ОКТОМВРИ месец е вече и всеки ден ни радва с ново малко човече!

• 22 588
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро Hug
Момичета взех си изследванията и ми показват че имам нисък белтък, лаборантката каза, че е проблем  Shocked и много се притеснявам , а чак в петък ще ходя до Пловдив до лекаря. Знаете ли какво ще означава това и дали вреди на бебка Rolling Eyes
Успех на Марианка днес fingerscrossed

# 91
Мунка, аз не се очудвам, защото, както по- горе бях писала, калкулаторите изчисляват въз основата на 28дневен цикъл. Моя е 30дневен. Така, че не е странно.
Между другото цял ден съм с болезнени контракции, но на всевъзможни интервали, изобщо никаква регулярност, та затова си изчаквам.
И аз това имах предвид с изчисляването на термина, тъкмо четох за преносването да се самоуспокоя и аз че нали преди ме предизвикаха 1 седмица преди термин.
Стискам ти палци леко да мине, явно днеска ще е   Hug
При мене пък е нередовен и аз си знам че както може да е 21 дена така може и да е 31 дена, нищо че последната година примерно се е правел на редовен. Моята докторка обаче като се хвана за тези 24 дена и не пуска кокала  Mr. Green

Скорпионче, мерси за инфото! А това за 2-та прегледа след раждането не го знаех и не съм ги ползвала.

За кърменето - на мене по едно време вечер ми се налагаше да давам и от двете, като от едната по два пъти, просто не му стигаше - първо сучеше половин час от едната, обаче накрая почваше да ме дъвче и да ме боли здраво, та му давах другата, с която пак така и накрая пак първата. Така обаче успяхме да махнем адаптето окончателно.
Ако някой консултант иска да изкоментира правилно ли е било, е добре дошъл  Laughing

Бърди, защо е голям спек?

skrech мерси за инфото.
На мене ми се ходи на тази 23.10 Хранене и захранване, ако не раждам точно тогава.

# 92
  • В сърцето на моите съкровища...:)
облаче, онзи ден бяхме с мъжа ми в Технополис именно за сушилня. Харесахме си модел. Но се спряхме на варианта да е комбинирана със пералнята, за да си спестим място.  Peace  Засега е на изчакване ...., че първо ще трябва да монтираме климатика...тези дни  ooooh! Иначе има много хубави модели  Flutter Може да се поразходите и да поразгледате.

# 93
  • Stavanger,Norway/ Varna
Само да кажа, че съм тук и не съм родила, нямам помен от контракция. Цяла нощ се превивах от болки, ту на 10, ту на 5 минути. Звънях в болницата, те казаха, ако не се регулират или ми изтекат водите да не ходя, нямало смисъл. Откарах така до 7 на очакване, накрая съм заспала. Сега ме събуди детето и нищо. Какво е това чудо, незнам  Shocked

Отивам да ви чета  Hug

# 94
  • София
Бобче,дойде ли мама?  Hug

# 95
Мишана,ние като купувахме сушилнята всеки (и приятели и в магазина) ни  съветваше да не правим грешката да е 2в1 ,изобщо не било добре!По малко дрехи трябва да суши от колкото е изпрала,намачквали се здраво,излизали леко влажни,няма филтър и не обира мъхчетата.И така си  взехме отделно(вярно иска си място,колкото пералня е,сложила съм ги една върху друга в мокрото помещение),но колко мъхове обирам от филтъра  ooooh!  ,от добре изпраните дрехи.Много съм доволна!Поразпитай добре! Peace

Триколките на Джейн са мн стабилни и качествени.Но никой цвят не ми харесва за момиче!

Бобче,така беше при мен с първото раждане.Днес ще почнат наново и ще се ражда ! Peace Стискаме палци.Майка ти днес ли идва?

Димяни,супер е ,че си доволна от количката!А за урочаване ли прави това и как е прави!

# 96
  • Stavanger,Norway/ Varna
Днес идва, след два часа отивамд а си я прибера от летището. Лошотое, чесъм грогиииии, незнам къде съм от неспане,а  и си болеше, измъчих се.Определено бяха родилни контракции  Confused
Важното е, че мама идва и няма да се притеснявам за Йована.  Simple Smile

# 97
  • София
Мишана - и аз знам, че не е добър вариант да се купуват сушилня и пералня на едно.

Бобченка - и за помня, че днес пристига майка ти. Явно бебчето е много послушно - изчаква да дойде и баба, за да може мама спокойно да отиде да ражда.
Иначе и аз със Рая бях така - в понеделник паднала тапа  контракции - болезнени но на различни интервали. Вторник през деня нищо - чак късно през нощта почнаха пак. И отидох само с 1 см разкритие  Cry. Сега от 2 дни нямам и грам контракция. А преди това бяха доста.

Искам да питам за свещичките Индометацин, за които Бебз писа. Дали помагат при свиването на матката и болките от шевовете и ако не си секцио? А колко време им е действието? Че се чудя, дали да не си взема такива за родилното. Купила съм си Хексалгин, но той все пак се пие. А и е ужасен на вкус. От друга страна, като знам с какви хемороиди ще съм - дали ще мога да ги ползвам?  newsm78

Моят бебо пък е учудващо кротък. От време на време леко ме подритва да напомни, че е вътре и толкова. Но киселините ми много се засилиха. Няма значение яла ли съм нещо или не. Май ще взема да си купя най - накрая Талцид.

# 98
  • София
Бобче,супер все те мисля важно е обаче,че мам и два и ще се грижи и за теб и за нея!  Heart Eyes Hug

Пашик,да уроки,лоши очички!
Сипвам в чаша вода и запалвам клечка кибритена и правя кръст и пускам в водата и така от 3до 5 клечки и след това топваш с пръст в чашката и даваш на детето да оближе и така 3 пъти като винаги топваш пръста на различно място в чашата миеш лицето с дланта на вън след лицето миеш ръчичките пръсваш леко в деколтенцето и топваш и на пъпчето (x)  и сипваш в тоалетната и пускаш водата!

# 99
за сушилня и пералня 2 в 1 аз направих тази грешка. 2005 година се изръсих 860лв. пералнята си е супер, но за сушене.... мачка, мирише на разтопена гума. сега ще си взимам отделно сушилня. за сега си е моя идея и филип и идея си няма, че като му кажа....  ще почне нали имаш и разни други мъжки аргументи, но нали ми е мама и ме спонсорира и си набавям необходими неща без да завися много много от мъжката му заплата, че ако зависех и съдомиална нямаше да имам, а е нещото което най-много използвам в кухнята

то за фейса май иска парола за да се видят снимките. сега видях. ще ги кача в снимка бг

ето http://vesifilip.snimka.bg/baby/vanesa.121029.20873999.big

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 11:18 от veselina miteva

# 100
Mama Smehorana  Hug поотмина ми вече болката в бъбреците.
Момичета мерси за съветите  Hug дано наистина е здрава тази количка и да нямам проблеми.
И аз чакам майка ми да си дойде от Италия .И щеше тази края на тази седмица да си тръгне, но няма да стане преди 10-ти  Sad А термина ми  е на 9-ти и ако не устиска бебко до тогава няма да е тук на изписването  Cry Мен много ми се иска да е тук  Praynig

# 101
Здравейте )))
И аз съм чувала това с клечките, но незнаех как точно става. При една позната така подейства, както детето се късаше от рев, след тази процедура се успокои. А снощи гледах "Горещо", ужас, не искам да вярвам, че наистина има толкова долни хора, които с магия да ти съсипят живота, що за хора са това.

# 102
  • Германия
.....
За кърменето - на мене по едно време вечер ми се налагаше да давам и от двете, като от едната по два пъти, просто не му стигаше - първо сучеше половин час от едната, обаче накрая почваше да ме дъвче и да ме боли здраво, та му давах другата, с която пак така и накрая пак първата. Така обаче успяхме да махнем адаптето окончателно.
Ако някой консултант иска да изкоментира правилно ли е било, е добре дошъл  Laughing
.....
Мункаnewsm10 намерила си най-доброто за вас решение. Няколкократното стимулиране на слизането на нови порции мляко води до повече произведено количество, оттам при ефективно сукане- заситено и доволно бебе Flutter и спокойна майка. Сиреч: правилно, коректно и вярно си сторила   bouquet

# 103
Бобче, успех мила. Май се почва и при тебе. Ама поне устиска до мама.  Laughing

Бърди, какво става?

Пашик, виждам че си избрала вече количка. Но и аз повече Стоке харесвам.
На мен пък точно дизайна много ми допада, но на пробното каране в магазина нещо се разколебах и не я купихме.
Иначе аз препоръявам моята количка, за 3 години не намерих един недостатък, хихи - Бугабу Хамелеон.
Сега пак с нея ще съм.

Аз снощи пак почти не спах. Нико се кокори от 2 до 5 сигурно.
Ама вечер голямо кърмене пада. Направо на час понякога.
А през деня е спокоен и си спи. Ама няма как...

# 104
Аз си харесах на чико една количка. Харесвам стабилните колички с големи гуми, друг е въпроса, че нямаме асансьор и сме на 2-ри етаж, нямам идея как 6те се оправям сама с количката  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт