Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 45

• 33 135
  • 712
  •   1
Отговори
# 45
Бискит много те е страх май,а?  Mr. Green

Никак даже!  Naughty По-скоро ме е яд ,че се развали хубавата атмосфера...........  Crossing Arms

# 46
angel4e_f На 32 ужаст  Tired  с 2 години по-малък от родтелите ми,а какво му мислех.
Сладък си е.  Heart Eyes
И снощи като беше по хавлия ауууууу

# 47
За анкетата мисля Лейля и Шефкет-нали може и мъже,а не само жени,въпреки че Лейля ми е любимка понякога прекалява с реването и оплакването,а най-лошото е че не си взема поука от цялата работа.

Може и мъже да номинирате. Просто израза е такъв "многострадална Геновева". Ама номинациите могат да са и за мъже, и за жени. Пък и то на новият Шефкет може ли да му кажеш мъж.  hahaha Joy Joy Joy

angel4e_f На 32 ужаст  Tired  с 2 години по-малък от родтелите ми,а какво му мислех.
Сладък си е.  Heart Eyes
И снощи като беше по хавлия ауууууу

Куки не го вкарвай в беля Оуз. Него милия, само за педофилия не са го обвинили.  Mr. Green

# 48
На 32 но изглежда като на 20  Hug

Аз ще почерпя за негово здраве с шоколадово сърчице да ви е сладко и дано да е за добро  tooth

Аз ще номинирам Хайрие и Шефкет !

# 49
Хах като Джеврие наистина ли, леле не мога да повярвам
За това ли е толкова тъпа и ръси простотии.

Куки, пак си в серия, а, мило? Wink
Туй, младите, големи хейтъри се извъдихте начи.
Немой така с лошо! Wink
Правилно-няма смисъл с лошо,куки, каквото и да се каже,няма смисъл,така че просто подмини,нека цари атмосфера на приятни емоции,а не неприятни

# 50
Ааааааа,Шефкет става, особено в предната серия.........."Аз нямам вина........."  Rolling Eyes
 Joy Joy hahaha

Ч.Р.Д. на Толга!Да е жив и здрав и да ни радва още мнооооооого!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 51
# 52
Cheburashka  Ааа не,той не е много по-голям от мен.
Той е на  1 октомври,а аз на 6 октомври само 5 дни разлика. Годините ги остави.  Peace Mr. Green

# 53
А бе то и аз така викам на мъжа, че е само 2 месеца по-голям, защото аз съм август, а той октомври, ама той нещо не ми хваща вяра и си държи на 10 мес. разлика.   Crazy
А иначе той не е голям, ти си още малка. Ама като се има предвид, че мъжете се осъзнават по-късно от жените, може да сте си на едни години по акъл.  Mr. Green

# 54
Хайде и аз да се запиша при вас намерих интересна статия за Али ръза но после щи я пусна

# 55
 Куки,Сега  е ред да ти кажат да пускаш постовете си в един,а не един след друг,че иначе дразниш  Mr. Green,както и да е,да не се отплесвам от филма
Вярно,то на новия Шефкет можеш ли да го наречеш мъж,ужасен е,ако беше предишния актьор си мисля че по-малко щеше д абъде критикуван,но тъй като повечето зрители не го възприемат и критиките стават по-сериозни,обаче в последните серии го показват като абсолютно мекотело,направо ще вземе да се разтече  от екрана.
nedkaangelova-много хубав подпис,а интересно ми е дали някой харесва двете сестри-Лейля и Неджля,едновременно.Май мненията  са по-скоро противоположни.

# 56
charovnica   Mr. Green
оооо,много се извинявам  Mr. Green

# 57
да,трябва ,абсолютно наложително е Mr. Green

# 58
Гласувам за Шевкет и Хайрие Peace

# 59
  • Бургас
Гласувах с това  Peace Не, Ферхунде постъпи много грозно като ги изгони от дома, в който те я бяха приели и й дали шанса да бъде част от тяхното семейство.

Общи условия

Активация на акаунт