Триваго или как да печелим пътувайки и/или споделяйки

• 56 972
  • 533
  •   1
Отговори
# 495
steezy - има значение платформата, регни се през  trivago.bg . Бутонът за приятел е под снимката на човека, оранжев, в неговия профил. Пейпола можеш да регнеш тук: http://www.trivago.bg/user.php?pagetype=options_bankaccount
в падащото меню най-долу на страницата избери пейпол, а под него сложи мейлът ти в пейпол. Успех и много забавления!:).

НОВИНИ!

Имате цяла седмица от днес да качите снимки и мнения за лятото, ПЛАЩАТ СЕ както преди !

Ето и условията на играта, побързайте!
http://www.trivago.bg/user.php?pagetype=news_overview

Мерси много, ориентирах се. Правилно ли съм разбрала, че нямам право още като начинаеща да добавям хотели? Мога да пиша само за вече добавени такива? И мога ли да публикувам само снимки, без да давам мнение за хотел? Предварително благодаря Simple Smile

# 496
Да отменя х_diabet_mama  Hug
Можеш да качваш снимки, като добавяш къде и кога са направени и какво показват
Имай предвид, че по принцип не се дават мили за снимки, само в момента (тази седмица) тъй като има игра за снимки, направени през лятото.
А за добавяне на хотели май трябва да имаш натрупани няколко хиляди мили  Thinking Но пък базата е наистина много голяма, на мен до сега само 1 хотел ми се е случвало да не намеря, за който исках да напиша мнение, но подозирам, че не съм го потърсила правилно.  Peace

# 497
RainDanceMaggie, мерси за бързото включване. Ти направо ми секна всякакъв ентусиазъм Simple Smile)) само за изминалото лято ли дават мили? Всъщност за какво мога да поуча мили? Само за ревю на хотел ли?

# 498
Ето ги условията на играта
Не знам колко се спазва дали е само за лятото, на мен това ще ми е първа игра  Grinning

А за ревютата - да, за сега само за описания дават мили, но има изисквания, които трябва да прочетеш преди да започнеш да пишеш. Не се тревожи, хората там са много мили и ще ти дават насоки  Peace

# 499
Ето ги условията на играта
Не знам колко се спазва дали е само за лятото, на мен това ще ми е първа игра  Grinning

А за ревютата - да, за сега само за описания дават мили, но има изисквания, които трябва да прочетеш преди да започнеш да пишеш. Не се тревожи, хората там са много мили и ще ти дават насоки  Peace

Златна си! Simple Smile мерси!

# 500
А за добавяне на хотели май трябва да имаш натрупани няколко хиляди мили  Thinking

Точно така, за да добавяте или попълвате хотели, трябва да сте натрупали 50.000 туристически мили.
В началото можете да пишете описания, за което се плащат мили. Ако имате 5.000 мили (не съм 100% сигурна в бройката), можете да добавяте и забележителности.  Wink

# 501
  • София
В същност не е нужно хотелът да е бил добавен в базата данни за да напишете мнение!
Просто кликнете на "добави мнение", напишете името му и оставете впечатленията си:)

RainDanceMaggie и аз благодаря за помощта и включването  Simple Smile

# 502
В същност не е нужно хотелът да е бил добавен в базата данни за да напишете мнение!
Просто кликнете на "добави мнение", напишете името му и оставете впечатленията си:)

Супер, значи ще мога да оставя впечатление от една прекрасна хижа в гората  Peace

# 503

Още веднъж благодаря, вече се ориентирам малко по-добре, но има още достааа да ми се изяснява... честни казано доста неща са ми мътни Simple Smile точно щях да се отказвам, че много бавно и тромаво ми се виждаше всичко и без да искам открих друг начин. Да питам тези проценти каква роля играят? А като начинаеща щом имам право само да качвам снимки и да пиша за хотели, пък за тях не се давали вече мили как изобщо ще се сдобия с други права Simple Smile)

# 504
А като начинаеща щом имам право само да качвам снимки и да пиша за хотели, пък за тях не се давали вече мили как изобщо ще се сдобия с други права Simple Smile)

В началото можете да пишете описания, за което се плащат мили. Ако имате 5.000 мили (не съм 100% сигурна в бройката), можете да добавяте и забележителности.  Wink

# 505
А като начинаеща щом имам право само да качвам снимки и да пиша за хотели, пък за тях не се давали вече мили как изобщо ще се сдобия с други права Simple Smile)

Благодаря за напомнянето Simple Smile както казах всичко ми е каша, веднъж мога да публикувам снимки, друг път не, пиша мнения, не някои се появяват, други не... мили никакви към момента... не мога да схвана логиката.. както и да е, мерси на всички за отделеното внимание и още много пътешествия

# 506
steezy на този етап мили получаваш само, ако пишеш описания на хотели.

# 507
Здравейте момичета , регистрирана съм от няколко дни и имам написани 3 описания на хотели. Въпросът ми е следният - снощи бях на 66% , днес виждам , че процентите са станали 100 и от 600 милите са се увеличили на 900 ? Как става това?  newsm78

Освен писане на описания , как могат да се печелят мили на ниво Турист любител? Гледах в опциите , но не видях нищо. Другото ми питане е относно валутата - в лева ли са показани парите или в евро. Объркването ми идва от факта , че в едната колона виждам евро , а в другата лева ?

И как се добавят приятели ?

# 508
kapri_z за първите 5 описания ти дават по 100% (все едно си ги написала както си му е реда  Laughing ), а за 100% ти дават 300 мили -> ти имаш 3 описания по 300 мили на описание = 900 мили. След първите 5 описания започват да ти ги оценяват реално  Peace
А за друго мили май не се дават  Rolling Eyes Имаше една игра, в която се оценят мнения и снимки от лятото, но аз лично мили от там не съм получавала, а уж на 16-ти играта приключи.
 Peace

# 509
Имаше една игра, в която се оценят мнения и снимки от лятото, но аз лично мили от там не съм получавала, а уж на 16-ти играта приключи.
 Peace

Тези мили се начисляват ръчно и ще ви бъдат преведени, ще се появят в "Специални операции за туристи"  Peace  

Здравейте момичета , регистрирана съм от няколко дни и имам написани 3 описания на хотели. Въпросът ми е следният - снощи бях на 66% , днес виждам , че процентите са станали 100 и от 600 милите са се увеличили на 900 ? Как става това?  newsm78

Маги ти е обяснила вече че процентите зависят от одобряването. Когато пишеш описание, един редактор го проверява и го оценява според изискванията на триваго. Виж в "моето триваго", в падащото меню избираш "Хотелски описания". Там са изредени описанията, които си писала, с кръг в дясно с %. Тези които са с оранжево кръгче, са вече одобрени и ще видиш с колко %. Когато кликнеш на това кръгче, се отваря и коментарът на одобряващия редактор - там ще видиш какви са евентуалните забележки и препоръки на редактора.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт