ОКТОМВРИ месец е вече и всеки ден ни радва с ново малко човече!

• 22 633
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Скорпионче,ние сме с два асансьора малък и голям и ако голямия не рботи просто идея си нямам как ще кача количката до 12 етаж  ooooh! Проблема ми е и свалянето по стълбите на 1 етаж също...чакам да мине няой за да ми помогне и то сега не тежи количката бебките са малки но няма как да я обхвана  ooooh!   

# 106
Здравейте,
Димяни, каква е тази процедура с клечките и за какво служи ? Simple Smile

# 107
  • У дома
Здравейте, мамички, чакащи и гледащи вече бебчовци  Hug

Бобче, стискам палци, дано всичко мине лесно и бързо.
Аз снощи пак почти не спах. Нико се кокори от 2 до 5 сигурно.
Ама вечер голямо кърмене пада. Направо на час понякога.
А през деня е спокоен и си спи. Ама няма как...

Това все едно аз съм го писала, снощи беше някакъв ад, нахранен, сам е пуснал цицата, вдигам го малко да се уригне, сложа го в кошарата и след 10 мин. вече е надал вой и пак иска да яде и така на няколко пъти, накрая даже започва да връща, защото поглъща много, започва да го свива корема и се започва един луд рев и едно мятане на главата да търси да яде ooooh!

През деня е много спокоен, вчера даже единия път си откара сън повече от  3 часа, при условие, че повечето пъти се събужда да яде на 2 часа.

Успех на всички, които днес са в очакване.

# 108
И  на вас родилите момичета никак не ви е лесно.
Аз снощи се бях поуплашила,че майще се ражда,ама...Вече втори път всъщност се случва-по 3-4 капки кръв еднократно на бельото и леко болезнение контракции.Освен това моматае така ниско долу име притиска,че ме боли жестоко междукрачието-кокалите отвътре и едвам ходя.Дали наближава?Във вторник да видим какво ще ми кажат като отида на консултация.

# 109
  • София
Нищо не е станало с мен, момичета, просто ми наближава деня на секциото и ... бъзла бе, бъзла  Rolling Eyes

# 110
  • У дома
Момичета, да ви питам нещо, приятелка ми препоръчва да взема да правя масаж на бебчо на коремчето с мехлем Бейбинос.
Не намирам кой знае какви отзиви за него, някой да го е чувал.

Полиглот, ако те притеснява това кървене защо не отидеш до болницата или звънни на твоята лекарка. Малко остана, стискайтееее

# 111
  • София
Бобче, стискам палци, дано всичко мине лесно и бързо.
Аз снощи пак почти не спах. Нико се кокори от 2 до 5 сигурно.
Ама вечер голямо кърмене пада. Направо на час понякога.
А през деня е спокоен и си спи. Ама няма как...

Това все едно аз съм го писала, снощи беше някакъв ад, нахранен, сам е пуснал цицата, вдигам го малко да се уригне, сложа го в кошарата и след 10 мин. вече е надал вой и пак иска да яде и така на няколко пъти, накрая даже започва да връща, защото поглъща много, започва да го свива корема и се започва един луд рев и едно мятане на главата да търси да яде ooooh!

През деня е много спокоен, вчера даже единия път си откара сън повече от  3 часа, при условие, че повечето пъти се събужда да яде на 2 часа.

Успех на всички, които днес са в очакване.

Peace Затова спя през нощта с малката. През деня не, но нощем е голямо облекчение. И тя спи повече и заспива по-лесно като я гушна, а и поне по веднъж нощем минава на "самообслужване" не сядам в леглото да я кърмя, само лягаме настрани и се кърмим легнали. Най-често я слагам на гърда, заспивам и като се събудя гърдата мека, детето спи Sunglasses

# 112
Ние тази сутрин спахме до 11,00ч.
Бобче, тия дни ще е! Успех! Добре, че майка ти идва.
p0liglot, защо не се обадиш на доки да му кажеш за тези капки кръв?!
Бърди, поне знаеш кога ще е и ще си психически подготвена. Аз само се ослушвам.  Ама за сега нъцки. Rolling Eyes

# 113
p0liglot ако я зацапване добре, но ако е ярка кръв даже и няколко капки може да са опасни. това което съм чела в нашите теми е , че ярко червената кръв означава отлепване на плацентата. не рискувай!

# 114
няма бебета .... вчера днес  Cry

# 115
Позитив, и ние сме така, да. Голямо кърмене пада вечер и все гладен изглежда.

Бебз, и аз спя с Нико сега. Даже още леглото му не сме сложили в нашата стая,
защото е до мен на спалнята. Но ако почне по-малко да се буди и да мрънка, ще го пробвам и на легло,
че мъжа ми сега е на дивана и не знам колко ще издържи така. Ама поне се наспива. Mr. Green

А, Бърди, това ли било. Да, и на мен би ми било спечено ако си знам датата.
Но всичко ще е ок. При секцио поне няма изненади.

# 116
  • Stavanger,Norway/ Varna
Тия дни ще е. Падна ми тапата и си имам контракции, но нерегулярни.  Tired

Ро, дръж се  Hug

# 117
Бобче,може и тази вечер! Peace

Полиглот и към другите,знайте никаква ярка кръв не е нормално нещо! Много е опасно и не чакайте да стане непоправимото!А отлепяне на плацента е най-опасното май нещо-риска и за родилката е огромен и се борят първо за нея както беше при мен!

Милла,Стоке защо не ти хареса в магазина,аз няма къде да я бутам да видя!За сега се настроих на нея ,но така или иначе ще купувам като родя.Та до тогава имам да решавам!

# 118
Бобче, много изпълнителна и послушна твоята бебка, дочака си баба да дойде и да ти е спокойно Simple Smile

# 119
  • sofia
Ето ме и мен, както казах вкъщи сме си най-после.Ужасно ви благодаря за пожеланията.При нас нещата минаха що годе нормално като се изклиучи че не ме хвана упойката и ми сложиха пълна.Впоследствие се оказа ,че и спиналната ме е хванала но по-късно в резултат на което съм с такова главоболие че мисля че ще умра.Вече 6 дена само легнала ми минава.Раната изобщо не я усещам в сравнение с главата.И на бебето му се беше получил някакъв дискомфорт от 2те упойки та лежа 2 дни в интензивно аз щях да се побъркам.Важното е че вече всичко е наред сега ще се върна назад да прочета как сте и какво се е случило докато ме нямаше.До после.Успех на всички чакащи.

Общи условия

Активация на акаунт