много се радвам!!!! Ние бяхме в нейния курс и тайно се надявах да е тя! Прекрасен преподавател, с отлично чуваство за хумор, децата много й се радват.

# 873
Аз също искам да изкажа благодарности на Кумчо Вълчо за всеотдайността, с която снимаше списъци, изготвяше рейтинги и винаги бяхме едни гърди преди администрацията в СМГ!!!! Мисля, че гимназията може да го назначи за експерт при изготвянето на класации и рейтинги!!!! Успех на синът ти в ПЧМГ!!!!! Да е жив и здрав и да изучава с любов г-жа Математика!!!! Hug
Синът ми също е сред класираните деца - с резултат 83,67. Ще бъдем в паралелката с изучаване на руски език! Класен ръководител ще ни бъде г-жа Стоицева (по информационни технологии), в стая 206!!! (тази информация е за нашите съученици - да се свържем с тях, ако искат).
Пожелавам едно прекрасно лято на всички деца!!!!!   grinning039

Моят син също е в паралелката с руски език, за което много се радвам! Английски знаят всички, той от години го учи и в "Британика",  на руски така и не го обучих, въпреки, че го зная доста добре, а всеки един език си е богатство!
Ще се радвам да се запознаем, родители!
Ето моя мейл - elsina@yahoo.com

# 874
[/quote]

О, чудесно!
Детето много я харесва още от курса!  newsm44

# 875
  • гр. София
Случайно!!! Sunglasses
 Попитахме една госпожа за записването утре и тя ни попита в коя паралелка са децата! След това ни се представи и ни каза, че тя ще им бъде класен ръководител (на паралелката с руски език)!! Това е!!!! Rolling Eyes

# 876
  • София
Гледам, че в паралелката с руски език са само 6 момиченца! Според вас останалите горе-долу по равно ли (доколкото 25 се дели на 3) ще бъдат разпредени или както са си подред на номерата?

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 16:07 от tufche

# 877
Миналата година са ги наредили така - първите 28 деца - "а" клас, вторите - "б" клас и т.н.

Моя вече го записах в ПЧМГ-то, ще спорим догодина кое школо е по-добро!  newsm53

Шегувам се, разбира се!

Успех на всички деца и приети и неприети - животът продължава, ученето - също. Така или иначе е много по-важно къде ще отидеш след 7-ми клас, а тогава и избор голям и време до тогава - много!

Все пак форумчето ми харесва. Аз, като новак, май няма да спирам да чета и пиша, още повече се очертава да се изпозапознаем със съучениците на децата ни още преди първия звънец.  Laughing

# 878
Здравейте, скъпи родители на бъдещи петокласници в СМГ и в други училища със засилено изучаване на математика. Благодарна съм за активното ви участие на този сайт, благодарение на което бях постоянно своемременно информирана за резултатите и класирането на нашите деца. Така не ми се наложи нито веднъж да отида до СМГ - направо утре за записването. Моят син също е в паралелката с руски език, по същите съображения като на elementaK. Вече се познавам задочно с някои родители на бъдещите ни съученици. Радвам се, че и трите приети деца от 142 ОУ ще бъдат отново заедно в един клас.
Желая на всички хубава почивка след упорития труд и нелекото изпитание на децата.
Това е моя мейл - evelichkova@abv.bg 

# 879
  • София
Миналата година са ги наредили така - първите 28 деца - "а" клас, вторите - "б" клас и т.н.

Дано да ги "разджуркат", както беше преди две години,
иначе в "Б" клас ще са само четири момиченца
(съвсем ще се избият за тях  Mr. Green)
и за сметка на това цели четирима Александровци  Wink

# 880
kumchowalcho, не е толкова лоша ПЧМГ, тази година седмокласника с най - добър резултат по матаматика от НВО е ученик именно от това училище.Пожелавам подобно развитие и на твоя син!Моето дете е в така желаното СМГ и се справя доста добре, но иска догодина езикова гимназия.....
Пожелавам на приетите деца най-страхотното лято и успешна учебна година!

# 881
Ама аз и това казвам, много ми хареса и на мен като отидох на място.
Колкото до момчето с най-висок бал - от ПЧМГ ми казаха, но не ми се проверяваше, че имат още няколко деца, които са на стотни разлика от това момче - най-доброто по бал, и то всичките били изкарали оценките без допълнителни частни уроци.

# 882
Преди 5 години децата също бяха "разджуркани" Laughing по паралелки. Мисля, че това е по-добрият вариант.

# 883
В ПЧМГ са подбрали невероятни педагози. Не просто математици (то задачите,  реално, и аз мога да ги реша), а хора с подход към децата, които знаят как се преподава математика - дъщеря ми за една година дръпна невероятно напред като ниво по математика специално.
От основното училище хич не и беше добра подготовката, честно казано мислех че детето ми има проблем и не схваща.
Изумена съм на какво успяха да я научат за една година в ПЧМГ. Тя започна да мисли като математик. Задачи които преди година идея нямах как да и обясня, изобщо не разбираше какво и говоря, сега ги схваща за секунда, няма нужда от обяснения. Просто направиха чудо, не знам как успяха в тая дебела глава да вкарат математическо мислене.

# 884
  • София
Здравейте! Синът ми е приет в паралерка с английски език. То това си ни беше и първото желание. Искам да изкажа голямата си благодарност към Фран - за компетентните съвети през тези две години на подготовка, на Дидева - за предоставените задачи, на VAVA (инициаторката на тази тема) - за своевременната реакция, и че така обърнах внимание на промените в приема, и разбира се на всички съфорумци - за съпричастността около тревогите и радостите.  
   bouquet
Успех на дечицата, където и да учат те!
И на есен - с песен!!!  
 newsm10

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 16:59 от dimma

Общи условия

Активация на акаунт