Триваго или как да печелим пътувайки и/или споделяйки

• 57 067
  • 533
  •   1
Отговори
# 90
# 91
От вчера се чудя за какво спорите?!?

На който не му харесва сайта, не го ползва. На който му харесва, го ползва и участва във работата му.

# 92
На мен ми стана смешно как някой може да определя каква работа вършим, след като повечето неща са невидими за обикновенните потребители. И това говори доста  Wink

# 93
  • Бургас
И тъй като и аз не искам да следя повече от един форум, свързан с триваго, където да преоткривам топлата вода, се оттеглям от тази тема с препоръка да се регистрирате във форума на триваго, във ваш интерес е!  Peace
Май беше по-добре да се спази горното, че тук на бойна площадка го обърнахте Tired

Темата все пак не е за или против Триваго, кой каква работа върши и как я върши, и за типично женското злобничко захапване, пък макар и с по-фини думи и изрази. Нека новаците си играем в пясъчника и да си споделяме каквото ни вълнува, пък като искаме инфо от извора, знаем къде е другия форум и може да попитаме (или да прочетем, ако има отговор на интересуващите ни въпроси) по-компетентните от нас Peace

# 94
На мен ми стана смешно как някой може да определя каква работа вършим, след като повечето неща са невидими за обикновенните потребители. И това говори доста  Wink

Фактът, че се налага да искате помощ от "обикновените потребители" именно за видимите неща, наистина говори доста. Пак да повторя - ако бяхте отделили поне половината от времето, което прекарахте в писане на отговори тук, щяхте да си съберете вече десетки слаби ревюта, наградени от рефералите с максимален рейтинг. Явно борбата с тази практика не ви е много на сърце, щом продължавате да търкаляте емотикони в темата. Иначе продължавайте да развявате лозунги как се борите за подобряване на качеството, няма лошо.

# 95
ох, доста време ми отне да открия темата в този форум  Crazy (и аз на всяка манджа.... какво беше там....  Laughing ) и сега като я открих направо съжалявам че си изгубих времето даже и да я изчета.
Ей затова не пиша в женски форуми (от доста време имам рег. тук, а и в часа на мама)  #Cussing out едната каже копче, другата веднага изписва романи против копчето, и обратното.  #Crazy  Това вярно се превърна в тема за и против Триваго.. ок един глас против аз видях до тук... може да имаше още някой в началото.. повна ли вече...
Разбрахме, че argun няма желание да пише във форума на триваго, както и да каже къде е видяла некоректното оценяване... ми ок, това си е нейно решение.
Сега да благодарим и на редакторите от Триваго, че споделиха в няколко (стотин) поста, че във форума на сайта има повече редактори и кой да помогне, отколкото тук (въпреки че като гледам и този форум е достатъчно посещаван).
Аз пък, когато каня приятели ВИНАГИ им казвам, че е хубаво, (не задължително) да се регистрират във форума, тъй като там ще получат повече информация, и ще открият отговори на въпроси, на които понякога и аз не мога да отговоря. А като не искат - ми ако щът! Пишат ми на скайпа, че уж за по-бързо, ама кат не знам отговора - чакай да се консултирам да не те излъжа.. и готово. Обикновенно в по-късен етап разбират за полезността на форумчето и се регват  Simple Smile

Хайде сега (като малките деца) стиснете си ръцете и стига сте спорили за глупости, ами оставете и за тези които имат въпроси, да питат  Hug
Изказах си мнението, и ще кажа че няма да се включвам в спорове, а само и единствено ако мога да помогна с нещо  Simple Smile
Благодаря за (не)вниманието!  Laughing

# 96
Я малко да ви откъсна от споровете и да ви питам разни нещица  Mr. Green.
Аз се регистраирам ама ми е много странен този сайт, много неподреден ми е  Laughing.
Нищо не мога да намеря и да разбера  Blush.

Искам да ви питам, тъй като аз не пътувам много, нямам хиляди снимки, може ли просто да си разглеждам и да си пиша коментари, без да имам собствен принос? Имам и мой си снимки де, но предполагам трябва някакви по специални да заснемам и слагам, примерно без хора, фокусирани по добре и т.н.
Ще ми разсясните ли малко  Praynig.

# 97
Я малко да ви откъсна от споровете и да ви питам разни нещица  Mr. Green.
Аз се регистраирам ама ми е много странен този сайт, много неподреден ми е  Laughing.
Нищо не мога да намеря и да разбера  Blush.

Искам да ви питам, тъй като аз не пътувам много, нямам хиляди снимки, може ли просто да си разглеждам и да си пиша коментари, без да имам собствен принос? Имам и мой си снимки де, но предполагам трябва някакви по специални да заснемам и слагам, примерно без хора, фокусирани по добре и т.н.
Ще ми разсясните ли малко  Praynig.

Здравей,

кажи по конкретно какво търсиш и ще те насочим.

За коментарите - под коментар мнение ли имаш предвид или просто да коментираш другите мнения и снимки? Мненията, които пишеш ти, трябва да се базират на личните ти впечатления, т.е. да си посещавала местата и да опишеш с твои думи какво ти е направило впечатление там - положително и/или отрицателно.

За снимките - не трябва да се снима нещо специално, всички, когато качват първите си снимки, слагат такива, които са правени без да са знаели за Триваго, т.е. снимали са каквото на тях им харесва. Ако прецениш, че снимките, които имаш са подходящи за обектите в Триваго няма проблем да ги качваш. А за в бъдеще ще знаеш като пътуваш да правиш повече снимки.

Надявам се да съм ти помогнала. Ако имаш още въпроси не се притеснявай да питаш.  Hug

# 98
Хайде и аз при Вас. Редактор съм първи ранг, в Триваго съм от година и половина и много се забавлявам.

# 99
...Разбрахме, че argun няма желание да пише във форума на триваго, както и да каже къде е видяла некоректното оценяване... ми ок, това си е нейно решение.
...

Девойче,
не четеш. Форумът на триваго и самото триваго са две отделни неща. В сайта съм писала. Имала съм желанието да чета и съм упорствала близо две години... вярно, без успех - не получих никаква полезна информация за обектите, но все пак съм положила всички усилия. Направих и невъзможното да получа информация за хотелите... и накрая другите сайтове победиха. В триваго изобилстваха безмислени коментари, подозирам, че част от потребителите дори не са доближавали обектите, за които пишат, особено разните хотели, молове и подобни. Но няма лошо. Сайтът не е насочен само към тези, които са посетили обектите.

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 14:20 от argun

# 100
Не казваш нищо ново...... како? Явно обичаш да си пишеш... то затова е форума  Peace
За себе си мога да кажа, че съм сменила много работни места (за крехката си възраст  Laughing) в търсене на място, което няма кусури, интриги, измами... Стигнах до извода, че няма такова място дори в интернет пространството. Хубавото е, че кризата не е достигнала до Триваго, няма съкращения, и е коректен работодател Money. А пък далавераджии винаги ще има. Вярвам че редакторите правят всичко по силите си, за справянето с проблемите.
И все пак се надявам да не се разочаровам от сайта, колкото теб...

# 101
Отдавна съм регистрирана, но чак сега разбирам какво се прави в този сайт Simple Smile

А сега въпрос:
Как да добавям приятели? Такива с вече съществуващи профили, например вас  Flutter

# 102
  • Бургас
Потребители със съществуващи профили може да ги следиш, като ги маркираш - влизайки в профила на някой, погледни под снимката му и ще видиш Маркирай член на Триваго в синьо поленце - кликваш там и потребителят е добавен. Може да видиш всички маркирани от теб потребители като кликнеш най-горе върху Настройки, а после на Избрани потребители. А пък в списъка с Поканени приятели излизат хората, които са се регистрирали през твоя профил, кликвайки на Регистрирай се и бъди мой приятел Peace

# 103
Потребители със съществуващи профили може да ги следиш, като ги маркираш - влизайки в профила на някой, погледни под снимката му и ще видиш Маркирай член на Триваго в синьо поленце - кликваш там и потребителят е добавен. Може да видиш всички маркирани от теб потребители като кликнеш най-горе върху Настройки, а после на Избрани потребители. А пък в списъка с Поканени приятели излизат хората, които са се регистрирали през твоя профил, кликвайки на Регистрирай се и бъди мой приятел Peace

Благодаря ти   bouquet

# 104
  • Бургас
За всеки случай да споделя новостите, ако някой не е получил мейл и не е прочел новините в сайта Wink

Цитат
Коледен чувал със 20 000 Евро! 1 Евро за Описание на Хотел!

Напишете описание на хотел през Декември и ще получите 1 Евро директно във вашата trivago сметка! Всеки ден до Коледа, най-активните 3 участника ще получат бонус trivago мили:

* 1-во Място: 10 000 бонус trivago мили
    * 2-ро Място: 5 000 бонус trivago мили
    * 3-то Място: 2 500 бонус trivago мили

Да напишете описание за хотел е много лесно. Можете да намерите повече информация за това какво трябва да съдържа едно описание на Помощната страница за Хотелски Описания! Започнете още сега и спечелете малко допълнителни пари в брой за Коледа!

Прочетете Правата и Условията за повече детайли по Играта. Ако имате въпроси можете да ги зададете във Форума на Играта.

Така че пишете и трупкайте парички Mr. Green Макар да ми се струва, че в класацията няма шансове да има българи с тази скорост на одобряване от редакторите - аз нямам все още нито едно одобрено описание и надали съм само аз. Явно в БГ са ни малко редакторите и са позатрупани (или просто нямат време). А пък за да влезеш в класацията, трябва да са ти одобрени описанията и да имат не по-малко от 80%... Така че по-скоро ще се борим за паричките, а класацията и бонусите с мили ще останат за потребители от другите платформи.

И още нещо - вече е намален минимумът за заявяване на плащане от 25Е на 10Е Wink

Общи условия

Активация на акаунт