ОКТОМВРИ вече е наред и с него да вървим напред!

• 5 248
  • 99
  •   1
Отговори
# 60
Споменах аз вчера в шкембестата тема за бебевалеж и то верно заваля...

Добре дошъл на белия свят и на Алекс! Hug Жив и здрав да расте и с много слънце и радост да е изпълнен животът му!

Честита радост  на мама и на татко!  bouquet

# 61
 Ами като сте почнали, да се включа и аз:) Много изкъсо ви следя, макар и да не пиша. Но днешните прекрасни новини за новородените Александър и Симона ме разтопиха от кеф. Да са живи и здрави прекрасните дечица!

Ние сме много добре/пу-пу/. Бела вече ходи на забавачка, сутрин от 9 до 12,30. Имаше малко рев в началото, но мина за 4 дни и оттогава става рано и ходи с кеф. Учат:) За 3 часа се сменят 3 госпожи, една по английски, една по музика и още една- с нея рисуват. Но какво всъщност се случва там не знам, факт е, че детето е щастливо и ходи с желание. Иначе всички панталони са й вече къси, значи е и пораснала. Говори много, не млъква:)
 Габчо е едно добро бебе /да чукна на дърво/.  Днес чукна 5 месеца- ма много бързо минава времето беее ужас! Гука, пее и все се хили. Иска да го нося и да гледа света, понякога и в леглото си лежи и смуче биба и откарва така дълго. След последната ваксина стана много неспокоен и това продължи 10-ина дни, в чудо се бях видяла. Ревеше и сучеше нон стоп, млякото взе да не му стига, та размразявах от складовете. Бях решила,че ще се захранваме преждевременно, но отмина и от началото на тая семица пак се успокои. Лошото е, че имаме още един пентаксим да слагаме, дано не доведе до същата реакция, че ще лудна.
 Двете деца заедно са една много мила картинка. Бела много си го обича и му се радва, като заплаче се опитва да му набута бибата, гали го и му вика ооо-габчо,не пачкай. Оня ден ги оставих за малко сами и като влязах в стаята се държаха за ръчичка Heart Eyes Heart Eyes Габчо както и да го тормози кака му, все й се хили насреща.

Ходихме на море през септември. Изкарахме неочаквано добре, Починах си, колкото и невероятно да звучи.

Едно клипче на малкия човек от вчера.
 И едно на Бела от неделя

Целувам ви всичките и ви обичам, да знайте!

# 62
Честита рожба и на Нани! Жив и здрав да е Александър и много да радва мама и тате! Heart Eyes

# 63
Ники, дано понесе по-добре следващия пентаксим малчо. Изкефих се максимално на разказа ти за кака Бела и бебчо Габчо Heart Eyes И ние като бяхме на моренцето си починах максимално колкото и да е чудно, аз лично не очаквах че ще е възможно като се има предвид торнадото Цвете.
Сменихме АБ на Цвете преди два дена и сега е значително по-добре. Дано от понеделник е пак на ясла. За две седмици вкъщи такава невероятна глезла е станала Crazy

# 64
Добрите вести идват с агенция Нана.  Grinning
Добре си дошъл, Александър! Носи със здраве красивото и силно име, което ти е дала твоята мама! Носи  и много радост!
Честито, Нани!
   bouquet
Ники, много нежности си написала.  Heart Eyes Онзи ден имахме същата игра с балон. Ние с бащаткото си запушваме ушите, а Мария издевателства над балоните у дома. А тези неща извират отвсякъде. Докато баба й не надуе поне 5 един след друг, няма оставане на мира.  Crazy
Мече, много се радвам, че драсна от тундраКа. Целувки на астралното ни близначе, голямата кака Невена!  Heart Eyes

# 65
  • Варна
Честити бебенца на Пашик и Нани-банани! Да са живи и здрави Симона и Александър и нека житейският им път е прекрасен!

# 66
  • на дъното
Честити бебенца на Пашик и Нани-банани!Нека само радост да ви носят и да са много здрави. Hug

# 67
ЧЕСТИТО НА ПАШИК И НАНИ БАНАНИ!   bouquet  bouquet
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ СИМОНА И АЛЕКСАНДЪР И ДА ВИ ДАРЯВАТ С МНОГО ЩАСТИЕ!

Много драго ми стана да видя такова оживление в темичката и толкова много рапорти.  Heart Eyes
Ники, невероятно сладки са мъничетата. А Бела каква е дългокоска-русокоска Heart Eyes
Берни, добре че не си го приела лично и се разписа Mr. Green Щях да римувам Бени и Рени/виенското/, ама пусто ЕГН...

Hug Hug Hug

# 68
Как мога да го приема лично,толкова сме много тези,които не се разписваме,нормално е да си изпусне някой  Wink
Аз може и да не пиша често,но пък за сметка на това ви следя изкъсо,не съм ви забравила  Hug

# 69
ЧЕСТИТО НА ПАШИК И НАНИ - БАНАНИ!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ СИМОНА И АЛЕКСАНДЪР-да растат здрави,усмихнати и много да радват щастливите родители newsm51 smile3525!
На всички мого пегръдки и само такива хубави новини да се чуват! Hug Hug Hug

# 70
Честито на новите ни мами! Нека техните дечица растат здравички и  им носят много радост.

Светълче, не ме мисли - ще оцелея. Нали знаеш, че черен гологан лесно се не губи, а ако питаш Емо, аз съм от най-черните  Mr. Green. Значи нЕма страшно  Wink.

Рончо, ей ме  Heart Eyes.

Дааа, имах много приятна, макар и случайна, кратка среща. Гледам аз по коридорите на Александровска, че се носи едно много сладко маце и изведнъж си го познах - Бени  Laughing.
 Hug Hug Hug

# 71
Еее,Весе другия път ще трябва много да те черпя  Wink

# 72
Веселушко, никак не ме успокои, ще знаеш. Чакам да пишеш на Скайп като имаш време.  Hug

# 73
  • Варна
Честито бебче на Нани! Да е жив и здрав Александър и много да ви радва!
Хайде само такива хубави новини да се чуват  Hug.

# 74
Момичета, минавам на бързо да ви се похваля! Вчера правихме прощапулник на Ники. Първо хвана питката, така че гладен няма да остане, а след това стетоскопа. И така, моето бебче ще става доктор  Heart Eyes Grinning
Ето и малка почерпка за здравето на моя пешеходец  Grinning

Иначе аз нямам и минутка свободно време. Минавам, попрочитам ви, но нямам много време за писане. За всички много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт