На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 82 992
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • На гарата
ОТт много чудене глава боли.От Бодрум сега към Кушадасъ и хотел Батихан някой да е почивал скоро там ще съм много благодарна Praynig  bouquet

# 661
Здравейте,

следя ви от известно време и имам въпроси относно 6-дневните почивки в Анталия със самолет:

- за всички хотели ли излизат предложения или за по-малка част, отколкото при 7-дневните
- и при тях ли има ранно записване или не, директно на пълната цена
- горе-долу с колко пада цената, като процент

Благодаря предварително.

до сега най-напред са излизали 6-дневните оферти, а след това 7 и 14-дневните.

При Тез тур пък е обратното - първо пускат 7-дневните, а след седмица или две публикуват и 6-дневните.

# 662
И аз вече се побърках от мислене и избиране на хотел ,
да имате впечатления от този хотел в Кушадасъ - последно обмислям да ходим до том с кола и да останем 8-9 нощувки че 7 са ми малко
PINE BAY HOLIDAY RESORT*****
ако някой е ходил или има отзиви да сподели   bouquet

# 663
PINE BAY HOLIDAY RESORT*****
ако някой е ходил или има отзиви да сподели   bouquet

Аз бях там миналата година, много ни хареса, нямахме конкретни забележки.
Ако сте с малко дете може да се наложи да го носите понякога- разстоянието
до аквапарка не е малко за детенце.

ОТт много чудене глава боли.От Бодрум сега към Кушадасъ и хотел Батихан някой да е почивал скоро там ще съм много благодарна Praynig  bouquet

Тази година сме се запътили на там, прочетох вероятно всички отзиви в нета-
много са добри, не срещнах недоволни.

# 664
  • Пловдив
Още един глас за Ефесия Холидей бийч. Две години (2008 и 2010) бяхме там и страшно сме доволни. Laughing

# 665
  • София
А някой бил ли е в Fantasia de Luxe в Кушадасъ?

# 666
desi26i  ,
Grand Efe е хубав и тих хотел, но детенцето ви е голямо и  може и да му е скучно.Хотелът е откъснат от цивилизацията , строен е насред нищото и извън него няма къде да се разхожда човек, а територията му е малка.Но пък цената му е перфектна и определено мога да кажа , че получаваш повече отколкото плащаш.
Батихан- мнение от 2007 , много уютен хотел,почти няма руснаци, но имаше дребни неща, които мен ме издразниха....матраците ,които се слагат върху шезлонга се плащаха допълнително, дискотеката също, Он инклузива беше до много ранен час ...Иначе плажът е много хубав, разположението на хотела е много добро- има много приятни места за разходка извън него.
На мен лично най-много ми хареса Пайн бей.Огромна територия, бунгалцата са в една горичка сред много цветя и е много тихо и спокойно...Обаче се намират на един баир , има и стълби и си е зор- особено след плаж...Нашият юнак беше на 3г. и се налагаше да го носим. Но за по-голямо дете не би трябвало да е проблем.Ако е- има и хотелска част с асансьори Wink  Има собствен аквапарк /не много голям/ , където не пускат външни хора и не е пренаселено. Плажната ивица е пясъчна , но вътре в  морето е каменисто. Има закрит басейн , сауната, джакузито, парна баня са включени в инклузива и изобщо този хотел предлага най-голямо разнообразие от трите.
Успех с избора!

# 667
  • Стара Загора
Eni27 благодаря ти  Hug

# 668
някой дали е бил през последните 1-2 год. в Crystal Admiral Resort Suites & SPA 5* че на там ме влече...никога не сме били в Анталия и не знам... newsm78

# 669
  • Beyond the Frontiers
някой дали е бил през последните 1-2 год. в Crystal Admiral Resort Suites & SPA 5* че на там ме влече...никога не сме били в Анталия и не знам... newsm78
Миналата година го посетих по време на инфотура. Лично на мен ми допадна:
Плюсове:
- приятно обзаведени, сравнително нови, широки стаи.
- хубава, широка плажна ивица, на която има бар към хотела за напитки и снакс /т.е. въпреки че се намира през шосето, не се разхождате за елементарни неща до хотела/.
- редовно го пускат на различни промоции.
- сравнително компактна територия, но стаите от двете крила не си надничат в прозорците - има достатъчно пространство.
Минуси:
- половината стаи са с изглед вътрешност.
- около хотела няма нищо друго - извън населено място е, транспортната комуникация е по-сложна.
снимки http://elku.snimka.bg/travel/crystal-hotels-admiral-resort-suite … -amp-spa-5.527018

# 670
Миналата година го посетих по време на инфотура. Лично на мен ми допадна:
Плюсове:
- приятно обзаведени, сравнително нови, широки стаи.
- хубава, широка плажна ивица, на която има бар към хотела за напитки и снакс /т.е. въпреки че се намира през шосето, не се разхождате за елементарни неща до хотела/.
- редовно го пускат на различни промоции.
- сравнително компактна територия, но стаите от двете крила не си надничат в прозорците - има достатъчно пространство.
Минуси:
- половината стаи са с изглед вътрешност.
- около хотела няма нищо друго - извън населено място е, транспортната комуникация е по-сложна.
снимки http://elku.snimka.bg/travel/crystal-hotels-admiral-resort-suite … -amp-spa-5.527018
Благодаря ти за бързия отговор-може и някой друг да ми даде мнение за него или пък препоръка за друг хотел в сиде за  сем. с деца на 5 и 9г. за забавления и за тях!!! Peace

# 671
Club Blue Waters
Club Grand Aqua
PrimaSol Hane Family
Ali Bey Resort
Golden Coast Resort

- всички са в района на Сиде и с аквапарк, мн подходящи за деца  Peace

# 672
  • Beyond the Frontiers
За съжаление Тез тур предлагат само Али Бей, но той е в много висока ценова категория.

# 673
Здравейте и от мен. Тази година сме решили да почиваме в Мармарис. Със собствен транспорт планираме да ходим, че миналата година след чартърите на "България еър" не мога да накарам половинката да ползваме чартър отново. Изборът е между "Marmaris Palace" и "Club Turban" ще се радвам някой да сподели впечатления от двата хотела.

# 674
  • София
Оф на нас ни се очертава голям ремонт тази година и май може и да ми се размине Турция, а така ми се ходиииии Sad Даже и хотел избрах за първа година сравнително бързо и лесно  Simple Smile
Не че е много по темата ама реших да влезна и да си изплача мъката. Но пък надеждата последна умира!

Общи условия

Активация на акаунт