Триваго или как да печелим пътувайки и/или споделяйки

• 56 979
  • 533
  •   1
Отговори
# 30
  • Видин
Оф да, 25 забележителности за целия град  Joy Писах за част от тях, другите искам първо да им направя пресни снимки, както и да събера повече информация. Нали се сещате, че парижани не са виждали Айфеловата кула, та и аз така  hahaha
А и чакам да ми дойде дар словото  Rolling Eyes

# 31
А каква перспектива има? Аз съм посетила да речем 20 места, писала съм какво мисля за тях, качила съм всичките 200 снимки, които имам ... и сега какво  Laughing Стигнах до 20 евро, сега вече са 16. Понеже няма какво вече да се коментира и да се снима - парите ще продължават да падат вероятно. Къде е бъдещето  hahaha

Перспективата е, че за в бъдеще все ще пътуваш. То затова е сайт за туристи, а не просто за хора, които искат да изкарат някакви си там пари. идеята е, че ще ходиш, посещаваш, снимаш, събираш впечатления. Работата не е за един месец, че да бързаш да напишеш и качиш всичко, което имаш. Аз съм от две години там и все още не съм си качила всички снимки и описала всичко, което съм посетила, а и сега през почивните дни ходим тук таме и пак събирам впечатления.

# 32
Разрешено ли е да напиша едно и също ревю на няколко езика Blush Повечко мили ли ще взема? Blush

Не може, разбира се. Всеки потребител има така да се каже само един глас. Представи си да не ти е харесал някой ресторант и му поставяш лошо оценка, и то на 5 езика - все едно 5 човека да са го оценили ниско.

Laughing Въобще не се сетих за тази гледна точка, аз мислех, че просто ще е полезно на хората от различните държави да си го четат на език, който владеят, че българският не е много разпространен . Но, ок, няма да ги пиша пак! Мерси!
Мен ме е яд, че нямах фотоапарат, когато пътувах навън, сега пътувам предимно из България.

# 33
И аз тука. Имам регистрация там от началото на годината, но не съм била изобщо активна.Ще ви следя...
Никът ми е vanyak.

p.s. Още не ми е ясно от какво точно се печелят еврата... Rolling Eyes

# 34
  • Бургас
Амиии таковата, ти попрочете ли обясненията ми в началото Whistling Мисля, че съм писала отде идат парите Peace

# 35
С какъв браузър качвате снимките?

# 36
  • Видин
Аз съм с Мозила. Понякога забива, но го затварям и пробвам пак  Grinning

# 37
Амиии таковата, ти попрочете ли обясненията ми в началото Whistling Мисля, че съм писала отде идат парите Peace
Четох,четох... разбрах го това за милите, не разбрах кой ги дава тези пари. Simple Smile

Аз съм с Chrome и на мен ми забива понякога.

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 15:01 от Чочка

# 38
Всички тези неща и повече информация има във форумите на Триваго. Освен това там пишат всички редактори и админи и може да ви отговорят веднага на въпросите. Там пише и за бъговете и за милите. Не мисля, че губите нещо като сте регистрирани. Не виждам смисъл тук да се обяснявате за забиване при качване на снимки и да ви четат и тези, които не са регистрирани - нито им помагате, нито знаят за какво става въпрос.  Peace

# 39
  • Видин
Тази тема не нарушава правилата на форума, така че тук може да се пише всичко, свързано с Триваго. Дали е за забиване при качване на снимки или друго - няма значение. Нямам време да следя и други форуми, така че тук ми е идеално.
Ако ти имаш някакъв проблем с това - свържи се с модераторите и ги питай какво може и не може тук. Ако преценят - да заключат темата.
Ако не ти е приятно да четеш едно и също - не си длъжна да го правиш  Grinning

# 40
...
Затова и обикновено гласуваме винаги за нещата на приятелите си, тъй като имаме и интерес от това

Това не е разрешено, да се заформят групички, които гласуват по между си. ...
Може да не е разрешено, но се практикува масово.
Много обичам да гледам снимки и да чета инфо за обекти, но не разбирам каква е ползата от това едни и същи хора да си дават по 100 процента и на най-тъпите мнения. И тези проценти си остават, никой не ги трие. По-добре да махнат гласуването, няма смисъл, ясно е, че както във фейсбук, който има повече приятели, той ще набере максимума от проценти.

# 41
  • Бургас
Чето,четох... разбрах го това за милите, не разбрах кой ги дава тез пари. Simple Smile
Моля за извинение тогава Blush Не съм те разбрала правилно и отидох в ъгъла за 5 минути Mr. Green А парите... предполагам, че се плаща за реклама и присъствието на различни хотели или други обекти, и затова се води, че в края на месеца се разделят приходите на милите и се получава "курсът на обмяна" за месеца Peace

# 42
Чето,четох... разбрах го това за милите, не разбрах кой ги дава тез пари. Simple Smile
Моля за извинение тогава Blush Не съм те разбрала правилно и отидох в ъгъла за 5 минути Mr. Green А парите... предполагам, че се плаща за реклама и присъствието на различни хотели или други обекти, и затова се води, че в края на месеца се разделят приходите на милите и се получава "курсът на обмяна" за месеца Peace

Не е така. Парите ги дават триваго, от печалбата си. Хотелите се включват безплатно.

аргун, като видиш такава практика, сигнализирай я моля те  Peace 

аманита, алекс99 е много права и не е необходимо да се реагира така остро  Peace  Във форумите на триваго е писано за всичко, от потребителите се очаква да пишат и да четат там за да се информират, а там, както вече е казала алекс, ще ви отговорят редактори и админи, които знаят как стоят нещата, а не други нови потребители както тук, които не могат да са толкова информирани и без да искат, ви дават грешна информация.

И тъй като и аз не искам да следя повече от един форум, свързан с триваго, където да преоткривам топлата вода, се оттеглям от тази тема с препоръка да се регистрирате във форума на триваго, във ваш интерес е!  Peace

# 43
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Цъкнах, регистрирах, не съм сигурна, че се справям добре и ми е ясно всичко, но ще следя!
Уж като за блондинки си обяснила, брадицо1 на първата страница ама...

# 44
  • Бургас
На теб лично, ако трябва и персонални уроци ще ти давам hahaha Hug

Общи условия

Активация на акаунт