промени в приема за СМГ

• 91 089
  • 935
  •   1
Отговори
# 810
Кумчо Вълчо, децата от олимпиадите и състезанията са приети отделно от тези 112. Поне вчера така ни казаха от СМГ.

От твоите уста в Божийте уши. Сега звъня на нашата учителка...

Мдаааа.... Затвори ми.... И звъненето звучеше някак... международно. Sad

# 811
Сега звъня на нашата учителка...
На екскурзия в чужбина са, заедно с ученици от СМГ. Връщат се в петък.
По-добре звънни на някой друг.

# 812
Има вероятност, разбира се. Сума ти родители се чудят дали да не предпочетат ПЧМГ (включително и аз).

Еми аз освен да се моля да има повече такива родители... Дет се вика - после ще почерпя...  newsm62

За първи път пиша в тази тема, но се присъединявам към Кумчо. Колега, ще делим разходите за черпнята, ако това стане. Моето дете също е на границата...

# 813
Сега звъня на нашата учителка...
На екскурзия в чужбина са, заедно с ученици от СМГ. Връщат се в петък.
По-добре звънни на някой друг.

Не познавам никой друг. Направо сега ще ида до там, дано успея да вляза при директорката. Ако не ... ще питам поред всички, които видя!  Laughing

# 814
Понеже и ние сме около чертата, да те попитам. Има ли сериозни разминавания между форумския и семегейския рейтинг и как това може да се отрази на общото класиране, което си положил усилия да направиш. Второ, приетите като победители в състезания по регламент трябва да подадат молба до 30 май. Колко от тях са го направили? Трето - може ли да има някакви размествания от преоценки на работите? На тези въпроси и аз сам бих потърсил отговор, но за съжаление не съм в София. Предполагам разбираш, че за мен е по-добре да влязат в СМГ 112-те деца от твоя списък. Поздрави.

Ще пиша пак с риск да ви омръзна. Децата, които биха имали отношение към класирането са точно 4. На едно от тях има пропуснати точки, които, ако не са оправени, ще го извадят от класирането. Две други нямат рейтинг изобщо в първия файл на СМГ, но предполагам, че са го добавили, защото е сериозен - 30.33 при едното дете и 26.63 при другото. Те също са влезли в СМГ (взимайки предвид рейтинга). И последния е "моят" проблем - това е момчето на 113-то място, на което СМГ са дали 5т повече от ЧХ и така минава пред моя Косьо. Ако не са го оправили - ще трябва да се разправям...  Confused

# 815
Тъй като ние отпаднахме от класирането ....

VAVA, много съжалявам.  Hug Успех на детенце на изпита в ПЧМГ!

# 816
  • София
Кумчо Вълчо, децата от олимпиадите и състезанията са приети отделно от тези 112. Поне вчера така ни казаха от СМГ.

От твоите уста в Божийте уши. Сега звъня на нашата учителка...

Кумчо Вълчо, много съжалявам, но тотално съм се ошашавила покрай това кандидатстване - подала съм ти грешна информация, не съм разбрала правилно. Всъщност състезателите влизат в тези 112. Много съжалявам, и мен това никак не ме устройва.

# 817
Има вероятност, разбира се. Сума ти родители се чудят дали да не предпочетат ПЧМГ (включително и аз).

Еми аз освен да се моля да има повече такива родители... Дет се вика - после ще почерпя...  newsm62

За първи път пиша в тази тема, но се присъединявам към Кумчо. Колега, ще делим разходите за черпнята, ако това стане. Моето дете също е на границата...
Кумчо Вълчо, специално влязох в темата да те зарадвам, а и да се пазарим за черпнята  Laughing, обаче докато пишех видях информацията за състезателите, която пак те прецаква.
Не страдайте толкова за СМГ, има и други училища . Успех !  Hug

# 818
Всъщност състезателите влизат в тези 112.
Всъщност логично е тези деца да влизат в бройката 112.
Въпросът обаче е: Колко от тях /и дали/ са подали заявление за записване в СМГ.

Иначе, по-горе потребителите са абсолютно прави. Училища в София с математически паралелки колкото щеш- ПЧМГ, 125 СОУ, 107 СОУ, 119 СОУ...и много други. Grinning

# 819
Благодаря на всички за съпричасността, но... за съжаление наистина ще приемат 108 деца от изпита, останалите 4 бройки са за деца, които са спечелили там "ония" състезания и са подали заявление за записване. Говорих лично с директорката и тя ми го каза това.
Единственото, което искам още да кажа е, че ако детето ви е някъде около 103-104 място до 108 в класирането, което пуснах, мисля, че все още не им е сигурно влизането, защото има 40-50 деца, които влязаха в теста без рейтинг, но може да се окаже, че имат такъв и да изместят някого от последните.
На тези, чиито деца са преди 103-104 място - ЧЕСТИТО!!!  Hug Hug Hug

И да не забравят, че и ние ядем и пием  Wink

# 820
  • у дома
Преди няколко години детето на братовчедка  ми беше прието,но просто се отказа,защото не му беше удобно като транспорт-може и сега да има няколко такива дечица,които поради ред причини да не се запишат-надеждата умира последна,така че все пак ще стискаме палци на тези около чертата!

# 821
  • Sofia
Поздравления за успелите   bouquet.
 Поздравления и за тези , които не успяха  Hug. Животът продължава. Гушнете си децата и ги успокойте. Те са се трудили много , и със сигурност са по-разочаровани от вас от неуспеха си!
 Истинските математици ще влязат в СМГ след 7 клас, а всички останали ще намерят своето училище  Hug.
 Това с рейтинга много ми харесва. Направи ми впечатление , че децата с добър рейтинг са се справили отлично и на изпита. При всички положения така е по-добре , отколкото да приемат деца само с едно състезание.
 Какъвто и да е приемът, винаги ще има деца на границата. Винаги ще има и такива , които няма да бъдат приети. Няма как щастието да бъде пълно за всички  Hug.

# 822
преди 10 години големия ми син също беше под чертата но останаха места и го приеха (без спонсорство по времето на г-н Ненчев) всеки месец ходех до СМГ да питам директора как са нещата и в края на август се оказа че остана една бройка и го взеха. не съм сигурна дали бих имала нерви и сили да го направя и сега - просто споделям  Wink и разбира се пожелавам добри и щастливи да са ни децата  

# 823
То и днес директорката каза, че дори по време на учебната година се освобождавали места - да сме проверявали от време на време, ама аз съм скептик относно "добрите намерения" на държавния служител.
Както и да е. Записвам си го в четвъртък в частната математическа и да е живо и здраво детето - ще се обучи навсякъде.   Simple Smile

П.П. То реално няма как да разберем дали са се записали всичките 108 деца или някое се е отказало, освен да проверим на 12.07 привечер, когато изтича срока. Ама г-жа Тодорова каза, че всички деца ще се запишели, да не разчитаме на това. Отделно... ако има такива места сигурно ще си ги запазят в тайна за "свои" хора. Може и да се лъжа...

# 824
Здравейте,
някой има ли представа какви са таксите в ПЧМГ?

Общи условия

Активация на акаунт