Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли български майки, живеещи в Словения? Как стоят нещата с намирането на работа там?
Какви са цените на квартирите в Словения и Порторжо, особено за апартаменти или стаи под наем?
Какъв е езикът в Словения? Лесен ли е за научаване словенският език?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли български майки, живеещи в Словения? Как стоят нещата с намирането на работа там?
-
Какви са цените на квартирите в Словения и Порторжо, особено за апартаменти или стаи под наем?
Цените на квартирите в Словения варират, като в Любляна са по-високи, а в околните градчета са поносими. Например, наемът за стая в общежитие може да излезе около 200 евро с консумативите, докато за двустаен апартамент се плащат около 350 евро. Цените на наемните цени в Порторжож са по-високи като курортен град. Можете да намерите информация за цените на наемите за апартаменти или стаи в различни квартални уебсайтове за недвижими имоти или обяви за наем в местни агенции.
-
Какъв е езикът в Словения? Лесен ли е за научаване словенският език?
-
Какви са възможностите за намиране на работа за квалифицирани IT специалисти в Словения?
-
Какви са цените на жилищата и какви са разходите за живот за семейство от 2-3 члена в Словения?

АЗ ОБАЧЕ НЕ СЕ ИЗВИНИХ НЕ ИСКАМ ДА СЕ ОПЛАКВАМ НА НИКОГО САМО СЕ НАДЯВАМ ДА НЕ МИ СЕ НАЛАГА ДА СЕ ВИЖДАМ ПОВЕЧЕ С ТЕЗИ БЕЗДАРНИЦИ !!!! Мързи ги да правят каквото и да е ! Когато трябваше да направим на детето паспорта то подписите им не работеха ,то системите софтуерите и нз си още какво се развалило и попитаха няма ли да е по-добре да направим пълномощно на някого
тогава им казах че ще звъня в МВнР да ги видим кога най-накрая ще може да започнат да си вършат работата ииии на следващия ден ми звъннаха изведнъж нямаха никакви проблеми
Трябва да им се даде малко газ иначе ще си клатят краката по цял ден ! забравих още нещо -Добре де как ще преведете това име Eliza ????? "Умниците " го преведоха Елица !!! заради тяхната грешка направихме 2-пъти пълномощно за да вземат акта за раждане на малката та после и да сменят името
никакви ви няма
((((