промени в приема за СМГ

• 91 066
  • 935
  •   1
Отговори
# 855
Здрвейте отново!
Няма смисъл да качвам класиране, защото то е почти 1 към 1 с предварителното. Само едно дете има, което аз съм го писал някъде около 80-то място, а то реално е някъде около 60-то. Иначе всичките останали са си приети.
Честито на всички приети и успех. Моето сега отивам да го запиша в ПЧМГ-то, че да не изтървем и там мястото и да няма къде да учи...  Thinking  Всъщност той би бил най-щастлив в такава ситуация!  newsm62

newsm10 newsm10 newsm10

# 856
Blagodaria ti  !!!!!!

# 857
Направо ги качвам. Само да предупредя, че съм снимал първите три страници само, т.е. до 128-мо място. Приетите дечица са до 108-мо включително.

Ето линка:

http://dox.bg/files/dw?a=11f20b0825

Благодаря!

# 858
И аз благодаря за списъка! cheers

Само един въпрос по чуждия език.

Днес няма да мога да стигна до СМГ и въпросът ми е:
Как разбрахте с какъв език е детето, дали има отделен списък, или по  Ф. No, или.............

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 12:21 от Georgi_G

# 859
Честито на всички приети! И ние между тях Simple Smile
Огромно благодаря на Кумчо Вълчо за неговата работа по рейтинга и класирането. Видяхме, че не са "празни приказки" това което си говорим тук, и е имало полза от инициативата (перфектно предварително класиране!)
Кумчо, успех на момченцето ти, сигурна съм че ПЧМГ е не по-малко добър избор. Надявам се да пишеш повече и по състезанията следващата година, ако не - в 7-ми клас пак ни чака същото Simple Smile

# 860
  • София
Кумчо Вълчо е снимал списъка, който е отвън, на вратата. Вътре, на таблото, има друг списък, където децата са разпределени по езици. Там е и информацията за записването. Не е зле ако някой случайно го е снимал и той да бъде качен.

# 861
И него съм снимал...  smile3533

Ей сега ще го кача, ама е доста размазан. Общо взето мисля, че ще може да се ориентирате. С очила с добър диоптър...  newsm62

# 862
  • София
А стига, бе, ти си бил страшен! Ма нали си Вълк. Извинете за спама.

# 863
Дай да видим руския! beer2

# 864
За съжаление руския е размазан, но мисля, че все пак си личат имената, а и по точките ще се ориентирате.

Ето линка:

http://dox.bg/files/dw?a=65ce0e9324

ПП. А между другото... руският е един много симпатичен език. Въпреки, че аз бих направил паралелка с китайски.

# 865
  • София
Ние сме около чертата, за съжаление под. Много много ми е тъпо...отгоре на всичките усилия  Cry .
Ще учим в 125-то. Дано да е добра подготовката. 

# 866
Честито на всички приети!!!
tufche , Amiiiii , summer beauty , радвам се за вас! Hug

Честито и на pstoychev!!! Peace

И аз имам руската паралелка, но отстъпвам правото на Кумчо Вълчо да я качи!
На неприетите пожелавам...успех в новите училища!

# 867
  • София
Ето още един линк към снимки на класираните деца, мисля, че се четат добре:

http://dl.dropbox.com/u/22506158/klasirane-SMG-2011.pdf

Summer7,  kumchowalcho, Hug, съжалявам и знам как се чувствате,
дано децата бързо преодолеят разочарованието и да намерят своята
среда в новото училище - и 125, и ПЧМГ според мен са отлични алтернативи.

А паралелката с руски език тази година нищо чудно да е най-силната от випуска.
Познавам лично едно от децата току до чертата - голям талант в математиката с
малка издънка на изпита, радвам се, че високият рейтинг тук е помогнал  Hug

Ние ще си търсим приятелчета наесен в някоя от английските паралелки  Peace

# 868
  • гр. София
Аз също искам да изкажа благодарности на Кумчо Вълчо за всеотдайността, с която снимаше списъци, изготвяше рейтинги и винаги бяхме едни гърди преди администрацията в СМГ!!!! Мисля, че гимназията може да го назначи за експерт при изготвянето на класации и рейтинги!!!! Успех на синът ти в ПЧМГ!!!!! Да е жив и здрав и да изучава с любов г-жа Математика!!!! Hug
Синът ми също е сред класираните деца - с резултат 83,67. Ще бъдем в паралелката с изучаване на руски език! Класен ръководител ще ни бъде г-жа Стоицева (по информационни технологии), в стая 206!!! (тази информация е за нашите съученици - да се свържем с тях, ако искат).
Пожелавам едно прекрасно лято на всички деца!!!!!   grinning039

# 869
  • София
Класен ръководител ще ни бъде г-жа Стоицева (по информационни технологии), в стая 206!!! (тази информация е за нашите съученици - да се свържем с тях, ако искат).
Пожелавам едно прекрасно лято на всички деца!!!!!   grinning039

А от къде разбрахте вече и класния ръководител!

Общи условия

Активация на акаунт