Триваго или как да печелим пътувайки и/или споделяйки

• 57 002
  • 533
  •   1
Отговори
# 60
...Качих снимки, но са само минимална част от това, което имам.
...

Ако целта ти е да трупаш мили, не се хаби със снимки. Една снимка ти носи 1 миля, от обект можеш да качиш примерно 10. Едно ревю ти носи няколкостотин мили. По-добре наблягай на ревютата, особено ако писането ти се отдава.

Никога снимките не са били 1 миля. Освен това и тези няколкостотин мили за мнение са относителни. Ако мнението ти е от едно-две изречения, се оценява ниско и ти носи малко мили. По-добре е да се наблегне на качеството, а не на количеството.

Айде намалете малко. Има достатъчно примери за ревюта от по две изречения, които са наградени от останалите потребители с рейтинг от 100 процента. Обратното е рядкост.

Мерси за пояснението за снимките.

# 61
Никога снимките не са били 1 миля. Освен това и тези няколкостотин мили за мнение са относителни. Ако мнението ти е от едно-две изречения, се оценява ниско и ти носи малко мили. По-добре е да се наблегне на качеството, а не на количеството.

Айде намалете малко. Има достатъчно примери за ревюта от по две изречения, които са наградени от останалите потребители с рейтинг от 100 процента. Обратното е рядкост.

Мерси за пояснението за снимките.

И ние винаги сме казали, дали тук или в триваго, че трябва да се гласува справедливо - а не 100% за 2 изречения.

# 62
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
argun, наградени не - оценени ..., което за жалост е вярно и говори за безотговорността на потребителите оценили тези мнения със 100%. Има достатъчно много теми във форума и бих те поканила в него, за да кажеш кои са тези потребители и да им бъде обърнато внимание. Това е некоректно спрямо тези, които са писали мнения, полезни за потребителите и се следи. Едва ли ти, писала обстойно мнение за хотел или забележителност ще си съгласна да делиш мили с някой писал по два реда ... Надявам се не, затова моля те вземи отношение и не се ядосвай на поясненията дадени по-горе

# 63
Татяна,
правиш ли разлика между "трябва" и "е"?
В българската платформа има едва 3-4 потребителя, пишещи прекрасни ревюта. И те получават същите проценти, както и посредствените. Тъжната реалност.
Не съм поглеждала другите платформи, дано там да не е така.

Благодаря за поканата да пиша в друг форум, но не намирам за необходимо. Пиша тук и във форума на Дневник, смятам, че е достатъчно.

ПП - баш награда си е, оценката предполага някаква обективност и връзка с критерии.

# 64
  • Бургас
Само да се похваля с първите си получени парички  bowuu

newsm44

# 65
Само да се похваля с първите си получени парички  bowuu

newsm44

Айде честито. Със здраве да си ги харчиш. Следя те аз отблизо...

# 66
Правя, разбира се. Не отричам че ги няма, не знам къде ме разбра криво. Подчертах че се борим срещу тях. Взимат се и мерки когато хора си гласуват взаимно. Имаме примери с изтрити гласове - и то всичките  Wink

И не е награда, имаме си отделно една награда за мнението и снимката на седмица.

Мазнислава е много права. И не виждам форумът на Дневник какво общо има с триваго  Thinking  Ако искаш да променяш нещо, което не ти харесва, заповядай!  

# 67
Защо да променям нещо - нито съм персонал, нито собственик. Виждам какви са ви проблемите и ги коментирам тук, няма какво да ме дърпате към форума на триваго. Два форума са ми напълно достатъчни за прекарване на времето, пак да подчертая. Ако започна да пиша в трети, то едва ли ще бъде в триваго.
Имате си проблеми, ако смятате, че можете да ги решите - успех.

ПП - все пак темата е за обсъждане на сайта, нали? Не само за набиране на реферали?

# 68
  • София
Съвсем скоро системата за гласуване ще бъде променена.
Аргун, какъв е този форум в Капитал, ако искаш да се впишеш в общността ще трябва да ползваш единствения и официален форум на триваго.

# 69
 Rolling Eyes Мисля, че не говорим на един език.
За какво вписване в общността говорите? Кому е необходимо такова нещо? Това е тема във форума на бг-мамма.

# 70
И аз не съм ни персонал, ни собственик  Stop  Мазнислава хубаво ти е казала къде да сиганлизираш това, което си видяла. Нима очакваш някой да претърси хиляди мнения за да намери тези, които си имала предвид? 

Разбира се, че проблемите трябва да се решават, но за това е нужен конструктивизъм!

# 71
Не, не очаквам никакъв интерес към това, което съм написала по-горе. Дори се учудих как ме налазихте с призиви "ама тези неща не тук, а във форума на триваго, защо тук".

Татяна,
ти все пак си заинтересовано лице - получаваш пари от триваго. Нямам намерение да споря с теб за твоя и за моя интерес от подобряването на предприятието, от което ти печелиш, а аз - не. Моята печалба щеше да я има евентуално, ако бг-платформата беше добра за хора, които се интересуват от информация за обектите. Но тя не е такава. Платформата е добра предимно за хората, които качват материали.

# 72
Получвавам пари, да, но съм обикновен потребител. И аз започнах с качването на снимки и мнения, издигнах се, както всеки един друг потребител би могъл, в това число и ти, разбира се. Моите пари не са изобщо повлияни от това, дали някой гласува и с колко, за това не мога да разбера изказването ти.

А във форума на триваго защото там четат хората, които могат да помогнат, не тук! Тази тема е пусната от новак със цел набиране на реферали, което е било спряно от страна на модераторите на БГ Мамма, и от тогава стана опит за тема за взаимнопомощ, но не се получава много-много, няма и как, понеже новите потребители нямат още такъв опит и разбирание, нормално е! Но топлата вода е открита вече и няма за какво да я преоткриваме тук, за това все се повтаря за форума на триваго.

# 73
  • София
....ако бг-платформата беше добра за хора, които се интересуват от информация за обектите. Но тя не е такава....

Абсолютно не мога да се съглася. Всеки ден получавам писма от хора, които благодарят за идеите, които са почерпили от триваго, кой запален от снимките, кой от нечие мнение.
Явно вие не обичате да пътувате и наистина сайтът не е за вас. Базата за България е много изчерпателна и добре попълнена, а за другите държави дори не коментирам.

# 74
Това е все едно някой от Мтел да влезе в темата за обсъждане на Мтел и да каже "ама защо тук, ако искате нещо, елате във форума на Мтел". А хората тук дори не искат нещо, просто обсъждат. Явно това не е приятно за други хора.

... Явно вие не обичате да пътувате и наистина сайтът не е за вас. ...

Вероятно това е отговорът. Благодаря, че сметнахте за необходимо да ми обясните дали обичам да пътувам или не, можеше още години да остана в неведение по въпроса. Както се вижда и от тази тема е имало полза.

Общи условия

Активация на акаунт