ОКТОМВРИ месец е вече и всеки ден ни радва с ново малко човече!

• 22 635
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Леле, Бобче, може и днес да е значи.
И при мен така почна - падна тапата и доста нерегулярни контракции цял ден.
Ще те мислим, стискам палци всичко да е ок.  Hug

Пашик, не ми се стори толкова маневрена и пластмасата ми проскърцваше едно странно.
Иначе дизайн и аксесоари - много яки. На мен кошчето за първите месеци не ми се струва тясно,
те трябва да са по-малки.

# 121
Здравейте мамчета.Желая много успех на всички очакващи ,дано всичко мине като по вода.И аз след няколко дни ще мина от ред.Е малко съм притеснена заради операцията,но поне не ми е за първи път та поне знам какво ме чака.Успешен ден на всички.  bouquet Hug

# 122
Бобче, ти си наред мила! Хайде стискаме палци.  Много хубаво, че майка ти пристигна навреме!
Пологлот, задължително на лекар с тези капки свежа кръв!! При мен първо решиха, че е от прегледа за разкритие, но после като шурна... ooooh! и веднага в предродилна ме преместиха!
даарена, сигурна ли си че спиналната упойка ти е поставена правилно. Има една тънкост при поставянето ѝ, и ако не се направи добре може да потече малко от ликвора. За гръбначния ти мозък няма страшно, но води до няколко дни ужасно главоболие, което ти описваш!  Thinking Същото е при поставяне на епидуралната упойка - мамите, които смятат да я ползват ще е добре да имат пълно доверие на анестезиолога си!
Бебз, аз не съм пробвала да кърмя легнала  newsm78 Все ми се струва че гърдата ми не е достатъчно голяма, за да не се налага буквално да легна върху него. Освен това Алтай спи в кошарката си, взимала съм го в леглото само през деня. Днес примерно реши, че ще се храни на час и половина  hahaha
Родили мами да ви питам - какви биби използвате? Ние имаме една каучукова за 0-3 месеца, но май му е голяма и не я ще...

# 123
Здравейте мили мами искам да съобщя и аз за една хубава новина reia  (с термин 04.10) снощи в 2,40 роди момиченце, което тежи 3 170 и е 49 см  newsm44

Да ти е жива и здрава госпожицата мила, много да се гордеете с нея и да ви кара да държите усмивките на лицата си постоянно  Hug

# 124
ЕЕЕЕЕ, НАЙ НАКРАЯ БЕБЧЕ  newsm44 ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА БОНБОНКА РЕИЯ  Hug

# 125
Честито на Рейя!а й е жива и здрава момата!  bouquet

# 126
Честита бебка на reia! Да й е жива и здрава и много да радва мама и тати!   bouquet

# 127
  • В сърцето на моите съкровища...:)
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ  НА НА МАМА reia ! ЖЕЛАЯ НА ПРИНЦЕСКАТА БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И МНООООГО ЗДРАВЕ  newsm74

# 128
Честито на мама Reia, да й е живо и здраво детенцето!
Аз си харесах легълце и количка ))) утре ще ми звъннат да кажат дали има бял цвят от леглото в наличност.

# 129
  • Варна
Рея честита бебка, жива и здрава да ти е    bouquet
Бобче fingerscrossed
Позитив ние с Ники за коликите се спасихме само с капки Бейбинос. Крема го купих също, но от него облекчение не забелязах.
Благодаря ЕСПА и ПЕПЕЛЯШКА за отговорите. Еспа правилно с 10-11 хранения сме на час и половина, два, нощем прави по голяма пауза, но поне един път го будя. Принципно за момента всичко е наред, но се притеснявах за в бъдеще. Памперсите със сигурност са правилно пълни. Направих и пробно кърмене и резултата ми хареса. Снощи даже му давах и от втората, убедих се, че просто по някога се налага, не е закономерност. Да чувствам след хранене как гърдите се изпразват. Разранявания нямам пу пу, може би понеже ми е второ и вече имам опит коя е вярната поза при нас. Пепеляшка много си права че детенце само си ми показва  Heart Eyes
Иначе при мен е обратно на Мила и Позитив. През деня ядем на час и половина, два, нощем си спи, по 4-5-6 часа, налага се понякога да го будя да има поне едно нощно хранене.
Полиглот наистина при възможност отиди или се консултирай лекар  Naughty

# 130
Честита малка принцеса на мама Reia! Много здраве и безгрижно детство! baloni

# 131
  • София
ВЕСТИТЕЛСКА НОВИНА

Днес в 13,55 ч. за първи път проплака бебчето на мама Марияна 75 Максим с мерки 3250 гр. и 48 см

Да им е жив и здрав малкият Максим и много да ги радва   baby_neutral

Честита малка принцеса на мама Reiа   bouquet Да расте здраво и щастливо детенце!

# 132
ЮПИИИИ  newsm44 ОЩЕ ЕДНО БЕБЧЕ, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАКСИМ, ЧЕСТИТО НА МАМА МАРИАНА 75  smile3525

# 133
ЕЕЕЕ 2 бебчета си имамеее.....Честито на Рея и на Марияна 75. Много да ги радват малките им бебоци и да растат живи,здрави и щастливи деца! Айде Бобче и ти да се похвалиш по-късничко Hug  bouquet

# 134
Честито на Марияна, да й е живо и здраво детенцето!!! )))

Общи условия

Активация на акаунт