ОКТОМВРИ месец е вече и всеки ден ни радва с ново малко човече!

• 22 575
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
  • В сърцето на моите съкровища...:)
ЕХААА, ЧЕСТИТО СИНЧЕ НА МАМА veselina!!! НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И САМО ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ ОТТУК ЗАНАПРЕД!!!
Ние с бебо отиваме да се приготвяме за излизане, че днес ще се разкрасяваме напук на дъждовното време... Flutter Mr. Green

Хубав ден !   bouquet

# 676
Честито и на Весето. Юнака да и е здрав и бързо възстановяване.

# 677
Веселина,честито ти бебе! Много радост и усмивки!

Честито и на мама Лоло!

Ох, аз не съм спала въобще. То не беше кърмене, не беше чудо.
Какво му става вечер на това бебе не знам. На час- два иска да яде.
Не спи спокойно, непрекъснато и памперси сменям, абе ужас.
Сега ще изпратя Мила на училище и ще полегна, че на обяд чакам  сестра от консултацията.

# 678
Честит син на Веселина!Да й е жив и здрав!  bouquet
Казах й аз ,че ще ражда!Че и същите кг е ,дано да е родила лесно!

# 679
  • У дома
Добро утроооо!!!   bouquet

Очертава се май бебевалеж, моля да не си забравите доброто настроение у дома, вместо чадъри  Joy
Личи си че съм спала, нали????

Честити бебчета на мама Лоло и на мама Веселина Митева, да са живи и здрави бебоците!

Ох, аз не съм спала въобще. То не беше кърмене, не беше чудо.
Какво му става вечер на това бебе не знам. На час- два иска да яде.
Не спи спокойно, непрекъснато и памперси сменям, абе ужас.

Ох, напълно те разбирам и у нас е така, снощи обаче реши да пропусне бодърстването, е само от 4 до 6и30 сутринта имаше повечко мрънкане да яде, но се понасяше.
Сега още спинка.

На всички, които им предстои влизане в болница, много стиснати палчета от нас.

# 680
Хаха добро утро от още една НАСПАЛА се мама  Mr. Green

Честити бебчета на Лоло и Весето

Да са им живи и здрави,много красиви мигове и весело детство! newsm51

Моята мадама спи,яде,ама от вчера го е ударила на бодърстване,добре че не плаче,иначе щях да се хвърля отнякъде!

Мила
,хубаво е че папка детето,бързичко ще наддаде  Hug  bouquet Е наистина е трудно,особено когато има и по-голямо дете,ама какво да правим  Hug Почивай при всяка възможност..Успех на консултацията.

Позитив hahaha Joy

Оле,направо ме разби  hahaha Joy

Смехоранка,миличка наближава момента  Hug  bouquet Crazy Нямам търпение за малкото ти смехоранче вече  Crazy

Ради,ама снимки ли има бе душичко моя,аз пак нещо съм пропуснала  Mr. Green hahaha

# 681
ихааа, че весело тук тази сутрин  Party

Честит син Боян на мама Лоло!Честит син Богдан на Весето   :bouquet:

Да са им здравички и послушни, много усмихнати и игриви  Heart Eyes

И сега??? Веси нали вчера беше на кола маска и си беше запазила час за козметик за петък..Язък ( дето се вика), отиде й часа  Mr. Green

Смехоранке - с тази тапа мнооогооо ме зарадва   bouquet Чакам твоята принцеса с нетърпение Wink А за снимките Blush - още не сме снимали...Непременно ще пиша след прегледа  Hug

Оле - е няма такъв смях  hahaha Тя жената се е поправила, но това с ацетона...ХАХАХХАХХАХ

Пашик - приятно избиране на дрешки за изписването  Hug Нашите са доста плътнички, имаме и чувалче, та в това отношение всичко е ок.

След вчерашното чистене и готвене цял ден, през ноща спах като пън  Grinning По едно време сънувам, че пиша във форума да ви питам някакви обезболяващи за кръст, че много ме болял..събуждам се аз и то наистина ме болеше здраво  Mr. Green Ама толкова ми се спеше, че пак заспах  Grinning

Наде - оххх душице, как ми се идва на погачата на Дарииии, но сигурно няма да мога  Sad За сметка на това, живот и здраве, ти ще можеш да дойдеш на нашата  Wink

До по-късно мамчета   bouquet

# 682
  • У дома
За погачите - преди да станат на 40 дни ли ще ги правите или на самия ден.
Това за църквата не го знаех.
Ама аз не знаех и за някои подробности около погачата .... newsm78

Знам че се прави, ама мислех че не е толкова важна тази традиция, а то какво излезе.

Само се чудя къде да се направи това мероприятие, че нали сме си в една стая  Thinking

# 683
Добро утро! Ле ле как хубаво започва деня! Нищо, че е отврат навън!

ЧЕСТИТО НА ВЕСЕЛИНА И НА ЛОЛО! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБКОВЦИТЕ, ДА ПАПКАТ И СЛУШКАТ. А НА МАМИТЕ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Пашик, радвам  се, че те е успокоил лекарят! А с дрехите и аз съм на твоя хал, чудя се какво да правя. дали да изчакам с купуването, защото уж другата седмица щяло да се пооправи  newsm78 (писах ти пак въпросче на лс   bouquet)
Смехоранка, започва ли се Wink На мен лекарката ми каза, че падането на тапата е предвестник за раждането, акога ще стане това, никой не знае...
Нани нещо не пише. може би няма нет тука  Thinking
Pozitive,аз знам че след 40 ден се прави. може и на самия ден

# 684
Позитивче,аз ще я правя най-вероятно на 33 ден,защото ако ги съчетая молитвата с погачата,ще и дойде множко на бебката според мен,а и тук има традиция след ходенето на молитва,се ходело на гости в 3 къщи,някакви такива и не виждам как бих ги съчетала 2те неща,а искам да е в събота,защото ще имам гости от други градове и да имат време да си отидат,та затова реших да е по-рано.Иначе за всеки е строго индивидуално,както прецениш.На много места в България няма традиция да се прави погача.На мъжа ми роднините от Враца,бяха тук в събота и бабите му си направиха някакъв ритуал като погача,който при тях се правел на 10тия ден,ама не се казваше погача,а нещо друго с П  Mr. Green Grinning То обичаи колкото си щеш ....

Радинка,много ме е яд,че няма да дойдеш,беше ми на първите места в списъка,ама не бях съобразила,че ще е след 18ти и като се сетих ми стана кофти,но аз със сигурност ще дойда да видя зеткото  Mr. Green Crazy Hug  bouquet

Аз имам въпрос към БУ или другите консултанти

Момичета,от вчера съм с хрема и болно гърло,нищо не пия освен,чайове.Капя физиологичен разтвор в носа.Трябва ли да се спре с кърменето,докато съм хремава и има ли вероятност да се зарази бебето чрез млякото?

# 685
  • Sofia
Добро утро и от мен,
Честит син Боян на мама Лоло!Честит син Богдан на Весето  bouquet

Очакваме новинки от Еly-st, утре живот и здраве трябва да се засечем с нея в реанимацията. Уж съм спокойна (нали ми е за втори път), но имам някакво напреженийце. Снощи по едно време отново яко се подмокри бельото, викам си айде изтичат водите, но за сега е спокойно положението. С това подмокряне все си мисля, че бебо вече е готов и напълно съзрял за утрешната ни среща  Praynig

За погачата, ние за баткото я правихме малко след 40 ден, преди това мисля беше към 20-25 ден мама и бебе отиват на църква, за да им се чете молитва за здраве и изчистване на майката, пиша по спомен, ако някой е наясно нека сподели.

Хубав и позитивен ден милички  Hug

# 686
Candygirl,според мен молитвата е на 40тия ден,така казват в църквата,а погачата може когато искаш да си я направиш.На Коко съм му я правила на 32 дни,а сега на Дари ще се вържат 33.Молитвата се прави на 40тия ден,защото майката дотогава се води,че се чисти и някакви такива глупости.Абе всеки си има свое си мнение,кое как трябва да му е .Всичко си е строго индивидуално,до родител и дете. Hug  bouquet

Късмет утре,ще чакаме новинки!

# 687
  • София
Аз имам въпрос към БУ или другите консултанти

Момичета,от вчера съм с хрема и болно гърло,нищо не пия освен,чайове.Капя физиологичен разтвор в носа.Трябва ли да се спре с кърменето,докато съм хремава и има ли вероятност да се зарази бебето чрез млякото?
  Когато става въпрос за лека настинка или вирус се пропоръчва кърменето да продължи. Ето тук може да видиш коментара ми по подобен въпрос и линковете които сме пуснали

# 688
  • Sofia
Nad1_Nad1 мерси мила  Peace

# 689
Здравейте ,
ЧЕСТИТИ СИНЧЕТА НА VESELINA MITEVA И НА ЛОЛО 7 ДА СА ИМ ЖИВИ И  ЗДРАВИ   bouquet
аз още съм си тук , чакам си .
 Момичета днес като   станах имах едно мокро петно на гащите ... newsm78 дали са води? Сложих превръзка да го тествам ако протече пак, но няма нищо. Какво да правя?
Днес съм на ЖК освен да питам доки , ама тя ми каза ако има изтичане да сложа лигнин и да го занеса за тестване, ми аз и да сложа то вече не тече нищо  Thinking
Тини , Sea Angel изгубихте се нещо ?  Thinking newsm78
Аз ще се приготвам за ЖК после ще се отчета , дано има добри новини неиздържам вече , 2 дни до термин а никакво развитие  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт