На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 83 020
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте!
искам да попитам някой ходил ли е в Глория Голф Ризорт http://www.gloria.com.tr/Gloria-Hotels-And-Resorts/Hotels.aspx?otelId=1 и какви са отзивите?

През 2009 г. бяхме там. Като цяло впечатленията ми са много добри. Тъй като всеки има различни критерии, за да бъда полезна по-добре задай конкретни въпроси.

# 301
  • София
Подкрепям за Карпе Дием - беше открит месец май, а ние почивахме началото на юни и всичко беше на ниво. По-назад в темата писах, че извадиха кошарката за бебето от кашона. Разбира се и всичко останало беше "чистак" ново.

# 302
Ние почти сме на 70 % да резервираме за новия хотел.
Мъжът ми даже ме пита,дали не съм резервирала вече Laughing
Вика всичко си има хотела,какво му се чудиш  : Laughing

Риск има винаги.Ако е някой друг с добри отзиви до сега,може тази година да се изложат.
За Каприе същото го четох в холанския форум.Че първата година е бил най добре.

# 303
  • на кой му пука, майна
Днес платихме резервацията за Аква Фентъзи за началото на юни. Надявам се да случим на хубаво време. Миналата година първите 2 дни преваляваше, но не беше фатално, де  Simple Smile

# 304
еими разработен хотел не означава непременно голяма растителност и сянка..В Аквафентъзи по алеите нямаше сянка изобщо,ниска растителност основно.. Peace

# 305
  • София
Буйната растителност я има по правило в по-стари или поне построени преди няколко години хотели. Нужно е време за да се развие.

# 306
Ами Аквафентъзи си е построен отдавна  Peace

# 307
Днес платихме резервацията за Аква Фентъзи за началото на юни. Надявам се да случим на хубаво време. Миналата година първите 2 дни преваляваше, но не беше фатално, де  Simple Smile
На какви цени, можеш ли да споделиш?

# 308
Да ви попитам момичета, кои хотели с 4 или 5* имат хубав фин пясьчен плаж... newsm78 доколкото знам много от плажовете в Турция са с чакьл... Ние сьщо обмисляме да ходим на море там, но които хотели досега харесахме все се оказаха с плажове с чакьл и естествено отпаднаха поне за нас.   Wink

# 309
Охо, Ива  Hug

Най-хубавият плаж е в Олудениз но там недостатъка е, че имаш дълъг трансфер от летището до там. От Германия ли ще летите? Тогава ви препоръчвам курорта Саръгерме, където има много хубав плаж с фин пясък, много подходящ за деца - през септември бяхме там. Голямото предимство е, че е само на 15 минути от летището Даламан, и времето е по-умерено в сравнение с Анталия, което е плюс за бебката.

Иначе, в района на Анталия, край Сиде и Алания са хубави, или в Лара което е близо до летището, но пясъка е тъмен и не толкова фин.

# 310
Здравейте!
искам да попитам някой ходил ли е в Глория Голф Ризорт http://www.gloria.com.tr/Gloria-Hotels-And-Resorts/Hotels.aspx?otelId=1 и какви са отзивите?

През 2009 г. бяхме там. Като цяло впечатленията ми са много добри. Тъй като всеки има различни критерии, за да бъда полезна по-добре задай конкретни въпроси.
Благодаря много! Аз много харесах този хотел, но явно се разколебаем, тъй като е от скъпите, а тази година не е много обещаваща от към финансови постъпления  Embarassed Най-вероятно ще търсим по-скромни варианти, но на пясъчните плажове до Анталия.
Как вървяха цените през 2009?

# 311
Ха Татяна, точно писах в немската тема на какви красоти и хотели се нагледах тук  Hug

Да от Мюнхен ще летим, аз четох и за Саръгерме, но нали сме с количка за бебката и при наличието на толкова стьлби трудно ще се придвижваме с нея. Ще видим, тьрсенето продьлжава.  Wink

Тичам, че Ема се сьбуди и реве...  Hug

# 312
Ива, погледнете Иберотела в Саръгерме дали там има стълби, много го хвалят за семейства! Иначе, ако ви харесва нашия хотел, нашето бунгало с фамилна стая беше достъпно и с количка, без проблеми - имаше само 7 стъпала  Grinning  Та ако се спрете на този хотел и искате фамилна стая, мога да ти кажа номера на стаята, да поискате да бъдете настенени в него. После и от главния корпус до басейна и плажа пак има стълби, да, но имаше и табелка за път с колички - не съм минала по него, обаче.

Първото ни море с детето беше в Лара - плажът не е толкова хубав като в Саръгерме, но е пясък. Иначе - Сиде  Peace

# 313
  • тук-там
CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD - Сиде - не намерих нищо за него с търсачката, а е на цената на Ботаника - някой да е ходил? newsm78

# 314
  • Плевен
CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD - Сиде - не намерих нищо за него с търсачката, а е на цената на Ботаника - някой да е ходил? newsm78
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297968-d1214315-Reviews … ranean_Coast.html

Общи условия

Активация на акаунт