Стъклен дом: Време за истина - тема 8

• 41 831
  • 715
  •   1
Отговори
# 675
  • гр. София
Да, явно е убил някого и в замяна са му помогнали да замине Rolling Eyes

Сиана не е нормална, дано Дани си намери друга Rolling Eyes
Жалко че нямаше промо за следващия епизод Sad
Според мен е убил някой, на когото са му отпуснали виза  (а може само да го е ранил) и е избягал с неговото име и виза и поне в началото се е легитимирал така, а после със сбствените си!
Камен откъде я изкара тази текезесарска тениска в цвят прегоряло от слънцето зелено. Направо ужас.  ooooh!
Явно е новата мода по моловете! За мен серията беше супер интересна!
Да , това беше другата ми мисъл , че е взел чуждата виза Rolling Eyes
Хах , това че тениската е зелена  не е проблем, а че цялата е на дупки, скъсана, ужас, стилистката много се е издънила Wink Laughing

# 676
  • Враца
Не му подхожда на стила (тениската), тя е по-бунтарска, а той е доста улегнал.
На Дани би му паснала идеално  Peace

# 677
Пропуснах ли изтриването на надписа Камен от прозореца или не са го давали? Защото това може да е продължение на налудничавото поведение.
Тя май Боряна го триеше от вътрешната страна/в апартамента/...  newsm78 Thinking
Боряна или наистина има психични отклонение - раздвоение на личността и ги преви тези работи и после не помни или Димитър я прави на луда. Момента  с картичката беше също много тънък, Димитър го направи нарочно, като не сложи името си отдолу.
Аз щях да падна като пристигна Боряна,  подхлъзна се милата да бърза, едва не се преби Joy Този път Димитър ми хареса като се тръгна, направи ги смешни. Той ще се окаже много добър играч, врял и кипял.

# 678
Ами той Димитър нали казваше, че майката на Камен е била луда.
Май той ги прави луди калинки.

# 679
За тениската на Камен баща ми попита: "Дали не е от Чернобил, че е на такива дупки?"  hahaha hahaha hahaha

# 680
Момичета искам да ви питам, някой знае ли от къде е якото  блузе на Боряна в снощния епизод? Страхотно ми се видя. Искам такова  Embarassed

# 681
  • Враца
А още по-интересно щеше да бъде, ако появата на Димитър Касабов се беше забавила и Боряна и Камен вече се бяха оженили  Twisted Evil

# 682
А още по-интересно щеше да бъде, ако появата на Димитър Касабов се беше забавила и Боряна и Камен вече се бяха оженили  Twisted Evil
да тогава си мисля, че Бубето щеше да се бори повече за любовта си с Камен. Наистина всяка измината серия любовта им избледнява  Sad

# 683
да тогава си мисля, че Бубето щеше да се бори повече за любовта си с Камен. Наистина всяка измината серия любовта им избледнява  Sad
newsm10 Минава на заден план.А и как иначе?!Нали в някоя от следващите серии ще се появи нова"кандидатка"за Камен?! Не върви някак да започне нова любов,без да се е освободил от влиянието на Боряна.Grinning
Що се отнася до Боряна и нейното"дезертиране"от връзката с Камен,предполагам,че или е твърде страхлива,за да се опълчи срещу мощния си съпруг/и в прекия,и в преносния смисъл tooth/,или наистина има по-голям приоритет и това е Дани,заради когото се отказа от чувствата си!

# 684
А направи  ли ви впечатление, че Дани изглежда много добре в главата в новия сезон?
Прическата му е много по-добре и не е такава мазна и на клечки.
За разлика от странните творения, които се мъдрят на главата на Алекс.

# 685
  • в сърцето на един мъж...
За разлика от странните творения, които се мъдрят на главата на Алекс.

Или пък на Елена - в снощния епизод приличаше на идиот в главата Shocked

# 686
Ставрев: Абе мисля, че то вече не е толкова страшно, Ваня започна да се оправя.
Камен: Ваня не се брои  Mr. Green

Коментарът на Камен за статията в жълтия вестник

"Само една забележка, никога не бих се оженил на Бахамите"   Laughing

# 687
Според мен Димитър нарочно прави номера на Боряна.

# 688
  • в сърцето на един мъж...
И тя понеже е патка, се хваща Confused

# 689
И тя понеже е патка, се хваща Confused
Да нарочно го прави, защото знае че си е патка и да я държи по този начин. Според мен Боряна и Камен все повече ще се отдалечават.
Надявам се обаче да не направят Камен убиец, защото ще се разочаровам много от сериала. Изтъркани от пране сапунки няма нужда.
Искам наистна Чарли да се хване и да пооправи Сияна с инат и любов. Да я вкара в релсите така да се каже. При липсата на баща си съвсем ще изперка това момиче. С Дани тичат в различни посоки от самото начало.
Страхотно започва да ме дразни и Хари. Винаги е рошав, пъпчив и мръсен. Поведението му също става все по-никакво да не кажа тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт