Триваго или как да печелим пътувайки и/или споделяйки

• 56 920
  • 533
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря, ще пробвам  Simple Smile

# 481
Здравейте момичета!
Направих си регистрация Имам 2 мнения, но не ги отчита, искам да попитам след колко време ще се случи... Embarassed Нямам много време понеже другия месец пак заминавам на път.
Благодаря ви.

# 482
Здравейте момичета!
Направих си регистрация Имам 2 мнения, но не ги отчита, искам да попитам след колко време ще се случи... Embarassed Нямам много време понеже другия месец пак заминавам на път.
Благодаря ви.

Здравей, какво имаш предвид под "не ги отчита"? Мненията първо се преглеждат от редактор и после се одобряват. От известно време обаче за тях не се начисляват мили.

# 483
Здравейте момичета!
Благодаря ви.

Здравей, какво имаш предвид под "не ги отчита"? Мненията първо се преглеждат от редактор и после се одобряват. От известно време обаче за тях не се начисляват мили.
Имам в предвид че в профилчето ми пише: "Няма добавени мнения", а аз сложих 2, и 1 снимка.
Аз не се регистрирах заради парите, ама щом няма да начислява мили, няма да пиша пък  Crossing Arms
От 10 години пътувам и можеше да съм полезна с нещо, но щом няма състезателна цел хич да не ме търсят.  И без това много не го вдянах този сайт  hahaha
Благодаря за отговора  Peace

# 484
Здравейте момичета!
Благодаря ви.

Имам в предвид че в профилчето ми пише: "Няма добавени мнения", а аз сложих 2, и 1 снимка.
Аз не се регистрирах заради парите, ама щом няма да начислява мили, няма да пиша пък  Crossing Arms
От 10 години пътувам и можеше да съм полезна с нещо, но щом няма състезателна цел хич да не ме търсят.  И без това много не го вдянах този сайт  hahaha
Благодаря за отговора  Peace

Сигурна съм, че с толкова богат опит ще сте много полезна за сайта. Освен това има награда за мнение и снимка всяка седмица и други дейности, за които има мили, така че според мен е рано да се отказваш  Simple Smile Ако имаш нужда от помощ за сайта, ние сме насреща.

# 485
Благодаря много  Hug Hug Hug

# 486
Здравейте
Написах си първото мнение в триваго  Party
Това ми е прясно впечатление от една агенция за отдаване на апартаменти под наем в Амстердам, радвам се, че го споделих
Сега се връщам да чета какво точно представляват мненията, тъй като никъде в сайта не успях да видя такива  newsm78

# 487
Здравейте отново
Както написах в предния си пост, преди доста време намерих този сайт, но едва сега се сетих, че имам достатъчно свободно време, и непърва го разучавам.
За което моля за малко съдействие, докато разбера къде се намирам  Praynig
Като новорегистриран член служебно ли са ми назначили гид?
Снимките могат ли да се качват отделно, или само снимки + мнения?
И другото, което не разбрах е за... Където трябва да има минимум мили, за да ти разрешат... Не можах да разбера изобщо за какво става въпрос, а го четох 10 пъти  Tired
Мнения за чужбински места в бг сайта трябва да е на български, нали? И в мненията за хотелите примерно предполагам, че трябва да присъстват адрес, евентуално цена и други такива подробности?
Моля който има време да ми драсне два реда   bouquet
Благодаря
Пп. В сайта съм със същия ник, може да обменим приятелства, че аз не знам как се търсят хора още Simple Smile

# 488
  • София
Здравей и добре дошла:)
Отговарям ти по-долу:

Като новорегистриран член служебно ли са ми назначили гид?  ДА
Снимките могат ли да се качват отделно, или само снимки + мнения? МОГАТ ОТДЕЛНО
И другото, което не разбрах е за... Където трябва да има минимум мили, за да ти разрешат... Не можах да разбера изобщо за какво става въпрос, а го четох 10 пъти  Tired ТРЯБВА В ПРОФИЛА ТИ ДА СЕ ПОЯВЯТ 50 000 МИЛИ ЗА ДА ПОПЪЛВАШ ДАННИ ЗА ХОТЕЛИ /за което е рано така или иначе Wink/
Мнения за чужбински места в бг сайта трябва да е на български, нали? ДА
И в мненията за хотелите примерно предполагам, че трябва да присъстват адрес, евентуално цена и други такива подробности? НЕ, САМО ТВОЕТО МНЕНИЕ КАТО КЛИЕНТ, КАКВО ТИ Е ХАРЕСАЛО И КАКВО НЕ, условия, стая, чистота, персонал, храна...
Моля който има време да ми драсне два реда   bouquet можеш да пишеш и на гида си, ще се радва Simple Smile имаме и админ мнения, който също може да ти даде най-точна инфо: David
Благодаря
Пп. В сайта съм със същия ник, може да обменим приятелства, че аз не знам как се търсят хора още Simple Smile като натиснеш линка за писмо и напишеш ника, така системата ще ти го намери

# 489
Много благодаря, много си мила  Hug   bouquet
Мисля, че имам какво да споделя в този сайт, имам и доста снимки, които ще кача след няколко дни обаче  Heart Eyes много обичам да пътувам и сайта ще ми е полезен и когато отивам на ново място.

# 490
  • София
За теб и всички очакващи коледната игра, ето линк към условията. Успех! Simple Smile
http://www.trivago.bg/static.php?&sid=2170&tld=bg
Можете да спечелите допълнителни мили и ваучер за хотел в Италия!

и още две текущи предизвикателства:
http://www.trivago.bg/news.php?sid=824

# 491
Аз обаче наистина не мога да разбера нещо, съжалявам, може би ставам досадна  ooooh!
Може ли да се коментират забележителности, или само хотели?
Защото в търсачката написах Heineken experience, и ми излязоха хотели около музея, а аз искам да коментирам самия музеи  Grinning

Едит: намерих, че даже и коментирах Simple Smile)) Имам вече едно одобрено мнение от Дейвид(или Давид, не знам), 80%. Никъде не виждам за коментар на редактора, обаче. И милите ми не са променени - стоят си на 0. Чакам за одобрение още 5. Бяха 6, но първото ми мнение нещо не го виждам. Там още докато не знаех за какво става въпрос си написах мнението за една Амстердамска агенция, която дава апартаменти под наем. Странното е, че го написах някъде... просто написах страната и на описание написах името на агенцията, отдолу оценка и мнението ми. Май обаче са го изтрили, не го виждам. Някой може ли да ми каже защо стана така? И как мога да подобря % си?
Брадата, добавих те като приятел. Не знам дали това е важно, но ми е интересно да чета чужди мнения. Хем се уча, хем научавам по нещо Simple Smile))

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 13:47 от RainDanceMaggie

# 492
  • София
За съжаление политиката на сайта се промени преди около година, когато стана собственост на  EXPEDIA, и не се дават мили за снимки и мнения.
80% е автоматичният процент, който получаваш от системата. От там нататък той може да расте или намалява, според гласуванията на общността.
Забележителностите в момента са малко сложни за опериране, защото се подготвя нова визия и концепция на сайта. Чакаме я всички с нетърпение!
Ще те адна и аз, аз съм  Ani:)

# 493
Здравейте момичета. От години имам регистрация в този сайт, но чак сега разбирам за възможността за изкарване на някакви пари Simple Smile Гледам, гледам и не мога да намеря функция за добавяне на приятел.. също и къде да си регистрирам пейпал-а... Има ли значение коя платформа ще ползваш, българска или английска например или може и от двете?

# 494
  • София
steezy - има значение платформата, регни се през  trivago.bg . Бутонът за приятел е под снимката на човека, оранжев, в неговия профил. Пейпола можеш да регнеш тук: http://www.trivago.bg/user.php?pagetype=options_bankaccount
в падащото меню най-долу на страницата избери пейпол, а под него сложи мейлът ти в пейпол. Успех и много забавления!:).

НОВИНИ!

Имате цяла седмица от днес да качите снимки и мнения за лятото, ПЛАЩАТ СЕ както преди !

Ето и условията на играта, побързайте!
http://www.trivago.bg/user.php?pagetype=news_overview

Общи условия

Активация на акаунт