Интересно-как разбирате че дадена тема е пързалка?

• 13 337
  • 198
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
И сега най-активните са не повече от 100-тина човека, които не мога да сбъркам като стил, изкзване и т.н.
Има около 20-30 човека тип "на всяко гърне мерудия", които активно можеш да срещнеш навсякъде. Има около 200-300 активно пишещи, но не могат да надминат първата 30тица. Обаче има и хиляди, които не можеш да срещнеш извън специалните им теми и подфоруми. И още толкова, които са празни регистрации.

# 31
Обикновено разбирам че е пързалка след като я заключат.

В някой теми с малко потребители е много приятно.
Обаче в ДиС е купонЯ.

# 32
Амиии, аз пък, всеки път се хващам. Чета си тук и ако вие не кажете, че е пързалка, така ще си следя темата с интерес.

...u a3 Taka.  Rolling Eyes

# 33
# 34
Понякога се вживявам четейки някоя тема за която всички смятат, че е пързалка  Laughing Иначе за мен има интересни или безинтересни теми, а не истински и пързалки  Wink

# 35
  • Враца
Чудя се, каква е целта на темите  - пързалки ? newsm78

# 36
 Е то е ясно каква  е целта-забавление,майтап,смях. Като деца сезабавлявахме като набирахме номера от телефонния указател и се кикотехме в слушалката, или като пръскахме с вода от шише от веро минувачи от балкона. Сега има възрастни хора, на които им е скучно,пускат безумни теми и се забавляват четейки реакциите на хората,или скандалите,които предизвикват. Аз нямам нищо против пързалките-често пъти са много забавни и леки теми,с хумор и виц в тях. Често предпочитам да чета някоя наивна пързалка, отколкото поредната тягостна тема за нечии родители злодеи,депресии и безпаричие. Действат разтоварващо просто.

# 37

Нужда от внимание предполагам. Някои може да имат и вътрешна необходимост да се представят за друг човек... такива неща.
Иначе нямам нико против пързалките, поне докато не вземат да пресоляват много манджата.

# 38
Когато започнах да пиша,а не само да чета се чудех:
А бе,тия хора са много гадни.Само критикува,пишат присмехулно и не зачитат хорското страдание.
Дори пуснах възмутена тема за възмутителното им писане.
Де да имах тоз акъл тогава. Laughing
Предполагам,че се свиква или шесто чувство.
Но и като препрочетеш нещо десетина пъти,ти става ясно.

# 39
  • Враца
Цитат
А бе,тия хора са много гадни.Само критикува,пишат присмехулно и не зачитат хорското страдание.

Mисля си го постоянно ..

# 40
  • Пловдив

Нужда от внимание предполагам. Някои може да имат и вътрешна необходимост да се представят за друг човек... такива неща.
Иначе нямам нико против пързалките, поне докато не вземат да пресоляват много манджата.
Понякога е удоволствие да се позабавляваш на пързалката Simple Smile Пишеш с ясното съзнание, че те пързалят, ама пък си е приятно. И да се посмееш можеш и да позлобееш Simple Smile

# 41
О, да, има много приятни пързалки. Когато авторите са с чувство за хумор, да ти е кеф да пишеш  Peace

# 42
  • Талант на 2012,2013 г.
Ама там е работата, че когато темата е драматична пързалка/пък аз пак не съм разбрала Joy/, та има моменти, когато преживявам нещата... И си пиша. Ма що? Не знам... Whistling

# 43
  • Galaxy 13197853088
идея си нямам.
аз вярвам на всички.

# 44
Когато пързалките са от  azsa- мария85, Прасе в анцунг, пепеляшка- ги познавам по стила. Много са ми забавни.
Другите- по регистрацията на потребителя, драмата на темата...

Сега се чудя  с    barbipalechka иска да докосне и "средния" клас домакини ли, що ли:)?

Общи условия

Активация на акаунт