Триваго или как да печелим пътувайки и/или споделяйки

• 57 136
  • 533
  •   1
Отговори
# 120
Много благодаря ще потърся от къде става   bouquet
А описания на хотели съм написала 5 но не са одобрени все още

Както вече писах, работим усилено върху описанията, но има други които са били написани преди твоите. Мерси за търпението ти!   bouquet

# 121
  • Beyond the Frontiers
Чета аз коментара на редактора, но въобще не съм съгласна. Просто описания от типа прекрасно, чудесно и подобни суперлативи за мен лично не са от полза. Във всеки хотел има нещо, което ми е направило впечатление и споделям точно това, обаче не...Както и да е почвам да "пудря" щом това е идеята. Свързано с работата си посещавам страшно много хотели и считам, че съм напълно в състояние да оценявам коректно.

Явно не си разбрала коментара от редактора, защото описанията трябва да са неутрални. Ако някой ти е писал че описанието трябва да е напудрено, моля те на лични да ми го пратиш барабар с името на редактора, благодаря!

Едит: Възможно ли е да бъркаш описание с мнение? Понеже аз не съм видяла да има описание от теб  Thinking
Абсолютно, аз се изразих грешно. Мнения имах предвид.  Peace

# 122
 Peace  Добре че го изяснихме. Играта е за описания, те са друга бира  Wink

# 123
Е не толкова нахални хора не съм виждала...някой потребители които са написали мнение от едно изречение пращат съобщения на други потребители с текст" Гласувай за моите пътешествия и аз ще гласувам за твоите"
Извинете но не се сдържах....

# 124
Ако ни сигнализираш къде си го видяла, можем да вземем мерки  Wink

# 125
Е не толкова нахални хора не съм виждала...някой потребители които са написали мнение от едно изречение пращат съобщения на други потребители с текст" Гласувай за моите пътешествия и аз ще гласувам за твоите"
Извинете но не се сдържах....

Еми докладвай ги на гида си.

# 126
  • София
Здравейте момичета.Много бих искала и аз да опиша своите приключения,но нещо не става с моята регистрация EmbarassedПросто сайта не мие допуска.Някаква идея защо е така?
Отивам да ви чета.
Успехи

# 127
Здравейте момичета.Много бих искала и аз да опиша своите приключения,но нещо не става с моята регистрация EmbarassedПросто сайта не мие допуска.Някаква идея защо е така?
Отивам да ви чета.
Успехи

Какво ти изписва или каква грешка ти дава?

# 128
  • София
Благодаря ти мила.Успях и сега незная откъде да започна,сърбят ме ръцете LaughingТам съм sorinanik.Като прочета и темата съвсем ще ми стане ясно.  bouquet

# 129
# 130
И аз скоро се регистрирах в триваго.Имам две мнения(от 12),които трябва да редактирам ThinkingНа едното съм написала описания,без личните ми впечатления,а на другото съм събрала две неща в едно,та ще ги разделям в 2 мнения.  EmbarassedАз имам толкова много впечатления,че имам материал за 2 години напред. LaughingИмам и много снимки,но не мога да ги кача ThinkingНякой да има идея защо така?Регистрирана съм като silviya.Благодарско!  bouquet

# 131
И аз скоро се регистрирах в триваго.Имам две мнения(от 12),които трябва да редактирам ThinkingНа едното съм написала описания,без личните ми впечатления,а на другото съм събрала две неща в едно,та ще ги разделям в 2 мнения.  EmbarassedАз имам толкова много впечатления,че имам материал за 2 години напред. LaughingИмам и много снимки,но не мога да ги кача ThinkingНякой да има идея защо така?Регистрирана съм като silviya.Благодарско!  bouquet

Възможно ли е да са ти много големи снимките? Другата възможност е да си качила снимките и да не си довършила качването. Виж в Моето Триваго - Качени снимки дали не се виждат такива с жълто кръгче. Ако искаш ми пиши на ЛС в Триваго, там съм alex99.

# 132
Намалям снимките уж ThinkingИзписва ми ето това:"За съжаление, за момента не е възможно да дадете мнението си за този хотел/забележителност." ThinkingЩе опитам като имам време тия дни по-сериозно и ако не се справя ще ти пиша.Благодаря Алекс99   bouquet

# 133
Намалям снимките уж ThinkingИзписва ми ето това:"За съжаление, за момента не е възможно да дадете мнението си за този хотел/забележителност." ThinkingЩе опитам като имам време тия дни по-сериозно и ако не се справя ще ти пиша.Благодаря Алекс99   bouquet

Соня в такъв случай се опитваш да добавиш към обект, които е незавършен или се вижда само в профила на потребителя. Пиши ми кой е обекта, за да намеря правилния.

# 134
Във сряда и аз не можех да качвам снимки, съобщението беше същото като на соня
иначе моят там съм anjeelina

Общи условия

Активация на акаунт