Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 45

• 33 169
  • 712
  •   1
Отговори
# 60
Гласувам за Шевкет и Хайрие Peace

Това са и моите номинации  Peace

# 61
  • Русе/София
Eхааа дълго се застоях пред снимката на Оуз.Лелеее не бих му простила,а мъжо каза снощи,че заради него би си затворил даже очите. #Crazy Embarassed

# 62
Моите номинации са Хайрие и Шефкет. Tired

В анкетата гласувах, че Митхат е трябвало да ги предупреди и че Текинови е трябвало да се изнесат много по-рано. Peace

Относно оформлението на темата, ако розовото се набива много на очи, ще го махна, не е проблем и аз си помислих, че може да се получи такъв ефект. Peace А не знам Ванилия за какъв нож в гърба говориш? Смятам, че повечето линкове с информацията за героите беше малко излишна, тъй като стана доста претрупано. Всичко го има в блога на Кралицата, който иска може да си намери там каквото му трябва. Нали за това е блога? Да не си помислиш, че не ти приемам критиката, напротив, ама чак пък нож в гърба да съм ти забила? Flutter Hug

# 63
РозАвото си е супер според мен поне. Въпрос на вкус все пак. H0uSse_Baby     bouquet
Сега за рождения ден - момичета РД на Толга Карел е на 12.10. ако е нужно ще сложа линкове. Но почерпката не е излишна, нали така  Wink

# 64
Смятам, че вече прекалявате. Важи за всички. Каквото било-било. Никой не е длъжен да търпи подмятания и лични нападки. Ако някой иска това - да се разбира на лични.
На мен ми харесват и предишните теми, пускани от Ванилия и сегашната на алабала@Ники.   bouquet Наистина, ако някой не му е харесвало нещо преди това, да си го е казал навреме, а не "уау, чудесна тема", пък сега - друго.  
Благодаря на всички, които са се постарали за новата тема. Благодаря и на Ванилия, която досега пускаше темите.  Hug
Надявам се да спрем с личните спорове и да преминем към коментари за филма. И аз се извинявам за отклонението. Спирам се и оттук-нататък ще се включвам само за "Листопад".  Wink

В анкетата гласувах с  "Не, Митхат трябваше да ги информира предварително за нещата, за да не се стига до тези грозни сцени".

Чеб, моите номинации са Лейля и Хайрие.

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 15:48 от Snejka

# 65
Мерси,ЧебHug

От одеве си мисля само едно:тази седмица "Ферхундясването" е тотално.........  Mr. Green
Що ли?  newsm78
Ферхундясване ли, по-скоро си е Джейдясване  Mr. Green още малко и павета ще запрехвърчат  hahaha  newsm44"Камъните пааадааат..."
Номинирам Хайрие - за щяло и нещяло "Боооооже, какво ни сполетя, Боооже, какво ни дойде до главата... "  ooooh!

# 66
РозАвото си е супер според мен поне. Въпрос на вкус все пак. H0uSse_Baby    bouquet
Сега за рождения ден - момичета РД на Толга Карел е на 12.10. ако е нужно ще сложа линкове. Но почерпката не е излишна, нали така  Wink
В сайта на Канал Д пише 1 октомври  newsm78
http://fan.kanald.com.tr/tolgakarel

# 67
Сините очи, тогава пак ще се напием-няма проблем............  Crazy

Снежи-права си-обстановката много натежа с това-казано-речено.........А и за това са личните !  Rolling Eyes

# 68
Божеее,и аз ще гласувам за ХАЙРИЕ ХАНЪМ ,дано да е за добро Grinning

# 69
Куки,Сега  е ред да ти кажат да пускаш постовете си в един,а не един след друг,че иначе дразниш  Mr. Green,както и да е,да не се отплесвам от филма
Вярно,то на новия Шефкет можеш ли да го наречеш мъж,ужасен е,ако беше предишния актьор си мисля че по-малко щеше д абъде критикуван,но тъй като повечето зрители не го възприемат и критиките стават по-сериозни,обаче в последните серии го показват като абсолютно мекотело,направо ще вземе да се разтече  от екрана.
nedkaangelova-много хубав подпис,а интересно ми е дали някой харесва двете сестри-Лейля и Неджля,едновременно.Май мненията  са по-скоро противоположни.
Аз ги харесваХ едновременно. И външно, и като образи, отначалото ги харесвах и двете, всяка по своему.
Но сега май харесвам само Айше и Ахмет, те са ми най-големите сладури  Heart Eyes  И Джем ми харесва  Peace

# 70
Смятам, че вече прекалявате. Важи за всички. Каквото било-било. Никой не е длъжен да търпи подмятания и лични нападки. Ако някой иска това - да се разбира на лични.
На мен ми харесват и предишните теми, пускани от Ванилия и сегашната на алабала@Ники.   bouquet Наистина, ако някой не му е харесвало нещо преди това, да си го е казал навреме, а не "уау, чудесна тема", пък сега - друго. 
Благодаря на всички, които са се постарали за новата тема. Благодаря и на Ванилия, която досега пускаше темите.  Hug
Надявам се да спрем с личните спорове и да преминем към коментари за филма. И аз се извинявам за отклонението. Спирам се и оттук-нататък ще се включвам само за "Листопад".  Wink

В анкетата гласувах с  "Не, Митхат трябваше да ги информира предварително за нещата, за да не се стига до тези грозни сцени".

Чеб, моите номинации са Лейля и Хайрие.

newsm10,припознавам и себе си в това число,но не се сърдя и силно се надявам повече да няма такива  сериозно разбунени духове,но така е- понякога Листопад ни влияе твърде осезаемо,пък и нали сега сме в сезона му и той става все по-вихрен  Grinning

# 71
сегашната на алабала@Ники.  

Само да кажа, че не е моя темата. На Хаус Бейби е и понеже нямаше физическата възможност да я пусне на време затова я пуснах аз. Така, че явно нападките и критиките почнаха от недоразуменията (предполагам на лична основа) както и да е ...
Нека коментираме само филма и героите му.

И аз в началото харесвах и двете сестри .. после минах на  ФЕрхунде, Фикрет и т.н. всички си минаха по реда  ... без Хайрие. Сега симпатизирам на  Джеврие и Нехир  hahaha

# 72
newsm10,припознавам и себе си в това число,но не се сърдя и силно се надявам повече да няма такива  сериозно разбунени духове,но така е- понякога Листопад ни влияе твърде осезаемо,пък и нали сега сме в сезона му и той става все по-вихрен  Grinning
И аз се надявам на същото.  Wink

Само да кажа, че не е моя темата. На Хаус Бейби е и понеже нямаше физическата възможност да я пусне на време затова я пуснах аз. Така, че явно нападките и критиките почнаха от недоразуменията (предполагам на лична основа) както и да е ...
Нека коментираме само филма и героите му.

И аз в началото харесвах и двете сестри .. после минах на  ФЕрхунде, Фикрет и т.н. всички си минаха по реда  ... без Хайрие. Сега симпатизирам на  Джеврие  и Нехир hahaha
Добре, тогава мерси на теб и на Хаус Бейби.   bouquet

hahaha hahaha  hahaha

# 73
# 74
Голямо благодарене му ударих, все едно ми дават Оскар.  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт