ОКТОМВРИ месец е вече и всеки ден ни радва с ново малко човече!

• 22 627
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
  • Сливен
 Embarassed забравих,ама то с този бременелски мозък
ЕВЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ НАЙ-ЖЕЛАНАТА ЖЕНА,НАЙ-ОБИЧАНАТА СЪПРУГА,НАЙ-ДОБРАТА МАЙКА
ЖЕЛАЯ ТИ СЪЩО ЛЕКО И БЕЗПРОБЛЕМНО РАЖДАНЕ,ЗДРАВ И ПОСЛУШЕН БЕБОК

ОП ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА БЪРДИ,ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА МАЯ,ДА Е ЖИЗНЕРАДОСТНА,ТАЛАНТЛИВА И УМНА

# 421
Браво на Бърди- 4естита дъщери4ка

Хейли - ми рестартирам ,ама ето не мога да про4ета поста и, мн е гадно защото незнам още колко поста съм изпуснала(ако не сас били коментирани от вас за да разбера)

Цвети - тая болка , мнооооого отдавна я имам и се усеща 4е е от него , защото не е постоянна , ами изведнъж като 4е ли ме шибва с ръката или с главата, ама мн ме заболява-като 4е ли ми продира ,абе ще потърпя - то не остана,сигурно е мн силен дребният- хахахахахта затова така ме дърмони

Sea Angel - не се появила днес , да не е родила,  newsm78 ,в4ера беше с перфектно   изгладена шийка, стискам палци вси4ко да е ОК , ако е запо4нало

Еве- 4естит рожден ден,здраве  и мн щастие

# 422
Честита бебка на Бърди   bouquet Да расте усмихната и игрива!

Лелее колко бебчета има днес - много е хубаво така  Flutter

Ваче -  Hug Как си мила?

Еве - идеята е добра, но те имат друг замисъл - щели да напият бъдещата баба (майка ми) със събраните парички  Mr. Green Тя не пие по принцип - от едно малко й се замайва главата, а понеже е главна счетоводителка и е доста строгичка хората искат да се възползват от събитието  Laughing

Хейли - мерси за инфото!
Тини - не се притеснявай и моя имаше такъв момент миналата седмица, а на тоновете всичко си беше 6 - явно му се е играело  Party

# 423
  • София
Честито момиченце, Бърди! Наистина са й манекенски мерките Flutter

Калинче, явно с отварянето на устата не се справяме. Иначе точно и аз сплесквам леко с пръсти, като цигара, така че и ареолата да влезе заедно със зърното, но я избутва, и то преди да е засукала още. А през цялото това време кърмата си капе, отваря й апетита и я дразни и става все по-нервна, размахва ръце, мине с някое пръстче през зърното и аз Sick Сега ще я пробвам докато спи, брат й така си сучеше без проблеми Thinking Благодаря ти и на теб много!

# 424
  • Русе
Леле днес много бебчета Grinning Честито на мама Бърди

# 425
Ей много хубав ден, много бебенца, да са живи и здрави всички новородени съкровища и мамите бързо да се възстановяват newsm51 stork-boy stork-girl
Честит рожден ден на Евето newsm59 здраве и много щастие желая от сърце.

# 426
  • София
RadiValio, добре съм  Hug
Следя ви изкъсо тия дни и много се радвам за всички вас  Heart Eyes

# 427
  • Варна
Здравейте бъдещи мами, неотдавна и аз бях бременна и сега имам прекрасно момченце. От форума ми препоръчаха да си купя Бивацин спрей, той е антибиотичния спрей за шевовете след раждането. Казаха че е много ефикасен за бързо зарастване и въобще за хигиена след раждане. Обаче ми остана една опаковка. Ако някой се интересува нека ми пише на лични. Няма смисъл да мухлясва в шкафа с лекарствата. Предпочитам някой да си го ползва.
С пожелание за сладки и здрави бебечета - целувки!

# 428
Честита бебка Мая на Бърди! Бързо възтановяване и много щастиливи дни!

Мама Смехорана, вашата от тези с 6-те амортисьора ли е? Нашата има 4. Аз многоооо си харесах тази по-голямата, обаче ми казаха, че е 16кг и това ме отказа, а нашата е 11. Тази, по-тежката имаше и повече неща, абе перфектна!!! Но с килограмите не се примирих, та за това на тази, има си разните кукурчета, ама подробности. Приела съм ги вече Simple Smile

# 429
Честито на Бърди ))) да й е жива и здрава принцеската!!!

# 430
  • София
Честито на Бърди!

Ради да и вземат 1 малка бутилчица Бейлис и останалото за малкия бандит!  Simple Smile

Краси утре каква е лекцииката в Бейби мол? Ако не ме домързи да дойда да се видим преди да съм родила.

# 431
  • София
Честита принцеска ЯНА на мама Данитка   bouquet
tani 07, ние сме няколко вестителки-доброволки, на 1 страничка най-отгоре ни има и телефоните. Заповядай  Hug ако знаеш какво страхотно удоволствие е да получавае SMS за родена бебче и да съобщаваш, голяма тръпка  Party
eva 86, поздравявам те! Избрала си любимата ми количка (която обаче няма да си купя  Sad ). Страхотна е, със здраве да си я ползвате  Hug
Хейли, тук съм (мерси че ме мислиш   bouquet) и се опитвам да наваксам с четенето  hahaha Сутринта бях на запис на тонове, всичко е наред  Party След обяд с другото дете при личния, а третото “дете„ боледува здравата в къщи  Sad вече с нищо не може да свали температурата пос 38  Rolling Eyes
Много ти е хубава количката  Heart Eyes
Оле, аз си купих еднократни гащи от магазин за бременни.
Смехоранке, днес за теб си мисля, че ти е време  Hug
Ехааа, още едно бебче се показа днес  Party Честит малък мъж на мама Клео  Party Какво хубаво име има...   bouquet
Честито бебенце на мама Илка   bouquet
Още бебчетаааа Честито на мама Бърдиии, да е здрава и добричка малката Мая
Днес е истински бебевалеж  baby_neutral

# 432
Арим, радвам се, че поне ти държиш фронта!!

Еве, нямам идея каква е темата, никъде я няма. Аз нз още дали ще ходя. Ще стана, пък ще преценя ходи ли ми се.

# 433
Здравейте мили мои бъдещи и настоящи мамита Simple Smile

Честити бебчета на Илка,Данитка и Клео newsm51

Да растат много здрави,щастливи и игриви и да радват родителите си  bouquet

Честита малка радост на Бърди!Браво мамче!Да ти е живо и здраво детенцето.Радвам се,че всичко мина успешно!

Ради  Hug

Смехоранка и аз те мисля Simple Smile  Hug  bouquet

Позитивче,браво за добрите резултати на малкия Лъчко,ние утре сме на пробно мерене да видим Дари колко е качила Simple Smile

Еве,честит рожден ден,много здраве,късмет и сбъднати мечти! Hug

# 434
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Бърди, честита бебка Мая с прекрасни, манекенски размери! Да ви е жива, здрава и мнооого радост да ви носи!  Hug

Честити бебчета на Илка,Данитка и Клео!

Ех, че много бебенца, много е хубаво така!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт