промени в приема за СМГ

• 91 430
  • 935
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Момичета и момчета, пак да помоля, ако сте си записали децата на курс при Симеонов и са ги приели в СМГ, пишете ми на лични.  Два дни се молим на книжарката да ни запише под номер 27, но според нея курса ще е само 25 деца.

# 781
И аз да си призная - под чертата сме с 15-на места.Честито на всички приети!

# 782
Фран,

благодаря ти за информацията. Общият бал става 53,6 т. и наистина е безкрайно недостатъчен, за съжаление............

Страхотен подпис! Поздравления за децата! 

# 783
В тези 112 май влизат и приетите без изпит 2-4 деца

Мдааа... Аз тези ги забравих съвсем. Значи съвсем сигурно сме вън. Въпреки, че сега си открих една грешка и се качихме едно място нагоре.
Както и да е. Сега ще вкарам всички резултати и ще постна едно класиране.

Иначе ето линк за резултатите, перфектни снимки:

http://dox.bg/files/dw?a=c6a7450543

# 784
В тези 112 май влизат и приетите без изпит 2-4 деца

Мдааа... Аз тези ги забравих съвсем.

Приетите без изпит деца през последната година са били извън класирането на 112-те деца. Още си пазя миналогодишното класиране.

Имате шанс

# 785
На мен току що ми казаха , че децата който ще влезнат са 108. Най добре звънни до смг и питай дали приетите на  състезанията влизат в бройката или са извън тях.

Ще стискаме палци.

# 786
Аз мисля утре да се разходя до директорката, ама май ще е малко безсмислено. Че рейтинг актуален няма да ми дадат е повече от ясно. Мъгла до края... Поне ако разбера колко деца ще приемат - пак е нещо.

Ето ви крайно класиране, направено вече с всички деца и според рейтинга, който ние си направихме преди това (т.е. очаквайте изненади  Laughing ):

http://dox.bg/files/dw?a=94b4740ec9

# 787
Кумчо Вълчо, дано да няма изненади, защото при твоята класация моето диване влиза! Стискам палци да са 112 деца плюс приетите без изпит, макар че и аз знам, че те влизат в общата бройка...
Ще си тръпна до сряда... Praynig

# 788
Кумчо Вълчо, дано да няма изненади, защото при твоята класация моето диване влиза! Стискам палци да са 112 деца плюс приетите без изпит, макар че и аз знам, че те влизат в общата бройка...

Ако е до 105-106 място, мисля, че няма да има изненади. Евентуално за последните места може да има.

# 789

Ако е до 105-106 място, мисля, че няма да има изненади. Евентуално за последните места може да има.

101-во...

# 790
Желая късмет на тези около чертата!
Една интересна констатация - съотношението приети момчета : момичета е 8:3. Май момиченцата ни са само за цвят. Преди години беше обратното...

# 791
  • София
И ние сме около чертата и тръпнем в очакване, ... ама май по-скоро няма да го бъде Sad

# 792
  • София
Аз мисля утре да се разходя до директорката, ама май ще е малко безсмислено. Че рейтинг актуален няма да ми дадат е повече от ясно. Мъгла до края... Поне ако разбера колко деца ще приемат - пак е нещо.

Ето ви крайно класиране, направено вече с всички деца и според рейтинга, който ние си направихме преди това (т.е. очаквайте изненади  Laughing ):

http://dox.bg/files/dw?a=94b4740ec9

Здравейте, и аз направих класиране, сверих го с това на Кумчо и до 114-то място съвпадат напълно, надолу не съм го сверявала, но то е и без значение! Друго си е два независими източника да получат едно и също! Дано да няма изненади след проверките от родителите Praynig, защото моето дете е на 87 място засега!

# 793
С 87-мо място няма за какво да се притесняваш Simple Smile

# 794
Едва ли ще има промени в точките. Аз днес ходих до смг да видя на сина ми работата въпреки, че сега вече знам, че сме вътре като видях класирането. Там  говорих с преподавателя които ме пое, дали е възможно да има много корекции по точките и с една дума ми казаха: ние не стояхме 9 дни до никое врме изпипали сме всичко относно работите на децата.
И между другото да ви кажа със сигугност поне от двама преподаватели  са проверявани работите, имаше едно след друго  зелена и червена отметка,  а на едата словесна беше писано и със тамно синьо от страни какво му липсва към решението на задачата.

Общи условия

Активация на акаунт