ОКТОМВРИ месец е вече и всеки ден ни радва с ново малко човече!

• 22 620
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Ами аз от 1 месец имам проблем с тоновете. Нямаха вариабилност - т.е. прави. Лежах 2 пъти в шейново и ме следяха за това, че не бил реактивен плода, даже ФОТ тест ми правиха. И днес хоп ново 20, вариабилност колкото щещ, нагоре надолу като лудо, ама на няколко пъти отчита рязко надолу стигащо до 110 и не им хареса и пак ме викат утре. Общо взето с тези тонове ме побъркаха тотално, и не знам какво да мисля Sad

# 451
Здравейте, момичета! Ние сме си вече вкъщи.  Heart Eyes
Благодаря на всички за пожеланията.  Hug Hug Hug
Не съм Ви чела, но видях, че имаме вече много бебчета, да са здравички и много щастливи   bouquet  bouquet
На мамите, които още чакат малките си съкровища стискам палци всичко да мине по вода и да гушкат скоро малките си вързопчета, защото няма по-голямо щастие от това.  Hug Hug
Връщам се да почета малко  Laughing назад - около 1 тема  Mr. Green

# 452
  • В сърцето на моите съкровища...:)
облаче, на записа има една графа с контракциите, явно и това има отношение, защото ако има голяма амплитуда между тях означава, че правиш разкритие  Naughty....Поне така успяха да ми го обяснят набързо.  Thinking После имах и преглед.  След като направи прегледа, тогава доки ми каза и становището си  Peace Знам ли?!  newsm78 Ще видим как ще се развие ситуацията..., че и на мен започна да ми става интересно... hahaha

# 453
 Честито и на Бърди за малката принцеска Мая! newsm67з
Аз бях на консултация и ме преглеждаха за разкритие.Имам около 2-3 см.Казаха,както е и моето предчувствие,че най-вероятно другата ще е моята седмица-в никакъв случай няма да дочакам до термин.Аз самата вече нямам търпение за среща с малката ми кукла...

# 454
Флъфи, май се започва и при теб? Или нямаш такова чувство?

Пашик, не се притеснявай за килограмите. И аз мисля, че често бъркат.
А и ти имаш време до секцио, предполагам.

Сложих малко снимки в албумчето - http://oktomvri2010.snimka.bg/family/milla-elaine.474625.20913876

# 455
Честита бебка на Бърди! Да й е жива и здрава!  bouquet
Мила, благодаря за инфото. Дано и при мен няма проблеми.
Стамата, ти коя гестационна седмица си?
Полиглот, леле 2-3 см. - това си е доста. Скоро ще е.  Peace

# 456
Благодаря ви за мненията!До секциото не е много ,а има голяма вероятност да го преместим по-рано!
Утре съм при друг лекар,чийто мнение ми е мн важно и ще стане ясно !

# 457
Флъфи, май се започва и при теб? Или нямаш такова чувство?
Аааа, Milla, недей така, още не съм настроена на вълна раждане. Тия моите течения си тръгват и спират когато им скимне и затова вече не им се впечатлявам. Мисля, че коремчето ми не се е смъкнало още. Rolling Eyes А Нико е голям сладур, само да го гушкаш и цункаш. Heart Eyes
Noel, аз имам постоянно течение, нищо не ми дават за него, изследваха ме многократно за бактерии, няма, не го мисли толкова, аз знам пък особено, че за деветия месец е повече от нормално да се засили.
Полиглот fingerscrossed

# 458
Момичета - мерси, че споделихте какво мислите по питанката ми! Много ме успокоихте  Hug

Рени - добре дошли с малкия Ники   bouquet Ако имаш желание можеш да споделиш и за своето раждане, но го обозначи първо, че не на всички мамчета им се чете ( не всички са любопитки като мен  Crazy )

По - стискам палци бебока сам да тръгне  Peace
Мишанче - да не ни изпревариш всички  Laughing Дръж още малко, въпреки, че сте си доволно големи да се раждате вече  Grinning

Златинче - БОНБОН е този Нико, как да не го нацелуваш  Flutter

Аз ще ставам да приготвям вечерята, въпреки че нещо в момента нямам особен апетит, но има време докато стане.. Лека вечер от мен на всички и ще гледам да ви метна оче 1-2 очета до довечера  Hug

# 459
Reni- добре дошла

Златин4е- ама мн красиви деца правите бееее,рисувате ли ги.... Hug

Аз  с една такава питанка ,тези които си взеха ве4е сутиен за кърма4ки , с колко номера по голям го взехте от моменташното номер4е на сутиена???

Ооооо sea angel - ти тука ли си бе душа, ние 4акаме новини за бебе Rolling Eyes

# 460
Златин4е- ама мн красиви деца правите бееее,рисувате ли ги.... Hug
И аз това си мислех като гледах снимките. Те са като рисувани. И двамата.  Grinning

# 461
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ БЕБЧЕНЦА!!! ЖИВИ ЗДРАВИ И МНОГО РАДОСТИ НА МАМИТЕ И ТАТКОВЦИТЕ
Party
Тини, и аз чакам, ама няма още нищо Simple Smile
Всъщност май тапата взе да ми изтича, но не съм много сигурна тя ли е, не е ли? Ще видим Simple Smile Днес най-после стегнах багажа за АГ-то (наистина в куфарче, дано не ме изхвърлят акушерките при приемането) и чакаме. Утре следобед съм на преглед, да видим дали вече не съм започнала и разкритие да правя. Ще се отчета Simple Smile
Качих снимките от понеделнишката ни варненска среща (sorry че пак от личен account): http://iva83bg.snimka.bg/friends/bg-mammi-october-2010.535505.20915667

Тини, чакам на лични мейл-че.

Hug

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 19:56 от SeaAngel

# 462
Аз  с една такава питанка ,тези които си взеха ве4е сутиен за кърма4ки , с колко номера по голям го взехте от моменташното номер4е на сутиена???

Аз си го взех моя да ми е добре, с много малък аванс, но са доста разтегливи, така, че взимай много голям. Най-много един номер Peace

# 463
  • Бургас
Привет момичета!

Честити бебенца и от мен на Илка, Данитка, Клео и Бърди  bouquetДа са ви живи и здрави и мн да ви радват.
Точно днес бях при Лазарова в Токуда и тя ми каза , че снощи Илка е родила. При мен нещата засега са добре имам си болезнени контракции , но нищо повече, засега чакаме Simple SmileДругия вторник съм на запис на тонове, ако да тогава малчо не реши да излиза.

# 464
Ейййй Иве, държиш фронта, а ? Като не те видях цял ден и те мисех значи Simple Smile Снимките са страхотни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт