Триваго или как да печелим пътувайки и/или споделяйки

• 56 927
  • 533
  •   1
Отговори
# 360
Аз съм писала, че нико хотел е 5 звезди. Мнението ми е минало през редактор, одобрено е от него, но не е коригирана информацията. Тоест каквото е зависело от мен съм го направила. Мисля, че писах и за още един хотел, е му е сбъркана номерацията в звездоброенето и той не е коригиран. 

Описанието, което съм дала е странно, че приемате за копирано. Там съм написала колко струва - 250 милиона са си 250 милиона - няма как да го разкажа по друг начин. 77 актьора са си 77 актьора - и това няма как да го променя, за да не изглежда копирано. Режисьора също няма как да променя, че да не изглежда копирано - той си е все франко драгон. Т.е. писала съм само факти в цифри. Не съм копирала текст, защото не съм писала текст. Бих написала текст, но пиша само на български и направих всичко, което е по силите ми в сайта да присъства най-доброто представление в момента в света (това не според мен разбира се). Няма да добавям повече нищо, защото нямам права за това. Просто трябва да напиша мнение за главната в пловдив, че да натрупам нужните мили за да съм полезна. Приемам го.

# 361
  • София
Както писах, не  нужно да създадеш обект за да пишеш за него, просто кликни на "Напиши мнение" на иконата в ляво, или "Добави снимка" това е всичко!!!!
За промени в базата има бутон "Обновяване на базата". Пиши ми ако желаеш да ти отворя правото за докладване на грешна информацяи чрез него.

# 362
  • София
Здравейте, днес и аз се присъединих към Триваго. Ще следя темата, ето профилът ми: http://www.trivago.bg/veseto_87-502963m. Който иска, може да ме добави в приятели. Simple Smile

# 363
Защо като добавям снимки, не ми се променят точките?
Да няма нещо ново  Rolling Eyes

# 364

Към даден обект се дават точки само за 10 снимки. Виж дали не си качила повече. Ако не е от това, пиши на гида си, защото е добре ако има проблем да се реши.

# 365

Към даден обект се дават точки само за 10 снимки. Виж дали не си качила повече. Ако не е от това, пиши на гида си, защото е добре ако има проблем да се реши.
Да, знам, че само за 10 се дават.. Вчера качих 10 за Ухловица.. одобрени са ми дори.. и няма точки Sad

# 366
Не виждам как мога да намеря вече съществуващ потребител,т.е. не да поканя някой да се регистрира , а напр.ако искам да намеря bradata къде трябва да напиша потребителското й име Thinking

# 367
  • София
Не виждам как мога да намеря вече съществуващ потребител,т.е. не да поканя някой да се регистрира , а напр.ако искам да намеря bradata къде трябва да напиша потребителското й име Thinking
http://www.---

Защо ми е изтрит линка? Дори не е към моя профил.
Отвори все едно ще пишеш писмо, напиши bradata и системата автоматично ще ти намери потребителя, който търсиш, после кликни на снимката и ще ти се отвори профила

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 20:43 от х_diabet_mama

# 368
От скоро имам проблем с качването на снимки. Постоянно ми изписва "грешка",като посочва, че причината е в пикселите, но те са над 200, така, че не би трябвало да е това. А ако ме пропусне нататък, то  на етапа, където се попълва допълнителна информация за снимката, не ми отваря полето, където се пише, а само снимката и не мога да продължа. Има ли и други с подобен проблем и към кого мога да се обърна за съдействие?

# 369
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Всички са с този проблем, от месец вече, докладвано е за проблема и чакаме дружно неговото разрешаване

# 370
Благодаря за бързия отговор. И аз се нареждам при чакащите.  Peace

# 371
Здравейте, и аз се регистрирах като stel-adel. ако искате, добавете и мен.  Peace
 аз още разучавам как се добавят приятели  newsm78

# 372
Момичета, и аз се регнах вчера, но забелязвам, че Брадата в първия пост казва, че парите се изплащат, когато имаш поне 25 евро, а когато вляза на банкова сметка в профила ми, пише че изплащането се извършва, когато паричките са над 10 евро... Кое е вярното? Може би има някаква промяна от преди година?

# 373
Да, има, 10евро е актуално  Peace

# 374
Да, има, 10евро е актуално  Peace
Е така е по-добре:) А как мога да разбера дали мненията ми са одобрени? И по колко мили дават, когато оценя снимка например? То всъщност като се замисля, аз мога така да си оценявам снимки до безкрай Laughing

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 13:06 от sugar_baby

Общи условия

Активация на акаунт