® E-bay - тема 59

• 34 063
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте! Отскоро и аз съм пристрастена към ebay. За първи път ползвах услугите на посредник и имам имейл, че стоката ми е в офиса на Габко в София. Опитах се да открия адреса на склада, но или аз не го намирам , или наистина го няма на сайта им. Моля, ако някой от Вас го знае , да го напише, че нямам търпение да си взема пакетчетата Simple Smile Благодаря Ви!

Май не си си прочела целия мейл?!?  Simple Smile

# 76
момичета, ако искам да пратя нещо чрез мама.еконт, нали и двете ли с получателката трябва да сме участници в мрежата им? и само попълвайки формата за регистрация в техния сайт ли ставаме членове на мрежата? предварително благодаря (ползвах търсачката, но излизат безброй резултати, но не това, което ми трябва  Sad)
И аз безуспешно се опитвах да изпратя чрез тях, но не рабрах как става. Confused
Ако някой иска обяснения как се попълват товарителници във виртуалния кабинет на   Еконт / за да се ползва отстъпката за Мама БГ/ - да ми пише на лични
Напиши тук най - добре, че ще е полезно и за други  Hug Hug Hug
Имам проблем с една продавачка. Питах я за размери в см за един потник, но не ми отговори. Тъй като майка ми много го искаше бид-нах и го спечелих. Но й писах, че ще й платя, когато ми отговори. Вече 2-ри ден - нищо.
То не че имат значение вече сантиметрите, но много ме е яд така. На една друга също писах 2 имейла, че бяха спешни см, ама  #2gunfire
Та въпросът ми е какво може да се случи, колко може да стои неплатено, или да си платя и да й сложа отрицателна? Има една отрицателна за неотговаряне на мейли.  Thinking

п.с. Получих мейл от Габко, но пакетите са малко  Tired

Тя не е длъжна да отговаря на мейли. На мен често ми се случва да заредя търговете си и да замина на почивка или командировка и да нямам време да проверявам кой и за какво ми е писал. Но щом си купила вече няма смисъл да я караш да мери и трябва да платиш стоката  Hug

# 77
  • София
Чорапогащници не бях пазарувала, сега и това чакам  Crazy
http://stores.ebay.co.uk/fioreukhosiery

# 78
  • Варна
oki4 , много благодаря за линка, има супер неща Flutter тъкмо си търся плътен чорапогащник за една рокличка Simple Smile

# 79
Аз чаках пакетче от Габко, ама нямам мейл. Crossing Arms

# 80
oki4 ,много са яки тези, които си показала!  Peace
Ми не е длъжна да ти отговаря.
Ти си длъжна да си платиш. И когато се оплаче на Ибей, че си й сложила отрицателна за това, че не ти е отговорила преди търга, ще й я премахнат. А на теб могат някакви санкции да наложат.
Може да не е пред компютъра жената 24 часа, може да й се е случило нещо.
Благодаря са отговора, ще платя, но оценка няма да получи  Crossing Arms
И да, аз вече писах, че нямат значение вече размерите, просто си исках отговора  Grinning
Joy Joy Joy  Направо я уплаши!  Аз примерно, изобщо не гледам, дали са ми поставили оценка или не. Не ме интересува. Получавам мейли от продавачите, с молба да поставя. Ако не съм получила стоката, което често се случва, защото почти винаги използвам посредници, ги игнорирам и дори не им отговарям. Поставям при получаване!
Just*AvvA*, ами айде де! Вече се чудих ,къде забегна!  Hug

# 81
Да се запиша и аз в новата тема с първата си поръчка:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1404418 … ame=STRK:MEWNX:IT - едни кецки от които съм много доволна! Нямам никакви забележки.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2506959 … ame=STRK:MEWNX:IT - нещичко за моето хоби.  Blush
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3205223 … ame=STRK:MEWNX:IT - флашката, която ми беше нещо като пробна поръчка. Доставиха ми флашката супер бързо- много съм доволна.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3004636 … ame=STRK:MEWNX:IT - още една пробна поръчка. Отново без забележки. Е, можеби тук има същите камъчета на същата цена- не знам, но затова и отбелязвам, че е пробна поръчка...

Мнооого съм доволнаааа!!! Особено от кецовете, все едно са шити за медн!!! Laughing Laughing Laughing

# 82

Just*AvvA*, ами айде де! Вече се чудих ,къде забегна!  Hug
Хахаха  Hug
Не мога да смогна от сайтове, и бях оставила малко и-бея на заден план. Е, не че не пазарувах де, но мъничко. Сега се завръщам с пълна сила. Mr. Green
Успешни покупки на всички.

# 83
Аз ей сега си взех от пощата така наречените UGG-ове, които поръчах в петък Shocked Не че съм имала големи очаквания за тези пари, обаче не съм убедена дали ще ги нося. Подметката им точно е като на  най-евтини чехли и точно по този начин залепена към останалата част на ботушчето  Tired И сега не съм сигурна дали хората няма да си помислят, че съм излязла по домашни пантофи  Laughing Я кажете вашите и те ли са такива или аз съм карък? Иначи са точно като за сега- топлички.
eeee, ти пък ме уби  Tired

# 84
среднощно щастие, направо пир и веселба  Joy Joy Joy Joy Joy

***Здравейте, в складът в София има пратка/ки на ваше име. Моля ако желаете да задържим пакетите... ***

идея си нямам какво е дошло, но нямам търпение първите си пратки да ги видя какви са. Това ще стане обаче идните дни, че съм много зает утре.
Иначе тъкмо бях писал днес писмо с оплакване тук, но не е излязло, явно съм се объркал нещо, та... общо 170 лв съм похарчил за тея пусти гащи.
Оказва се обаче, че "търговците" от Хонг конг - продавачите сиреч, са мошеници и от ибей са ги хванали  - казаха ми повече да не наддавам за техни търгове, защото са измамници, ок обаче ще ми върнат ли парите от Ибей, защото вече на въпросните продавачи няма нито профили, нито в моето поле "Спечелено" ми има стоките, които си купих - просто всичко за тях е затрито...

вече от Китай и подобните му Азии стоки - НЕ!!! категорично!

# 85
Дано можете да ми помогнете - горката ми майка има много деформирани крака и не може да си намери обувки, та сега й търся и виждам такива с разни Е - та. Въпросът ми е някой дали е купувал обувки с повече от едно Е, да ми даде насоки?

Веднъж купих с три е-та- много ми бяха широки
measurements (mm)
uk sizes                    4    5    6    7    8    9    10
foot length (mm)    229    237    246    254    262    271    279

joint circumference (mm)
EEE fit                    235    241    248    254    260    267    273
E fit                            225    241    248    244    250    257    263

instep circumference (mm)
EEE fit                    236    242    249    255    261    268    274
E fit                            230    236    243    249    255    261    269

ankle measurement (style specific) from (mm)
EEE fit                    295    301    307    313    319    325    331
E fit                            285    291    297    303    309    315    321

calf circumference (style specific)
EEE fit                    410    416    422    428    434    440    446
E fit                            406    414    422    430    438    446    454

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 14:31 от Анонимен

# 86
  • Варна
 bouquet

И аз да питам Чоколина за новата триколка и Пепсилайт дали няма да си продава количката  Laughing

chockolina, много ви е ххубава триколкота, със здраве да си я ползвате. Ние сме още много малки  Mr. Green, но как я търси в ebay да разгледам и аз.
Мерси!

Търси trike или tricycle Peace Нашата е на Mothercare, някаква лимитирана серия, защото се оказа почти неоткриваема в нета. Simple Smile Страхотна е просто, идеално замества и лятна количка за бебенца от 9-мес. възраст нататък. Може да се ползва до 5-год. възраст. Peace

# 87
Rocco, ти гащи до края на живота ли си купи?  Laughing

И аз имам мейлче.Количката е дошла!  Party

Мерси, Чоколина! И нашата беше на Mothercarе, но си беше само колело..Да не е Xtreme 3 в 1?

# 88
# 89
Страхотна е! Бразо за избора! Със здраве да си я ползвате!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт