Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 45

• 33 130
  • 712
  •   1
Отговори
# 645

Това ми се губи, мисля, че тези мафиоти ги прати Талят, а не Оуз, но те казаха, че идват от името на Оуз. Ама не съм сигурна.  Thinking

Точно така. Peace можеш да си сигурна  Laughing

# 646
Това ми се губи, мисля, че тези мафиоти ги прати Талят, а не Оуз, но те казаха, че идват от името на Оуз. Ама не съм сигурна.  Thinking

Бяха пратени от Талят и то без знанието на Оуз.

# 647

Това го чета сякаш Неджля не се е справила с изпитанието, понеже е приела помощ от приятел в ситуация, когато са я забъркали в скандал. Ако тя е сгафила, да кажем че неуспешен опит, но щом е натопена от други хора, това не означава неспособност да се справиш.
Не, имах предвид, че не се е справила с изпитанието, зашото по нейна вина или не се върна в изходна позиция- без работа и място където да живее, пък ако си отваряше очите може би нямаше да стане така.  И хубавото беше, че имаше приятел, който да я приюти.
Тя сгафи с избора си на място за живеене.

# 648
Замислих се, нали по-горе коментирахме, че за Неджля хората са средство, а за Лейля- цел. Съгласна съм. Но същевременно Лейля е толкова саможива и неконтактна, а Неджля умее да се обгражда с хора и да контактува.
Средство за какво?За луксозен стандарт,кариера?Честно казано,това не са лоши неща,никой не би ги отказал.Ако,примерно,тя имаше беден приятел,когото да зареже заради богатия Джем-да,щеше да е сметкаджийка.Но в случая Джем й беше единствен преди и след Оуз,при това я ухажваше толкова настойчиво и елегантно й напомняше какво му дължи,и тя се омъжи за него.
Целта на Лейля е да се грижат за нея,само за нея,тъй като е ревнива;хората да й принадлежат изцяло-с мислите си,делата си,да нямат право на личен живот,винаги да й дават обяснение с кого говорят или се виждат,което тя да одобри или не.В същото време не може да се каже,че няма усет към къщи,коли,тоалети,екскурзии,т.е.към парите,обича да ги притежава и да се фука.Така че аз не виждам Лейля да дава,да излъчва,да проявява и доказва  любов,единствено изисква  робско подчинение и пълно притежание.Задушаващо,обсебващо поведение,което никой не може да понесе.

# 649
Чебурашка, и аз мисля,че на Седеф взе да и светва........  Thinking А онова "въпросното" излизане беше много подтискащо-двамата седят с Шефкет с някакви унили физиономии......  Tired

# 650
Днес да не сте решили да изпишете темата??? Последните дни има по 10-15 коментара на ден , а днес просто не мога да ви изчета Simple Smile Дали се дължи на двете серии  снощи или от дългата пауза между тях?  newsm78

Определено има единомислие и по-малко разногласия и различни гледни точки. Не знам дали ние вече гледаме от един и същи ъгъл или наистина героите са предсказъеми и доста скучни напоследък и не търпят никакво развитие. ...

# 651
Това Хайрие тази вечер надскочи себе си по простотия! Особено когато каза на Неджля "Онази ми се обади". Първо на първо не онази й се обади, а тя пуста му клюкарка. Да не говорим за тънките намеци и стремежите да пробута сина си при Седеф. Али Разата наистина е станал двоен. В началото на филма е бил боядисан, а сега е побелял като Дядо Коледа. Но нали вида му трябва да е в унисон с проблемите - косата му побеляла от нерви.Не мога да забравя и думите на Ферхондела, когато разбра че пожара е в следствие на късо съединение "И все пак няма да оттеглм обвиненията".Ей пуста му злоба. Ама тя не ходи по гората, а по хората!

Ами, че Шевкет я заплаши и то съвсем сериозно. Една такава заплаха (че щяла да си плати) е напълно достатъчна, че щом я е изрекъл, значи е готов и да я изпълни.
Да не забравяме, че той ограби банка, беше откраднал и кредитната й карта, т.е. извършил е доста тежки престъпления преди това, колко му е да драсне една клечка кибрит (примерно) Mr. Green

Да, той наистина няма никаква вина за станалото, но дори и да имаше, то преди пожара такъв глупак като него пак би се разхождал по улицата за да го видят Mr. Green

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 15:15 от krem-karamel

# 652
Чебурашка, и аз мисля,че на Седеф взе да и светва........  Thinking А онова "въпросното" излизане беше много подтискащо-двамата седят с Шефкет с някакви унили физиономии......  Tired

Да тогава бяха уникални.  Mr. Green
"Какво ти е?", "А не нищо ми няма, уморена съм". А на челото и свети с големи букви проблем-нарушена комуникация.  hahaha Joy Joy Joy

# 653
  • У ДОМА
Днес да не сте решили да изпишете темата??? Последните дни има по 10-15 коментара на ден , а днес просто не мога да ви изчета Simple Smile Дали се дължи на двете серии  снощи или от дългата пауза между тях?  newsm78

Определено има единомислие и по-малко разногласия и различни гледни точки. Не знам дали ние вече гледаме от един и същи ъгъл или наистина героите са предсказъеми и доста скучни напоследък и не търпят никакво развитие. ...

Ние не бързаме ами ти нещо се губиш !!!Да не би да си си изгубила гадателските  инструменти-ножа и ножицата  newsm62

# 654

Ние не бързаме ами ти нещо се губиш !!!Да не би да си си изгубила гадателските  инструменти-ножа и ножицата  newsm62

Аааа видях ти колажа сутринта и се смях много .. ама студено днес и имах малко работа ... липсвах ли ви? Simple Smile  Joy Joy Joy
Къде е соичка да й давам куфара с армаганите за Истанбул - вече го затворих. Който пратил - пратил!
Soya-fen ако не се засечем пожелавам ти леко и безаварийно пътуване, весело изкарване, силна батерия на фотоапарата да направиш хубави снимки и още по хубаво и приятно време. И да не забравиш, че в неделя  ще те чакам на автогарата във Варна да си взема баклавата. На добър път ... няма да ти поливам (подливам) вода! Simple Smile

# 655
Така е. В смисъл бяха хората на Талят, но пратени по молба на Оуз.

# 656
Не. Оуз не знаеше за тази самоинициатива на Талят.  Naughty

# 657
Ами, че Шевкет я заплаши и то съвсем сериозно. Една такава заплаха (че щяла да си плати) е напълно достатъчна, че щом я е изрекъл, значи е готов и да я изпълни.
Да не забравяме, че той ограби банка, беше откраднал и кредитната карта на Ферхунде, т.е. извършил е доста тежки престъпления преди това, колко му е да драсне една клечка кибрит Mr. Green

Да, той наистина няма никаква вина за станалото, но дори и имаше, то такъв като него преди въпросния пожар пак би се разхождал по улицата за да го видят всички Mr. Green
Хайде, хайде - заплаха от Шефкет и Ферхундела толкова се уплаши, че се разкузкудяка като кокошка Изобщо не е това причината да иска да подава жалба срещу бившия си съпруг. Вместо разумно да изчака доклада и да види причините и едва тогава да обвинява някой, тя като с кон с капаци, че чак хукна и показания да дава. Истината е, че те изревнува от Седеф и затова обвини Шефкет. Пределно й е ясно, че той не е способен на такова нещо. Едно е да откраднеш, друго е да запалиш къща с хора. Това вече си е опит за убийство.

Не. Оуз не знаеше за тази самоинициатива на Талят.  Naughty
Добре, както и да е. И така може да е. Много време се мина и не си спомням, но ако имам време днес ще погледна старите серии. Не, че е толкова важно, де, ама да си изясним питанката.

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 15:33 от Snejka

# 658
И аз това щях да кажа-Оуз не знаеше и се ядоса,че му се бъркат.......
Снежи,права си........Ама и Шефкет открадна не и без помощта на скъпата се женичка,която постоянно му кудкудякаше,че не и "осигурява"нищо........Шефкет просто си е слабохарактерен и не удържа на психоатаките...........  Tired А ,че на Ферхунделата трепането и е минало е ясно.........  Peace

# 659
И аз това щях да кажа-Оуз не знаеше и се ядоса,че му се бъркат.......
Снежи,права си........Ама и Шефкет открадна не и без помощта на скъпата се женичка,която постоянно му кудкудякаше,че не и "осигурява"нищо........Шефкет просто си е слабохарактерен и не удържа на психоатаките...........  Tired А ,че на Ферхунделата трепането и е минало е ясно.........  Peace
Wink

Общи условия

Активация на акаунт