Стъклен дом: Време за истина - тема 8

• 41 856
  • 715
  •   1
Отговори
# 630
Хайде и аз да се включа тук, че се зарибих окончателно ( и аз след появата на Балтечки, вярно поостарял и понапълнял , но неизменно чаровен).
 И моето предположение беше, че Чарли е баща или поне Христо не е баща на Алекс.
А Боряна, всъщност сама ли си беше сменила пръстена или Димитър й прави номера newsm78. Нещо сюжета около главните герои съвсем се замота, представям си Камен да се окаже, наемен убиец (дето чете морал за убийствата на другите), пък Боряна - шизофреничка Rolling Eyes и музиката много зловеща я докараха при саксията.

# 631
Аз си мисля че Боряна сънуваше, поне така ми изглежда. А това което Чарли не е казал на Алекс според мен е нещо което пряко я засяга, защото Христо я попита "А само това ли ти каза?" и си отдъхна определено. Не знам дали и е баща Чарли, но стана ясно че Елена не знае за неговото съществуване....така че определено тайната е в друга посока.

# 632
Аз съм сигурна, че Чарли не и баща.
Това с Боряна и аз не разбрах какво трябваше да означава.
Сияна ми е изключително противна. Обаче Пацо е пич и половина. Mr. Green

# 633
нали в книгата е пишело че Елена е родила Александра, значи не е осиновена, има нещо ама да видим...
абе хора, само на мен ли сериала взе да ми клони в една мрачна посока, без вяра че нещо добро ще се случи, без надежда, Ставреви добри... засега, но засега, Дани донякъде, той в 1-ви сезон беше противен, и какво,че има 2-3 изненади на серия, не трябва ли и нещо положително да носи един филм, те очерниха миналото или настоящето на всичките си герои, и кой знае какво още, и ... добре, може това да го има в живота, но нали живеем с надежда нещо светло да има също? Както е тръгнало тука... не зная но тоя нов сезон с това минало newsm78 наистина обърна всичко в сериала

# 634
Супер си е филма.
Странно ми се струва обаче, че Димитър запчват да го изкарват най-добрият.

# 635
не трябва ли и нещо положително да носи един филм, те очерниха миналото или настоящето на всичките си герои, и кой знае какво още, и ... добре, може това да го има в живота, но нали живеем с надежда нещо светло да има също? Както е тръгнало тука... не зная но тоя нов сезон с това минало newsm78 наистина обърна всичко в сериала

Напоследък модата е сериалите все да са с лош край и да изкарват героите от лоши по-лоши. Явно и екипа на Стъклен дом не може да избяга от тази тенденция.  Naughty

# 636
не трябва ли и нещо положително да носи един филм, те очерниха миналото или настоящето на всичките си герои, и кой знае какво още, и ... добре, може това да го има в живота, но нали живеем с надежда нещо светло да има също? Както е тръгнало тука... не зная но тоя нов сезон с това минало newsm78 наистина обърна всичко в сериала

Напоследък модата е сериалите все да са с лош край и да изкарват героите от лоши по-лоши. Явно и екипа на Стъклен дом не може да избяга от тази тенденция.  Naughty
Това е модата, но в един други сериали.
Нашите не са такива. Сигурна съм, че този няма да има лош край, ако въобще има такъв, защото самите сценаристи казват, че е замислен да се върти дълго. Mr. Green

# 637
Дано си права. Аз също бих се радвала на хубав край.  Peace

# 638
  • España (Плевен)
Кати, страхотна публикация  Hug  bouquet
  Мерси Miriel  Hug Hug

Според мен е убил някой, на когото са му отпуснали виза  (а може само да го е ранил) и е избягал с неговото име и виза и поне в началото се е легитимирал така, а после със сбствените си!
megelinka и аз като видях сцената в първия момент това си помислих. Да видим какво е станало,  newsm78 все пак нищо не се знае.
И аз се загледах в блузата му - не стига, че цветът бешее..   Sick Whistling но и тези странно окъсани дупки по нея /да ти имам модата/  hahaha 

Сиянчето бая си играе с Дани. Мен лично не ми хареса как Дани изигра сцената с караницата за Университетите..  Tired
 Joy Joy Joy Срещата на тримцата /Боряна Димитър Камен/ много ме изкефи, така се смях..

# 639
  • София
По думите на сценаристите ние сме едва в началото на сериала, има още много, много серии и все още се завързват сюжетните линии, излизат на яве враждите, основните проблеми.
Според мен няма да върви към лошо филма, напротив ще има хубави моменти, но по натам.
А иначе е напълно нормално всеки човек да има нещо по "тъмно" в миналото си, няма идеални хора, нито напълно положителни герои в реалността.
В крайна сметка съм сигурна, че главните герои поне тези от "добрите" ще бъдат оправдани по някакъв начин за постъпките си.

А за Асен, аз също съм му голям фен и обожавам да го гледам в театъра, наистина е доста различно в сравнение със сериала, но и на двете места е страхотен.
Гледам че говорите за клипа на Мария, това е втория нейн клип, в който участва, а също и в един на Глория. Laughing

# 640
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug HugДобро есенно утро! На мен серията ми хареса,ама изтървах момента за пръстена и сега като ви чета,не знам ,ще гледам повторението но не ми се струва ,че е сън. Ще видим... Високия обърнат конус- демек вазата- изчезна. Дани като си обуваше обувките при Сияна  ,викам си сега издайнически ще се подаде едно зелено банкнотче,ама не би! Mr. Green Mr. Green Абе да не я е прибрала Весето да гони молците от нея? Thinking Mr. Green Laughing Joy Joy
Яд ме е ,че Чарли с лека ръка  Mr. Green Laughingказа сбогом на американската мечта! Я колко по-гот щеше да му е Дорис да му върти плачинки с кленов сироп и да пали барбекюто за неделното парти! Mr. Green Mr. Green Laughing Peace А тука кво- мама го не ще,биг брадъра го натопил яко, да дойде при нас,ние ще го утешим ! Laughing Mr. Green Wink Hug Hug

Приятен ден на всички фенове! Hug

# 641
  • София
Яд ме е ,че Чарли с лека ръка  Mr. Green Laughingказа сбогом на американската мечта! Я колко по-гот щеше да му е Дорис да му върти плачинки с кленов сироп и да пали барбекюто за неделното парти! Mr. Green Mr. Green Laughing Peace А тука кво- мама го не ще,биг брадъра го натопил яко, да дойде при нас,ние ще го утешим ! Laughing Mr. Green Wink Hug Hug

Joy

Усмихна ми деня  bouquet

# 642
На мен Асен навсякъде ми изглежда и играе еднакво. Да, чаровен, секси, със симпатично грубянско излъчване, но еднакъв и затова не го намирам за кой знае колко добър актьор. Но за секс-символ е превъзходен Simple Smile.

Снощи ми беше третия епизод от Стъклен дом въобще, не го бях гледала досега и повечето от нещата си мисля, че имат някакви корени в предния сезон, пък като ви чета и вие гадаете... Например това с Боряна на мен ми се стори по-скоро, че го е направила насън, погребала е пръстена от Димитър и си сложила този от Камен, но какво точно беше, явно знаят само сценаристите и режисьорите.

# 643
Здрасти хора да коментирам и аз на свежа глава. Този сериал става все по интересен с всеки епизод. Сиана започна и мен да ме дразни, много манипулативна бе. То вярно Дани има вина ,ама тя вече се оля и на негооо мноооого скоро ще му писне. Навсякъде чета ,че щяло се завърже афера между нея и Асен. Нещо не мога да си го представя ама не е невъзможно предвид, че и двамата са супер наранени и пострадали хора търсещи отмъщение, може и да си паснат. Обаче Асен много ми хареса как изигра момента дето разбра ,че Христо го е предал. Чак се видя в погледа му колко го мрази. Само като го видях и си викам "Айдее Ицко предаде бого дух". Laughing Laughing Laughing
Момента с пръстена и Боряна и аз не го разбрах ,ама да знаете не е случаен ,ще има развитие!

П.П Ей Плами ,знам че не влизам много в дневническата тема ,ама просто нямам време побъркаха ме от лекции и упражнения и за сега само чета!

# 644
Аз сега изгледах епизод 5. Само един епизод ли е имало снощи?

Общи условия

Активация на акаунт