Триваго или как да печелим пътувайки и/или споделяйки

• 57 011
  • 533
  •   1
Отговори
# 510
Tatjana благодаря. И аз така разбрах, но мислех, че ще са ден - два след като приключи играта  Grinning
Сега чета за темата в Берлин, много полезна информация даваш  Peace

# 511
Благодаря за отговорите, сега съм значително по-ориентирана и ще взема предвид напътствията на редактора в следващото си описание.  bouquet

# 512

Сега чета за темата в Берлин, много полезна информация даваш  Peace

Благодаря!   bouquet 

Капри, радвам се, че ти бях полезна.  Grinning

# 513
Не разбирам , тези мили в евро ли се изчисляват или в лева ?
Защо от едната страна пише евро , а в другата лева?

# 514
Не разбирам , тези мили в евро ли се изчисляват или в лева ?
Защо от едната страна пише евро , а в другата лева?

Горе в дясно можеш да избираш дали да ти ги покаже в евро или левове.

# 515
Здравейте момичета , аз пак с въпрос  Embarassed

От два дни , никой не ми разглежда описанията на хотелите , мненията ми за хотели също стоят непипнати от доста време , снимките също Sad Освен това ми изчезна паричния еквивалент на милите след като приключи отчитането за месец декември и сумата ми се прехвърли по сметка. В смисъл пиша описания , но паричен еквивалент няма - полето е празно. Предполагам , че е свързано с настоящите празници , но кога ще се отново възобнови  дейността. Има ли смисъл да пиша описания и да ги пускам да стоят чакащи за проверка ?

Съжалявам, че ви занимавам тук с тези въпроси , но все още съм нова там , трудно се ориентирам , а тук се чувствам по-спокойна.

# 516
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Здравейте момичета , аз пак с въпрос  Embarassed

От два дни , никой не ми разглежда описанията на хотелите , мненията ми за хотели също стоят непипнати от доста време , снимките също Sad Освен това ми изчезна паричния еквивалент на милите след като приключи отчитането за месец декември и сумата ми се прехвърли по сметка. В смисъл пиша описания , но паричен еквивалент няма - полето е празно. Предполагам , че е свързано с настоящите празници , но кога ще се отново възобнови  дейността. Има ли смисъл да пиша описания и да ги пускам да стоят чакащи за проверка ?

Съжалявам, че ви занимавам тук с тези въпроси , но все още съм нова там , трудно се ориентирам , а тук се чувствам по-спокойна.
Здравей, Капри,
от името на колегите редактори моля за малко търпение. Мненията ти и описанията са видими, но има опашка, и когато им дойде реда - ще бъдат проверени! И редакторите са хора и по празниците не им се работи със същото темпо, както в останалото време!:peace: Това не бива да те притеснява.
В началото на всеки период има период, в който левовия еквивалент не се вижда, това също не бива да те притеснява! Ти си работи, до 3-4 дни, ще се нормализират нещата!
Весели празници!

# 517
ох... а има ли шанс някога да проработи триваго без грешки?
Няма вариант, в който да търся нещо и да не е бъг. Ще дам пример - Hilton Dubai Jumeirah Resort  и като го видиш в промоция и натиснеш офертата те изпраща http://www.hotelopia.com/infohotel.aspx?idMarket=9&landingpa … p;utm_term=139099
Дето е някакво мизерно апартхотелче. Същото е със всички хотели. Гледам промоция на Citymax Al Barsha . Цената супер ниска. Цъкаш и отиваш на ситимакс  Шаржа, която е нейде на 100 ина километра от хотела, който гониш. Да, ама ако не загледаш, че хотела е друг ще идеш на рецепцията в Ал Башра и ще те гледат странно....

Sofitel Dubai The Palm Resort - ей го и тоя... Дава ти промо, ма на тая цена, която пише минимума е 8 нощувки, а аз съм задала 7. Защо ми дава промоционална цена при положение, че няма такава... Аз съм си задала броя на нощувките. надали мога да променя разписанието на полета си....
И това е за всичко.... недай си боже да искаш да видиш ревюта на някоя забележителност и трябва човек да се приготви за голямата глупост. Сигурно за главната в перник има повече ревюта (абсолютно безполезни) отколкото за която и да е друга забележителност и то ако успееш да нацелиш как са изписали името главанаците, защото в 90% то не е вярно. Ще дам пример за да не съм голословна - Хонгконг е държава, а Макао е част от Китай. Е, хубаво, но и двете са със еднакъв статут - Това са специални административни райони. Ако сте приели, че едното е китай и другото трябва да е китай, ако сте приели, че едното е самостоятелна държава, то и другото е такова. Да не говорим, че Макау и Макао не би следвало да са едно и също нещо. Естествено в Триваго са 2 региона с една и съща снимка. И изобщо... Ми не бих се сетила дори, че може човек да изпише Макау, но разбрах че дори и съм била там...
Ей и любимата ми тема - Палестина и Израел... Ходи намери инфо за Църквата на рождеството в Палестинската автономия, която според Триваго не съществува.
Та въпросът ми е има ли теоритичен шанс вместо модераторите да препускат и да оторизират разни ревюта да се върнат малко назад и да си оправят георгафията... Да решат кое е държава, кое град, как се изписва, към какъв линк води... Изобщо някой дал едни пари и чака да му се направи една търсачка, която да бъде водеща в тази област. може би дори да надмине трипадвайзер. Е, получил е нещо, което каквото и да цъкнеш е невярно и подвеждащо.

# 518
Я кажете защо не получавам мили от покана на приятели. И защо ми изчезват мили когато редактор ми проверява описанието, има ли вариант да ми дадат 0%?? Предварително благодаря!

# 519
Я кажете защо не получавам мили от покана на приятели. И защо ми изчезват мили когато редактор ми проверява описанието, има ли вариант да ми дадат 0%?? Предварително благодаря!
Да има вариант да ти отхвърлят описанието и получаваш 0 ...
Никой не обяснява защо - аз имам няколко такива, макар че са достатъчно подробни, а за същите обекти има одобрени описания с по 1 изречение буквално...

Отдавна спрях да се ровя в сайта, защото става все по-голяма боза  Crazy

# 520
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ако описанието е взето за проверка, но редактора не е успял да го провери в рамките на 24 часа и го пусне и пак резервира за още 24 часа, временно имаш 0 %. После би трябвало да се оправят! Ако имаш въпроси, се обърни към гида си с конкретни примери, той ще те ориентира! Peace

# 521
Ако описанието е взето за проверка, но редактора не е успял да го провери в рамките на 24 часа и го пусне и пак резервира за още 24 часа, временно имаш 0 %. После би трябвало да се оправят! Ако имаш въпроси, се обърни към гида си с конкретни примери, той ще те ориентира! Peace
Няма нужда, благодаря Simple Smile мина ми мерака  Laughing

# 522

Няма нужда, благодаря Simple Smile мина ми мерака  Laughing
[/quote]

Честно казано и на мен ми мина мерака, а и търпението ми не е безкрайно:)) благодаря все пак на всички за отговорите и успех на всички пишещи!

# 523
Защо след като вече доближавам трето ниво , все още не ми е активна функцията "Да подреждате и класифицирате снимки'. Кликам на нея и ми дава грешка  Thinking

# 524
Хайде пак аз с въпроси да дойда  Mr. Green

Или ви е минал мерака на всички да се занимавате със сайта или всичко ви е ясно и за това не пишете тук  Wink

Защо е толкова мудна работата в триваго? Описанията се оценят само от един редактор, не че имам нещо на въпреки, напротив жената е много мила, разбрана и внимателна, но от всичките 27 описания само първите три са оценени от друго момиче. Благодарна съм и за работата, тъй като това поддържа и стимулира интересът ми към триваго. Съветите, които дава са ценни и много полезни, но бих искала да видя и други гледни точки. Имам описания чакащи от 28.12.3013, т.е. почти седмица с жълто кръгче и 0 %.

Не мога да допълвам или попълвам хотели преди достигане на 50 000 мили, но функцията ми е активна в профила и това го разбрах едва след като бях допълнила 2 хотела. Защо е така? Тези мили ще се зачитат ли?

Описанията на забележителностите си стоят непокътнати на 50% няколко дни, а до мненията изобщо никой не е стигал от 17.12.

Друго - спечелилите от триваго въпросите нямат актуализация от 11.12, а въпроси имаше до последния момент на миналия месец.

Ясно ми е, че около празниците всички са заети и никой не е на щат към сайта, но въпросът ми е така ли е постоянно или този период на почти нулева активност е постоянен?

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 18:34 от kapri_z

Общи условия

Активация на акаунт