Триваго или как да печелим пътувайки и/или споделяйки

• 57 135
  • 533
  •   1
Отговори
# 105
Напротив, работят редакторите, дори и в този късен час, но напливът е огромен.  Нашата работа може да се улеснява много ако се чете във форума, какво се изисква от едно описание, и да се спазват правилата на играта. Днес 90% от описанията трябваше да се пишат изцяло наново, това отнема много време и следователно опашката се движи по-бавно.

И наглите опити за измама не липсват и този път, но ние сме нащрек и санкционираме драстично!

# 106
  • Бургас
Ааа, моля, моля, не видях да съм казала, че редакторите не работят Naughty
Цитат
Явно в БГ са ни малко редакторите и са позатрупани
  Но че става адски бавно си е факт, иначе все щеше да има и някой от нашата платформа в класацията (не може да нямаме хора с доста написани и то по правилата описания). Интересното е, че в Топ 10 болшинството са хора от по-високите етажи - админи или редактори 2 и 3. Явно имат много опит (и време) и карат описанията направо като на конвейер. А и са им одобрени, разбира се Laughing

Това с пренаписването, обаче, леко ме озадачава - правилно ли съм разбрала от поста ти, че ако нещо "куца" в описанието, редакторът го пренаписва newsm78 Мислех си, че ако не е по правилата, просто се отхвърля както и другите неща, като снимки, линкове и пр. Thinking

Жалко е, че пак има тарикати, които искат да изкарат просто лесни пари, копирайки готова информация, без да вложат капка усилие (предполагам, че това се има предвид под "нагли опити за измама" Rolling Eyes), но не ме учудва общо взето Tired

# 107
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
bradata, редакторите одобряват и през нощта по ред на писане на описанията ...., но тези тип две изречения или мнения, или копирани са много. Нормално е описанието на редактор 2 и 3 да се одобри бързо - той е запознат с това как трябва да се пише, а в една платформа, в която няма "спънки", т.е. много описания за редактиране, наистина одобряването става на конвейр .... Имаме правила, които трябва да спазваме и наистина трябва да се пренаписват тези, които "куцат". Освен това трябва да се пише и писмо до потребителя с подробни обяснения какво трябва да подобри в писането си, т.к. няма родени научени...

# 108
  • Бургас
Благодаря ти за разясненията Hug Тоест един вид пак сами си го правим... Лошото е, че играта започна едва вчера и тепърва ще се трупат описания, чакащи преглед и евентуално одобрение и си мисля, че с тази скорост много от тях така и няма да се класират за парички Rolling Eyes В смисъл - по 1Е се дава не за написано, а за одобрено описание, нали така? И когато предвидената сума от 20000Е свърши, ще останат ненаградени неодобрените и изчакващи ред описания, та дори и да са перфектни и трудът на авторите им така и ще остане невъзмезден Tired Моето първо описание, например, е от 10.38 сутринта и все още не му е дошъл реда на опашката, така че не ми се мисли колко още ще се трупат и отлежават... А и би ми било полезно да знам дали подхождам правилно или допускам грешки и какви точно, за да не ми се налага после да преработвам евентуално всичките си последващи описания Thinking

# 109
  • Видин
Мога ли да заявя плащане по всяко време на месеца, а не само в началото?

# 110
  • Бургас
Не, не можеш. Само в обявения период, който е от 1-ви най-често до около 6-7 ( newsm78) и се анонсира на страницата с новините Wink

# 111
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Благодаря ти за разясненията Hug Тоест един вид пак сами си го правим... Лошото е, че играта започна едва вчера и тепърва ще се трупат описания, чакащи преглед и евентуално одобрение и си мисля, че с тази скорост много от тях така и няма да се класират за парички Rolling Eyes В смисъл - по 1Е се дава не за написано, а за одобрено описание, нали така? И когато предвидената сума от 20000Е свърши, ще останат ненаградени неодобрените и изчакващи ред описания, та дори и да са перфектни и трудът на авторите им така и ще остане невъзмезден Tired Моето първо описание, например, е от 10.38 сутринта и все още не му е дошъл реда на опашката, така че не ми се мисли колко още ще се трупат и отлежават... А и би ми било полезно да знам дали подхождам правилно или допускам грешки и какви точно, за да не ми се налага после да преработвам евентуално всичките си последващи описания Thinking

Точно сами си го правим ... По едно евро печели описание одобрено с минимум 80%. Лошото е, че има хора, които имат потенциал да станат добри при описанията, но не може да им дойде реда...

edit: Само да допълня - добре е да се четат коментарите на редакторите, защото така ще имате възможност да поправите някои от грешките си.

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 10:33 от maznislava

# 112
Брадата разбирам те, и при нормални обстоятелства взимаме първите опити на новаци веднага, именно за да имат фийдбек. Но сега по време на играта сме длъжни да караме под ред, пък и 90% от описанията са точно първи опити, които по очевидни причини отнемат повече време за одобряване.....

# 113
Аз искам да попитам може ли да се трие вече написано менеие? Защото първото което съм писала незнам как е станало пиша за едно място а името след това е съвсем друго?

# 114
  • Beyond the Frontiers
Чета аз коментара на редактора, но въобще не съм съгласна. Просто описания от типа прекрасно, чудесно и подобни суперлативи за мен лично не са от полза. Във всеки хотел има нещо, което ми е направило впечатление и споделям точно това, обаче не...Както и да е почвам да "пудря" щом това е идеята. Свързано с работата си посещавам страшно много хотели и считам, че съм напълно в състояние да оценявам коректно.

# 115
Аз искам да попитам може ли да се трие вече написано менеие? Защото първото което съм писала незнам как е станало пиша за едно място а името след това е съвсем друго?

Описание ли имаш предвид? За жалост не  Sad

# 116
Чета аз коментара на редактора, но въобще не съм съгласна. Просто описания от типа прекрасно, чудесно и подобни суперлативи за мен лично не са от полза. Във всеки хотел има нещо, което ми е направило впечатление и споделям точно това, обаче не...Както и да е почвам да "пудря" щом това е идеята. Свързано с работата си посещавам страшно много хотели и считам, че съм напълно в състояние да оценявам коректно.

Явно не си разбрала коментара от редактора, защото описанията трябва да са неутрални. Ако някой ти е писал че описанието трябва да е напудрено, моля те на лични да ми го пратиш барабар с името на редактора, благодаря!

Едит: Възможно ли е да бъркаш описание с мнение? Понеже аз не съм видяла да има описание от теб  Thinking

# 117

Графата е написано менение... То така или иначе не е одобрено и процентите са 0 и предполагам не е видимо за другите ама знам ли  newsm78

# 118

Графата е написано менение... То така или иначе не е одобрено и процентите са 0 и предполагам не е видимо за другите ама знам ли  newsm78

Мненията могат да се редактират.

# 119
Много благодаря ще потърся от къде става   bouquet
А описания на хотели съм написала 5 но не са одобрени все още

Общи условия

Активация на акаунт