Отговори
# 60
# 61
Добро утро и хубава седмица!

# 62
Marasam newsm10 newsm10 smile3501за хубавите поздрави Hug Hug

# 63
http://vbox7.com/play:7a21dc0a
А ,аз искам да ви върна към този първи силен момент Embarassed Embarassed

# 64
Тоти, извинявай за въпроса, но ти приключи ли с филма? /не помня Embarassed Embarassed/

# 65
Тоти, извинявай за въпроса, но ти приключи ли с филма? /не помня Embarassed Embarassed/
За съжаление да,но затова пък започнах да се връщам назад и търся най-хубавите моменти и естествено най-вече страстите Саруханови Laughing Laughing

# 66
За съжаление да,но затова пък започнах да се връщам назад и търся най-хубавите моменти и естествено най-вече страстите Саруханови Laughing Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=I1NZN7paH8Q

Заповядай част от тях

# 67
# 68
Благодаря и аз за поздравите  Hug Hug Hug

Това ми е един от любимите моменти. Толкова много страст и любов и нежност и доверие има в тая прегръдка, ееееееех  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
http://vbox7.com/play:7a21dc0a

А ,аз искам да ви върна към този първи силен момент Embarassed Embarassed

Наистина силен момент. И страхотна игра. Г-н Омайников има толкова изразителен поглед. Всичко се чете в очите му.
Леле как ми се прииска пак да го гледам тоя филм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 69
  • КиТ
Еййййййййй кво прайкате бе,вашия не е ли почнал с някъв нов проект newsm78 Rolling Eyes

# 70
Еййййййййй кво прайкате бе,вашия не е ли почнал с някъв нов проект newsm78 Rolling Eyes

Подгряваме до новия проект  Joy Joy Joy Joy Joy/да не му забравим физиономията/

# 71
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Почва, при това със Сандра Бълок. Peace
Ха, сега Гюнайдън на ранобудното село...кмета днеска се успа. Rolling Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 72
Ха, сега Гюнайдън на ранобудното село...кмета днеска се успа. Rolling Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Малееее, кмете ще черпиш! По това време ли се идва на работа, че то ние вече се наработихме hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaСега се оттегляме в почивка Hug Hug Hug

# 73
Приято е да разбера ,за всеки,какво го е развълнувало Hug HugНе знам какво е това тяхното училище за актьори?Виждали сме и как снимат филмите си,не учат реплики,на момента се суфлира........,но са страшни майстори на такива сцени,не мислите ли?Започвам да се притеснявам - как ще си пратнира със Сандра?

# 74
  • КиТ

Хихи е браво на вашия  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт