Триваго или как да печелим пътувайки и/или споделяйки

• 56 944
  • 533
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Момичета, някой знае ли, как мога да премахна мое мнение за някой обект, който вече е минал одобрението на админ?Simple Smile И въобще мога ли да го напиша наново в по-обстоен вид?
пРосто не разбирам защо имам право на едно мнение и в моя случай например какво пиша - ми преди година мнението ми беше еди какво си, ма днес еди какво си... А после, когато пиша  за кога се отнася мнението ми и кога съм посещавала хотела кво пиша - сегашното посещение или това преди година.
Здравей, съжалявам, че сега виждам писмото ти и че не си писала на гида си за да можем да ти отговорим.
Мнението може да е само едно защото то се включва в статистиката и съответно оценката за даден хотел.
Затова по твое искане изтрихме старият ти рейтинг(мнение) и имаше възможност да дадеш актуалния.
Друга възможност е под мнението си да напишеш коментар с новото положение в хотела, но тогава няма да има актуализация на рейтинга.

Гидът ти по никакъв начин няма как да качи мнението ти от твоя профил, просто няма как да стане. Само ти можеш да го направиш. Това си е твое мнение и се поства през твоят ник и парола.

В момента отбора по забележителности е в кампания по одобряване и когато изчистят опашката до 1-2 месеца ще сваля лимита на качване на забележителности до 20 000 мили. Да те информирам ли когато това стане?

Поздрави,
Ани

# 391
  • София
Момичета този въпрос вече е коментиран. Ако се върнете малко на зад в темата ще прочетете: Триваго изплаща всеки месец 35.000евро на потребителите си. Тази сума се разпределя между всички нас, в зависимост от активността ни.
От два месеца са 38 000 еуро;) като тук не се включват още толкова плащани за описания на хотели.

# 392
Момичета, някой знае ли, как мога да премахна мое мнение за някой обект, който вече е минал одобрението на админ?Simple Smile И въобще мога ли да го напиша наново в по-обстоен вид?
пРосто не разбирам защо имам право на едно мнение и в моя случай например какво пиша - ми преди година мнението ми беше еди какво си, ма днес еди какво си... А после, когато пиша  за кога се отнася мнението ми и кога съм посещавала хотела кво пиша - сегашното посещение или това преди година.
Здравей, съжалявам, че сега виждам писмото ти и че не си писала на гида си за да можем да ти отговорим.
Мнението може да е само едно защото то се включва в статистиката и съответно оценката за даден хотел.
Затова по твое искане изтрихме старият ти рейтинг(мнение) и имаше възможност да дадеш актуалния.
Друга възможност е под мнението си да напишеш коментар с новото положение в хотела, но тогава няма да има актуализация на рейтинга.

Гидът ти по никакъв начин няма как да качи мнението ти от твоя профил, просто няма как да стане. Само ти можеш да го направиш. Това си е твое мнение и се поства през твоят ник и парола.

В момента отбора по забележителности е в кампания по одобряване и когато изчистят опашката до 1-2 месеца ще сваля лимита на качване на забележителности до 20 000 мили. Да те информирам ли когато това стане?

Поздрави,
Ани
Аз съм писала на гида си, че хотела вече е 5 звезди, даже ако не се лъжа и снимка на удостоверението съм качила, но няма промяна... Както и да е. на мен ми все тая. Иначе аз мисля, че и 20 хиляди мили нямам, така че надали някога ще успея да кача забележителност освен ако пак не правя магариите през чуждите сайтове

# 393
  • София
[Аз съм писала на гида си, че хотела вече е 5 звезди, даже ако не се лъжа и снимка на удостоверението съм качила, но няма промяна... Както и да е. на мен ми все тая. Иначе аз мисля, че и 20 хиляди мили нямам, така че надали някога ще успея да кача забележителност освен ако пак не правя магариите през чуждите сайтове
Това е съвсем друго, няма общо с мнението, за тази промяна се прави доклад за промяна на информацията на обекта.
От тук: http://www.trivago.bg/user.php?pagetype=task_reportmaintenance&mcode=3
ако нямаш достъп ми пиши ника си за да ти дам. докладите са по 50 мили
А старото ти мнение да го активирам ли, онова което е изтрито? Или ще пуснеш новото?
Ако оставиш старото, новото можеш да го добавиш отдолу като коментар. Така ще се виждат и двете.

# 394
 х_diabet_mama , не мога да качвам снимки през бързия ъплоуд. Качва ги, но после дава грешка. Пробвах 2-3 пъти и не става. При мен ли е проблема?

За репортите ми изписва:
Грешка! Моля проверете вашата информация.
Възникнала е грешка. Моля, опитайте отново.

Сигурно трябва да ме добавиш - Ger4o.
За старото съобщение ако можеш го върни - ще пусна коментара си отдолу като имам време

# 395
  • София
х_diabet_mama , не мога да качвам снимки през бързия ъплоуд. Качва ги, но после дава грешка. Пробвах 2-3 пъти и не става. При мен ли е проблема?

За репортите ми изписва:
Грешка! Моля проверете вашата информация.
Възникнала е грешка. Моля, опитайте отново.

Сигурно трябва да ме добавиш - Ger4o.
За старото съобщение ако можеш го върни - ще пусна коментара си отдолу като имам време
- мнението е върнато http://www.trivago.bg/%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B3%D1%80 … %B8%D0%B5-o832975
- имаш вече достъп до докладите за грешки
- има бъг в изи ъплуада, снимките трябва ръчно да се намалят под 2 МБ, иначе не става.

# 396
А ще се оправи ли бъга? Аз съм супер боса в тая част и не мога да си намаля снимките, а нямам нито една толкова малка снимка

За останалото благодаря

# 397
Изтеглящ си някакъв продукт, прост за ползване, напр. irfanview - в гугъл веднага ти излиза официалния сайт, от където сваляш инсталационния файл безплатно.  Влизаш в програмата, отваряш снимката и от менюто image избираш resize/resample. Излиза диалогов прозорец, в който избираш желания размер. После в менюто file запазваш файла със save as. Във форума има указания и за други продукти (и сайтове) Както и да е, горният вариант е подобаващо лесен, въпросът е, че няма начин, трябва да намалиш всяка снимка по отделно

# 398
Изтеглящ си някакъв продукт, прост за ползване, напр. irfanview - в гугъл веднага ти излиза официалния сайт, от където сваляш инсталационния файл безплатно.  Влизаш в програмата, отваряш снимката и от менюто image избираш resize/resample. Излиза диалогов прозорец, в който избираш желания размер. После в менюто file запазваш файла със save as. Във форума има указания и за други продукти (и сайтове) Както и да е, горният вариант е подобаващо лесен, въпросът е, че няма начин, трябва да намалиш всяка снимка по отделно

Shocked аз само да го прочета се уморих. Ако това го направя за 200 снимки или трябва да съм си загубила акъла  Embarassed. Благодаря ти за подробното обяснение, но предпочитам да не качвам снимки, отколкото да си причиня това

# 399
Богинке, извинявай  Wink 

# 400
Аз ползвам FastStone Image Viewer и тя има възможност да намалява размера на голям брой снимки наведнъж. Безплатна е, лесно се инсталира и още по-лесно се работи с нея.

# 401
  • София
А ще се оправи ли бъга? Аз съм супер боса в тая част и не мога да си намаля снимките, а нямам нито една толкова малка снимка

За останалото благодаря
колегите работят по проблема, но им е трудно да възпроизведат грешката и следователно да разберат от къде идва.

# 402
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Вече е отстранен, качих една порция от 10 снимки! Peace

# 403
Здравейте!
Имам въпрос. Ако напиша в триваго коментар, който се припокрива със стар мой коментар тук в туристическия, ще бъде ли приет като копиран от нета? Не мисля да си прехвърлям дословно коментарите там, освен това те не са и толкова много, но все пак е хубаво да знам.
Благодаря и Весела Коледа!

# 404
Здравейте!
Имам въпрос. Ако напиша в триваго коментар, който се припокрива със стар мой коментар тук в туристическия, ще бъде ли приет като копиран от нета? Не мисля да си прехвърлям дословно коментарите там, освен това те не са и толкова много, но все пак е хубаво да знам.
Благодаря и Весела Коледа!

Люлин, след като мнението си е твое, не е проблем, че е публикувано тук. Хубаво е, че предупреждаваш и питаш и редакторите ще го имат предвид. Весела Коледа и на теб.

Общи условия

Активация на акаунт