Триваго или как да печелим пътувайки и/или споделяйки

• 56 994
  • 533
  •   1
Отговори
# 45
И аз започвам да разцъквам  Party

# 46
  • Бургас
Приятно пътешестване, споделяне и печелене Wink

# 47
  • Бургас
Изглежда ми много готино,записвам се и аз.   Hug

# 48
  • след Околовръстното
Хайде и аз в кюпа.
Една от вас ме покани в началото на октомври и днес заявих първите си пари - 69 евро.
Благодарско.

# 49
  • Бургас
И аз заявих днес, макар и по-скромничко (31 евро) Blush Но си е сефтенце и като за нещо правено с удоволствие в свободното време, хич не е зле Crazy Очаквам сега и едни 16000 мили, които заработих с поставяне на географските координати на различни обекти и която възможност, за съжаление, беше до този месец - а е много отпускащо и разтоварващо занимание Tired

# 50
Хайде и аз да се запиша тук.
Регистрирах се преди няколко дни, много забавно ми се стори.
А и предвид факта, че съм пообиколила доста, май има какво да разказвам и какво да пиша.
Качих снимки, но са само минимална част от това, което имам.
Ако ви се разглежда, никът ми е aavramova

# 51
Aйде и аз тук Grinning, моят ник е desislavata!

# 52
...Качих снимки, но са само минимална част от това, което имам.
...

Ако целта ти е да трупаш мили, не се хаби със снимки. Една снимка ти носи 1 миля, от обект можеш да качиш примерно 10. Едно ревю ти носи няколкостотин мили. По-добре наблягай на ревютата, особено ако писането ти се отдава.

# 53
Една снимка ти носи 1 миля,

Това изобщо не е вярно, май го бъркаш с поставянето на оценки за снимки - това се заплаща с по една миля.  Peace

# 54
  • Бургас
Изпревари ме с малко Mr. Green Но пък тъкмо да ти честитя за новия пост в Триваго  bouquet

# 55
Мерси!

# 56

Това изобщо не е вярно, май го бъркаш с поставянето на оценки за снимки - това се заплаща с по една миля.  Peace

Така ли беше. Аз отдавна съм качвала снимки, тогава мисля, че системата ги таксува точно с по 1 миля.

# 57
Има си тънкости...

Ако обекта ви е позиционирам на правилното място за снимка можете да получите до 65 мили, а за мнение до 375 мили (в зависимост от оценките на другите).
Ако не е позициониран точни и се наложи редактор да го прави милите са много по-малко.

# 58
...Качих снимки, но са само минимална част от това, което имам.
...

Ако целта ти е да трупаш мили, не се хаби със снимки. Една снимка ти носи 1 миля, от обект можеш да качиш примерно 10. Едно ревю ти носи няколкостотин мили. По-добре наблягай на ревютата, особено ако писането ти се отдава.

Никога снимките не са били 1 миля. Освен това и тези няколкостотин мили за мнение са относителни. Ако мнението ти е от едно-две изречения, се оценява ниско и ти носи малко мили. По-добре е да се наблегне на качеството, а не на количеството.

# 59

Така ли беше. Аз отдавна съм качвала снимки, тогава мисля, че системата ги таксува точно с по 1 миля.

Баш така си е, но Рал е споменала за една тънкост: Ако не качиш снимките към съществуващ вече обект, а създаваш един нов, то тогава са таксувани по-ниско, а може и редактора който редактира твой недовършен обект да решава че този обект няма да се включва в базата данни  Wink  Винаги е по-добре да се качват снимки към съществуващ вече обект, или ако го няма, пишете на гида си с молба да го добави.

Общи условия

Активация на акаунт