ОКТОМВРИ вече е наред и с него да вървим напред!

• 5 242
  • 99
  •   1
Отговори
# 90
Пак пропуснах празници.Да са ви живи и здрави мъжете и дечицата  Hug Hug
А пък ние отново ще си стоим в къщи през следващата седмица,Марти е с Варицела.Направо е ужас,целия е в пъпки и направо в чудо съм се видяла.Милото го сърби яко,по цяла нощ плаче и не може да спи  #Crazy
Прегръщам ви и тази седмица ще имам повече време да ви наблюдавам по отблизо  Wink

# 91
Честит рожден ден, Берни!   bouquet
Все такава красота да разнасяш и създаваш!   bouquet

# 92
Рони  Hug благодаря за хубавите думи

# 93
  • на дъното
Честит рожден ден,Benii !Желая ти много здраве,много щастие и море от любов  HugВесело изкарване, а на малчо бързо оздравяване Hug

# 94
# 95
Veshtitzata  Hug Лентичката с двете бебенца много ме зарадва smile3501 Пожелавам ти леко бременеене  и на финала две прекрасни слънца ,които много да те радват!

newsm59 Берни,да си жива и здрава, и дарена с много любов!  bouquet  Дано скоро оздравее, малкото  съкровище  Peace и да те радва с детските си магарийки Simple Smile

# 96
Момичета,днес забравихме един много важен малък рожденник.
Честит рожден ден на голямото момче Дани на Електра.Да е жив и здрав и да радва мама и тате с щуротиите си   bouquet
А аз блаодаря на всички за пожеланията.Целувам ви  Hug

# 97
Честит Рожден Ден на порасналите ни Дани и Берни!  Grinning Само здраве и хубавини да ги застигат, а и всички покрай тях! Електра, Берни, честит празник!  bouquet

Берни, бързо да ви минава варицелата, че е неприятен сърбежът много. Дари го изкара леко, но Вики доста го тормезеше. Мажи с розова вода - много облекчва. Много!

# 98
Електра,да е жив и здрав малкия Дани!
Бени, бързо да се оправяте!  Heart Eyes
И аз последно време не съм много по писането  Blush
Тая седмица бях много болна. Още съм сополива и кашляща, и всички други "екстри" преживях...
Не съм ви казвала, но освен с работа започнах да се занимавам малко и с читалищна дейност. Блогчето аз го правя - http://chitalishte-evropa.blogspot.com/. В момента организираме конкурс за детска рисунка, кой то въобще не предполагахме, че ще стане толкова мащабен. Яко съм забъркана в организацията на всичко.  Другата седмица е изложбата. Чесно казано е много приятно, а и ми помогна да преживея октомври по леко ....
Вики е добре. Чакаме баба й и ще ходим на разходка. В детската градина всичко е наред, много и харесва, за щастие нямаме никакви грижи в това отношение. И най важното - здравичка е!
Поздрави на всички  Heart Eyes Hug

# 99

Общи условия

Активация на акаунт