Триваго или как да печелим пътувайки и/или споделяйки

• 56 935
  • 533
  •   1
Отговори
# 375
За оценяване на снимки или мнения не получаваш нищо.
В профила си като избираш "написани мнения" можеш да видиш дали са одобрени или не - одобрените имат оранжева топка с %  Peace

# 376
За оценяване на снимки или мнения не получаваш нищо.
В профила си като избираш "написани мнения" можеш да видиш дали са одобрени или не - одобрените имат оранжева топка с %  Peace
Олее, за какво ли се хабих досега да цъкам на снимките ooooh! Явно съм се заблудила, защото в първия пост пише, че се дава по една миля, когато оцениш мнението на някой друг...Значи, ако трябва да обобщим-милите се трупат, когато аз давам мнение или качвам снимки, нали?
След първоначалната радост, всъщност погледнах на правилното място и виждам, че очакват одобрение:) Ще видим... Crazy

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 14:36 от sugar_baby

# 377
Момичета, някой знае ли, как мога да премахна мое мнение за някой обект, който вече е минал одобрението на админ?Simple Smile И въобще мога ли да го напиша наново в по-обстоен вид?

# 378
Момичета, някой знае ли, как мога да премахна мое мнение за някой обект, който вече е минал одобрението на админ?Simple Smile И въобще мога ли да го напиша наново в по-обстоен вид?

Мисля, че не можеш. По добре се обърни към гида си  Thinking

# 379
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Привет-заинтригувахте ме тук и реших и аз да се регистрирам-rudi777,който иска -приятел съм му Grinning
Пътувала съм доста,имам какво да разказвам ...

# 380
трява да пишеш на гида си да го изтрие и после да го напишеш наново. Просто пълно мазало... Не мога да разбера някакви правила в този сайт и вече се отказвам. Едно от нещата е точно това. Примерно: Бях писала супер ласкав отзив от Гранда във велинград за мое посещение преди година и исках да напиша смазваща критика за въпросния хотел от преди 2 седмици, когато не искаха да ми чистят стааята, надписаха ми сметката, че и камериерката ми се скара. Ми изтриха ми първото мнение, аз се ядосах и не написах второто (т.е. написах го, пратила съм го на гида си и  ако им трябва да си го публикуват). пРосто не разбирам защо имам право на едно мнение и в моя случай например какво пиша - ми преди година мнението ми беше еди какво си, ма днес еди какво си... А после, когато пиша  за кога се отнася мнението ми и кога съм посещавала хотела кво пиша - сегашното посещение или това преди година. Ми като давам оценка на стаята и чистотата в нея каква давам - пълен брой точки като за миналия път или нито една като за този?
Изобщо с тези правила да вземат да си пишат сами в сайта... Ми искам си и двете мнения... И двете са верни и се отнасят към някакъв определен период, който е изрично опоменат. Била съмв супер много хотели и в супер много държави - писала съм като бясна, защото за конкретни дестинации няма една дума на български и като съм се уреждала пътуванията и ми е било адски трудно, но в тоя сайт се толерират хора, които пишат за площадката брез блок 5 в квартал карлуково на град еди кой си и мнението за главната в пловдив ( в стил - еми има магазини и заведения за хранене). За да създаде обекти един човек трябва да има 100 000 мили и за да ги натрупа трябва да пише като луд като в горния пример за всяка крайпътна кръчма, в която е спрял да се изпишка иначе няма начин да ги натрупа. Аз съм писала за 10 държави (азия, америка, европа)- хотели, атракции - всичко и имам до момента 20 хиляди мили. Останалото, за което имам да пиша го нямат като атракции - ми можело еди как си да се създаде без да противореча на правилата и без да ми дават точки... ми добре, но се оказа, че не може и замлъкнаха. Просто чудесна идея е този сайт, но с "плащането" на пари за писането на статии събират само хора, за които 1 евро е необходимост и по тая причина бълват ненужди мнения само и само да трупат мили...

# 381
Аз се отказах да го махам мнението, но пък ми стана интересно друго...имам вече 14 000 мили и ми даваше до вчера 7.40 Е, а сега изведнъж са 3.78!!! На какво се дължи това?

# 382
  • Silistra
И при мен от 7 паднаха на 3 днес...  newsm78

# 383
И при мен от 7 паднаха на 3 днес...  newsm78
Ами може би някой ще ни обясни, как така изведнъж сумата падна наполовина?!

# 384
Момичета този въпрос вече е коментиран. Ако се върнете малко на зад в темата ще прочетете: Триваго изплаща всеки месец 35.000евро на потребителите си. Тази сума се разпределя между всички нас, в зависимост от активността ни.

# 385
  • у нас
 Sunglasses

# 386
Някой знае ли, какво се случва с триваго? От близо два месеца, почти през ден не мога да вляза в сайта и във форума. Постоянно ми дава грешка.

# 387
  • Варна
Здравейте!И аз се регистрирах.Искам само да попитам:Тъй като нямам регистрация в пейпал,как да се регистрирам и каква е таксата?Благодаря предварително. Hug

# 388
безплатно се регистрираш на пейпол.ком и оставяш актуална сметка  може и дебитната си карта, номерът, който е означен на пластиката се вкарва, не номера на сметката. не пречи, че сметката ти е в лева, до колкото ми е известно, таксата на транзакциите е минимална, по принцип таксата е малък процент от сумата, която плащаш или получаваш

# 389
  • Варна
безплатно се регистрираш на пейпол.ком и оставяш актуална сметка  може и дебитната си карта, номерът, който е означен на пластиката се вкарва, не номера на сметката. не пречи, че сметката ти е в лева, до колкото ми е известно, таксата на транзакциите е минимална, по принцип таксата е малък процент от сумата, която плащаш или получаваш
Много благодаря. Hug

Общи условия

Активация на акаунт