ОКТОМВРИ месец е вече и всеки ден ни радва с ново малко човече!

• 22 623
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
ехаааа........още бебчета! Да са живи и здрави и бързо възстановяване на мамите!

# 436
Да е честита принцесата на Бърди   bouquet На мама бързо възстановяване!

hailie, да точно така с 6 амортисьора и с помпещи се гуми  Grinning Мен кг не ме притесняват, защото сме на 1 над партерен етаж, а и асансьора го ползваме без проблем. Едва ли ще ми се налага да я дигам.

Благодаря, че ме мислите, милички, но ако до края на седмицата родя - ще е супер. Бебка така се е кротнала, че може наистина да карам слонска бременност   Laughing Аз тръгвам към болницата, че с този дъжд и задръствания - да стигна на време. Довечера ще пиша доки какво е казала.

# 437
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ БЕБОЦИ     newsm51

Аз уж все приготвям за бебчо всичко и от онзи ден ме е хванала "паниката", че нищо не е готово...............луда работа hahaha
Днес ще ми правят изследване за стрептококи (дано всичко е наред, че не ми  се пие антибиотик  Praynig)

ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ  bouquet

# 438
  Честито бебче и на Бърди   bouquet!Много да ти е здрава пчеличката Мая и само радост да ви носи  Heart Eyes!
  Еве и от мен честит рожден ден   bouquet!Пожелавам ти да си най-обичаната жена и майка  Hug!
   Аз си взех еднократни гащи от аптеката до нас, поръчах си на аптекарката и тя ми докара.Ох от дясно ще ми пробие корема едно краче  Heart Eyes,само да ми падне ще го изпапкам!едната дата мина и замина,сега си заплювам 8-ми през ноща,ха дано сега ме послуша малката ми беболина!

# 439
Здравейте,
един въпрос. Сега се връщам от преглед и тонове. На 2 пъти тоновете ми са отчели под 120 - някъде към 110 - 115 и нещо това не им харесва на лекарите. На вас случвало ли ви се е ? Какво значи това ? Може ли да е просто от факта, че бебето се движеше много ?

Мерси за отговорите, че големи притеснения.

# 440
Честита принцеска на Бърди   Hug
Да няма я Seaangel   може и да е дошъл нейния ред
Мен все така си продължават контракциите ,но нито се усилват нито зачестяват  newsm78

# 441
  • София
Стамата,при мен го имаше това преди секциото няколко дни!

Честито на Бърди и Мама Илка да са ви живи и здрави бебчетата!  Party Heart Eyes  bouquet Hug

# 442
Здравейте,
един въпрос. Сега се връщам от преглед и тонове. На 2 пъти тоновете ми са отчели под 120 - някъде към 110 - 115 и нещо това не им харесва на лекарите. На вас случвало ли ви се е ? Какво значи това ? Може ли да е просто от факта, че бебето се движеше много ?

Мерси за отговорите, че големи притеснения.

при мен когато се движеше бебето тоновете ставаха по-бързи, а не по-бавни. движеха се между 120-130, а при мърдане стигаха до 150 . предполагам, че ако има сериозен проблем щяха да те оставят в болницата. дано не е нещо сериозно

честито на бърди   bouquet

# 443
Брейййй, SeaAngel наистина я няма, цял ден я мисля нея........с тази идеално изгладена шийка....цъ цъ цъ, може да е настъпил и техния ден Simple Smile

ЧЕСТИТО НА МАМА БЪРДИ, БРАВО ЗА ПРЕКРАСНИТЕ МЕРКИ, ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МАЛКОТО СЛАДКО БЕБЧЕ  smile3525

# 444
Ихаа, колко много бебета днес!

Бърди, Клео, Илка и Данитка да са ви честити малките бебенца!  bouquet Hug
Много щастие, насладете се с пълна сила на миговете с мъниците!

Ноел, аз не успях да сложа преди раждане отново Полижинакс,
че нали не дочаках родителите ми. Но, мисля че си имах де.
И аз бях с течение и дискомфорт, няма му нищо на Нико обаче.
И даже сега май и гъбички нямам, поне симптомите изчезнаха.

# 445
Честити бебчета на Данитка,Илка ,Клео и Бърди!Поздравления за добре свършената работа!  bouquet Heart Eyes

Аз бях   на доплер при лкарка,която е известна с мн добра ,нова и качествена техика. Та всичко било ок с кръвоснабдяванто на бебето .Обаче го измери мн малко към 2300 и отговарящо на 33г.с.
Иначе всичко било добре и било узряло,намалели били водите,имало калцирани места по плацентата,дори червата били раздути,което всичко това било симптом за зрялост,можело едва ли не да се ражда!!!
Нещо ми стана тъпо!Как до сега си отговаряше? newsm78
От там отидох и при моя лекар ,той се учуди,реши др седмица пак да ходя на доплера и после при него и той да ме гледа  да сравним ,и да реши кога да е датата!

# 446
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте,

ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА ВСИЧКИ РОДИЛИ МАМИ!!! МНОГО ХУБАВИ МИГОВЕ И РАЗОСТИ ЗАНАПРЕД!!!  
При нас прегледа мина супер  Flutter Имах доста силни контракции по време на записа на тоновете...., но най-забавното беше като влязох в кабинета доки да ме прегледа и да ми ги разчете.... Crazy Та, гледа си тя нещата... и по едно време се обръща към акушерките с думите - " Ми, ето нашето момиче се е разраждало!" При, което аз-  #Crazy  #Shocked Казвам й -"Ааааа, докторке не ме майтапете...! А тя съвсем сериозно ми потвърди вижданията си. Каза всеки момент да очаквам включване... Mr. Green Не ме питайте, каква беше физиономията на таткото..... hahaha щом като след излизането от кабинета беше забравил къде е паркирал колата... Joy Иначе ми взеха и секрет, та да видим как е ситуацията....Каза ми, че ще направя бързо разкритие, да не се притеснявам , а да се готвя по-скоро за напъните... Whistling А, по мерки бебчо не е пораснал много от миналия преглед....държи се 3кг.  Heart Eyes
Ради , и аз от няколко дни имам болки в кръста...., така че споко не си сама в това чувство  Hug
stamata, не се тревожи за това, от движението на бебо е....моят калпазанин въобще не седи на едно място и ако видиш как изглежда графиката с тези прекъсвания..... Crazy Щом лекарите нищо не са отчели, няма място за притеснение.

# 447
  • София
Еййй, много бебчета днес  Party
Честито на Данитка, Илка, Клео и Бърди. Да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват.
А на мамите бързо възстановяване   bouquet
Еве  newsm59, леко раждане ти желая и пухкав бебок.
Ради не се ядосвай  Hug
Мира бързо оздравяване на мъжлето.
Аз още съм 2 в 1, ако и утре не родя на 7 влизам в болница. Дано да тръгне само. От нощното ставане видях че ми пада тапата и се надявам да не се стига до системи.
Данимира не беше ли за днес newsm78, май не се е обаждала.

# 448
Бърди, Клео, Илка и Данитка да са ви честити малките бебенца! Да са много здрави и да ви носят много щастие! newsm51 smile3525
Евче, честит рожден ден и скоро най-хубавия подарък! bdbaloni
Stamata, аз вчера питах моя лекар за нормалните стойности на тоновете и той ми отговори, че между 120 и 160 е нормално. както Весето ти е казала, при раздвижване на бебчето тоновете се ускоряват. Графиката не трябва да е равна, а да има движение. Ти как чувстваше бебчето по време на записа, да не би да е спинкало или пък да си била в неудобна позиция?
Pashic, ние с теб сме много наблизо в термините и аз вчера бях ва преглед и ми казаха, че бебчето е около 2600. По някои показатели излизаше в нормата, като му мериха стомахчето показа, че е под нормата и аз го попитах дали е добре, и той каза въобще да не се връзвам на тези мерки и теглилки. На монитора му беше написано, че отклонението е 400 грама плюс минус. После ми показа графиките от всичките ми прегледи, как веднъж е леко напред, веднъж леко назад и каза, че си е напълно нормално. Не мисля, че трябва да се притесняваш.
Ради, и аз имам болки, но по-скоро в гърба, отколкото в кръста, явно не ми се отразява добре седенето на стол вече.
Тини, и при мен беше така предната нощ, такова мятане му хвърли, че съм заспала едва към 4, а в 7 вече трябваше да ставам за работа. Confused
Хейли, честита количка, много е хубава.
При мен нещо последните дни има засилено течение, а понякога и с леко кафеникав цвят, но още не съм се шашнала.

# 449
Честити бебчета на Илка, Клео и Бърди!!!  Hug Hug Hug

Мишанка, стискам палци! А тя лекарката как по тоновете позна, че скоро ще родиш?  Simple Smile

Пашик, на мен при последното записване на тоновете ми казаха, че сега размерите много често се виждали неточно.. По-добре сверете с твоя си лекар.  Hug

Ради, и аз всяка вечер имам болки ниско долу в кръста, като при цикъл. Ама не съм забелязала да спират и да започват отново, както контракции, а си боли непрекъснато в продължение на доста време, имам чувството, че часове.

Стамата, при мен на последния запис еднократно тоновете паднаха под 115, но нищо не ми казаха.. На теб какво точно ти обясниха лекарите?

По, и на теб успех и скоро да си гушкаш бебчето!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт