промени в приема за СМГ

• 92 443
  • 935
  •   1
Отговори
# 540
Чак пък драма, не бих казала.

Важното е, че имаме прекрасни деца, щом сме я докарали дотук - да се чудим дали ще влязат в най-елитна гимназия, на тази крехка възраст, значи имаме умни, талантливи, страхотни дечица. То това е велика радост за нас, само по себе си.

И със СМГ, и без, такива деца ще получат сериозно образование (понеже искат да учат) и ще се реализират прекрасно, най-искрено го пожелавам на всичките.

Само можем да се гордеем с тях, да са живи и здрави, пък и ние, да се грижим за тях.

# 541
Чак пък драма, не бих казала.

Важното е, че имаме прекрасни деца, щом сме я докарали дотук - да се чудим дали ще влязат в най-елитна гимназия, на тази крехка възраст, значи имаме умни, талантливи, страхотни дечица. То това е велика радост за нас, само по себе си.

И със СМГ, и без, такива деца ще получат сериозно образование (понеже искат да учат) и ще се реализират прекрасно, най-искрено го пожелавам на всичките.

Само можем да се гордеем с тях, да са живи и здрави, пък и ние, да се грижим за тях.
Така е. Но местата в МГто са малко за съжаление. А всички искаме да дадем най-доброто за дечицата. И съм сигурна, че всички дечица които се стараха толкова много тази, че и предната година заслужават да го получат...а че са страхотни децата е без съмнение Simple Smile Живи и здрави само.

# 542
... (може би ще ги разлепят на външната врата в СМГ) smile3501

Това не е добра идея. Едно време в тъмни доби родителите направо си късаха страниците с резултатите и си ги носеха в къщи, за да смятат на спокойствие.  newsm47

Не съм сигурен, ама... вратите на СМГ в неделя не ги отключват. Или греша?  newsm78

ПП. Много съм смотан. То на сайта им си пише, че записването за курсовете... дъра дъра... на 02.07.2011 от 10:00 до 14:00ч., на 03.07.2011 от 10:00 до 14:00ч. и т.н.
Значи ще е отворено училището. И най-вероятно ще разлепят резултатите (ако наистина е на 02.07) след 14:00ч.

# 543
  bouquet Благодаря на всички, които участваха във форума с полезна информация и изготвяне на рейтинг. Отново ще разчитам на Вас за резултатите утре, тъй като ще бъдем далеч от София. Желая успех на дечицата на всички, които тук споделяха притесненията си. Дано утре се поздравяваме взаимно!!!

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 14:27 от viavia

# 544
Момичета,по неофициални данни минималният бал от изпита е 23-24точки.Съзнавам,че ще всея смут в редиците ви и дълго мислих,преди да ви кажа,но знам,колко сте притеснени.Успех на дечицата ви  Peace

# 545
Абре хора! Имайте малко милост...
Какво значи "неофициални данни"???
По-добре нищо не казвайте, отколкото да разбунвате духовете така!
Или надлежно обяснете от къде е инфото.
Не смут вся в мен, а направо...

23-24 точки....   newsm17   newsm17   newsm17

# 546
Момичета,по неофициални данни минималният бал от изпита е 23-24точки.Съзнавам,че ще всея смут в редиците ви и дълго мислих,преди да ви кажа,но знам,колко сте притеснени.Успех на дечицата ви  Peace

Какво значи минимален бал от изпит? Че няма нито едно дете с 10, 5 или 0 точки? Ако минималните резултати са над 20, то трябва да е било много сериозно състезание.

# 547
Инфото е от преподавател,отлично разбирате,защо няма да споделя името,казах го,за да ви олекне малко   Crossing Arms Минимален бал за прием

# 548
  • София
Инфото е от преподавател,отлично разбирате,защо няма да споделя името,казах го,за да ви олекне малко   Crossing Arms Минимален бал за прием

E, сега ме "хвърли в оркестъра" baby_neutral

А ще бъда на място, където няма да имам интернет в събота и неделя #Crazy

# 549
Жената вероятно иска да каже, че последните приети деца ще бъдат с резултат от изпита 23-24 точки.
Това обаче е доста относително, тъй като тази година, освен от изпита, приемът зависи и от рейтинга. т.е ако се приеме, че рейтингът в средата на първите 112 деца е 30 точки и дете с рейтинг 30 е изкарало 23 точки, то минималният брой точки за прием трябва да е 76 точки, както прогнозирахте по-нагоре в темата.
От друга страна има и доста деца с рейтинг около 20 точки+резултата от изпита 23 точки, се получава минимален бал от 66 точки, което ми се струва доста оптимистично за нас-родителите.

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 16:15 от VAVA

# 550
Eli, не се обиждай, плийз!  Hug

Достатъчно е да кажеш, че е от преподавател, някак си се досещаме, но все пак е по-добре да е споменато. Някак си по-достоверно звучи.  Grinning

Съгласен съм напълно с VAVA. Ако бяха изнесли "от кухнята" информация, че минималния бал ще е 74-75 точки, или 80-81 или нещо друго - тогава щеше да е ... перфектно.
Но все пак и 23-24 точки си е успокояващо инфо, особено за тези като мен, които са малко над цитираните точки.

Eli, сърдечно благодаря за инфото!  Hug

# 551
Кумчо

Но все пак и 23-24 точки си е успокояващо инфо, особено за тези като мен, които са малко над цитираните точки.

Кумчо, не ти ли е късно да го почваш СМГто  Joy Шегувам се, много се радвам за хубавата информация Simple Smile

# 552
Защо да е късно?
Аз съм като онзи абитуриент, който крещял:
Едно! Две! Три! Четири! Четири! Четири!... защото повтарял четвърти клас няколко пъти.  Mr. Green

# 553
 а какво ще кажете  направо утре към 14 или вдругиден към 10 да си направим една групова среща пред стената на плача?  Laughing лично аз не страдам то мании за запазване на анонимност и с удоволствие бих се запознала с вас, след кеото можем да изпием по едно виенско кафе в едно хубаво кафене наблизо и да поклюкарстваме на воля !!!

# 554
Като че ли това е по-добра идея, отколкото, незнаейки кой кой е, да се псуваме и биеме кой ще се докОпа по близо до таблото с резултатите.   smile3534

Общи условия

Активация на акаунт