ОКТОМВРИ вече е наред и с него да вървим напред!

• 5 242
  • 99
  •   1
Отговори
# 15
   sladurana_83  да е жив и здрав Ники! Много да Ви радва  и да бъде най-послушното момче!

Силви,
радвам се че напредвате.

# 16
  • на дъното
Къде сте се изпокрили всичките в този студ Naughty?Я бързо да драснете по някой ред Grinning.Направо не ми се мисли как ще я избутаме тази зима много от рано дойде,а Дени както е свикнал все навън ooooh!.Успявам да го извеждам за по малко колкото до магазина,че тука едни ветрове студени.
Хайде едно кафенце за събуждане от мен

# 17
Силве, и аз това си мислех Simple Smile  много момичета ми се губят, а имам и едни подозрения.................
Зимата наистина дойде рано! Дано се пооправи времето малко, нали така са обещали синоптиците  fingerscrossed fingerscrossed

Ники вече се пуска сам да ходи и май скоро ще правим прощъпулник  Heart Eyes Трябва да прочета повечко в нета, че не съм много наясно какво се прави Blush Не мога да повярвам кога мина една година и моето бебче вече е детенце!

Пожелавам на всички в тези студени дни и нощи по една топла прегръдка от любимият човек!

# 18
Сладуранче, зло да ви забрави:

Да ти е жив и здрав порасналият прохождащ мъж и само хубавини да го застигат!   Heart Eyes  bouquet И вие да сте живи и здрави, че да търчите след него.  Grinning

Божидар зверският студ не го спира. Даже и в дъжд ние сме на улицата. Което не ми е по вкуса, но не ме питат.Confused

# 19
Силви накара ме посред нощ да си правя капучино ,  :hug времето е направо зима ,много рано ни почна и ще ни се стори доста дълга .
абе с две думи ще си изгнием в къщи ,ужассссссс. ooooh!
ама наистина много се скътават всички ,досега беше лято ,морета ,работа ,разходки с децата ,ама сега нямате оправдания .
Сладуранке браво на малкия Ники.

# 20
  • на дъното
Честит Рожден Ден,Мирко!Бъди много здрава,обичан и щастлив.
Рени Heart Eyes Hug Hug

# 21
Силви, много ти благодаря мила! Знаеш как да изненадаш и мен и Миро . Hugи от нас!
  -почерпка за всички Вас, за здравето на моя юнак!

# 22
 newsm59 Мирко!Да е живо и здраво малкото юначе!Палав ,игрив и закачлив Grinning Рени само бонбонче,че малко съм на работа и ако се подкарам с кктейли ще го работа ама......друг път

# 23
  • Варна
Честит рожден ден на Мирко!  newsm67. Желая му много здраве, успехи и скоро да стане батко!
Рени честит празник и на теб!

# 24
Момичета, днес има и друг рожденник- Вики на Светлето.
     Светле, да ти е жив и здрав! Много радост да ти носи!

Марго, Диди много хубави пожелания    bouquet

# 25
Честити рожденици в една прекрасна за тях възраст!
Вики, бъди здрав и не ядосвай много Светлето! Малко можеш да НЕ Я СЛУШАШ, защото тя иначе скучае!  Grinning Heart Eyes
Мирко, бъди здрав и работИ майка си да не се страхува толкова, а да мята кифличката във фурната!  Wink Heart Eyes  bouquet

# 26
  • на дъното
Светле извини ме за недоглеждането Embarassed.
Щастливо,безгрижно и многооо здраво детство ти желая Вики!
Светле Heart Eyes  Hug
Весело изкарване на всички празнуващи

# 27
ЧРД на Мирко и Вики ,
пожелавам ви много здраве ,щастие и много късмет за напред .  bouquet nbirthday newsm59 newsm38  Gift

# 28
  • Варна
Честити ви рожденици, Светле и Рени! Да са здрави, умерено палави и много щастливи! Много радост да ви носят!   bouquet

# 29
Честити рождени дни на юначетата! Да са много здрави!  ura Tada

Оф аз да се оплача Цвете ходи на ясла точно една седмица и се разболя естественооооо. С ларингит е, а от нощес я боля и стомахчето. Баща й я води при педито пак прегледала я изписала лекарства и сега е по-добре. Поне от утре съм болнични и ще съм си вкъщи при нея. По-спокойно ще ми е, досега мама я гледа, не че не съм доволна, но някак няма по-добри грижи от майчините. Самото дете е по-весело когато съм вкъщи.
А утре пък ще трябва да ходя на контролен преглед при АГ-то ми, нали скоро ще станат две години от секциото, дано всичко е ок.
И те така при нас Tired

Лека вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт