90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №113

• 31 376
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Днес въглехидрати. До тук изядох 2 бисквитки с шоколад и едни солети. След малко отивам да хапвам сандвичи с домат и маслини , за вечеря ще правя пица. Винаги в този ден си угаждам , че после като знам какъв глад ме гони Grinning. Утре плодов , никъв проблем да го изкарам , лошото е , че ще съм в нас предполагам целия ден и малко трудно ще го изкарам. В неделя ми се пада воден , от сега ги мисля съботата и неделята , няма да са много приятни , но за сметка на това се надявам да са резултатни Grinning.

# 331
И аз днес съм на въглехидрати.З-кафе и за друго време не остана,О-току щто хапнах 4 солени и 4 сладки бисквитки,В-салатка от печени чушки,домат и краставичка+1 филийка хляб и задължително 1 парче тортичка/много ми се хапва/ Blush

# 332
  • Асеновград
Здравейте, момичета!
Intriga  Hug   Xameleon - пожелавам ти успех. Това е правилното място.
Rositoooo, Did_i, Lera - успех с плуването и утре на отчет за стимул на останалите.
Rose madder - да ти е жива и здрава майчицата, да е до теб когато имаш нужда от подкрепа.
Бубичка - наистина малко си отпуснала края на несмесването, ама не го превръщай в трагедия. Всички поне веднъж сме го правили.
Rose madder, Leta5, Eniq, Nana77, yoana77 - чудесни резултати. Успех и за напред.
Masha24 - не знам, в кой етап на диетата си, но във втория месец се сваля главно от обиколките.
Отчет за днес - белтъчини: З - банан, О - кренвирш с разтопен кашкавал и краставица, В - разтопен кашкавал и сирене с краставица. Ей от вчерашните коментари за този кашкавал пане ми потекоха лигите, та днес ... и аз. Добре, че в офиса имаме къде да си приготвяме ядене, та си сложих кутията в микровелето ... И да се похваля, че след застой от две четворки и при мен се размърдаха нещата - отчетох - 1кг днес.   Hug  на всички. Добре, че ви има.

# 333
здравейте и от мене!днес ми е 3-ти ден въглехидрати.до тук:З-1ябълка,О-3-4соленки с размер на крикерчета,които опекох сама и 1/2 пица(размер малък с част от тестото на соленките)със 4шайби домати .за вечеря със си оставила 1/4  от пицата+2 парченца черен шоколад Laughing
но понеже съм съвсем нова искам да ви попитам дали може някой път с вечерната саладка да си пийна 20гр ракийка. Thinking

# 334
  • София
Здравейте фиданки Simple Smile
Отчитам се за вчера Simple Smile
Закуска - банан и кафе с мляко
Обяд - 2 яйца на очи
Вечеря - 2 кюфтета пълнени с кашкавал и 2 краставици със сол Simple Smile

Днес съм бобова
Закуска - банан и кафе
Обяд - боб
Вечеря - предполагам пак боб с краставица със сол Simple Smile
Много ми е трудно да ям боб без хляб,но за сега се въздържам Simple Smile

Желая ви много слънце и минуси днес Simple Smile

п.п. rumi82 алкохолните напитки са забранени през целия хранителен режим Simple Smile Ти си решаваш,но резултатите ще се забавят Simple Smile

# 335
  • у дома с любимите си хора
Дзак и от мен!
Чак сега успях да стигна до компа.
Вчерашния плодов го изкарах на 3 ябълки  ooooh!.Чак в 16,30 се сетих,че не съм обядвала.Въобще толкова бях заета,че не можах да разбера как е минал деня.
Днес съм на белтъци и тъй като деня преполови да ви кажа докъде я докарах.
з-ябълка-отново/за кой ли пореден ден  Rolling Eyes/
о-миш-маш само със сирене,без яйце
в-1/2 от обяда надявам се

С водата до момента съм 1 литър.Отивам да чета назад.

Бубичка,честит рожден ден на майка ти!Да е жива и здрава!

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 13:53 от Вилиан

# 336
kukundrelkaблагодаря за бързия отговор!аз не съм си позволила но и съм още на 3-я ден от първия цикъл.ще го имам в предвид!!!
лек и отслабващ ден на всички!!!

# 337
 здравейте, момичета, браво на всички за упоритостта:)

бубичка, аз съм на 12-ти на воден ден, така че те следвам Laughingсега да направя отчета:
вчера - плодов -ябълки и 50гр. бадеми- успешен
днес - белтъчен -: з-ябълка; о-салата маруля, домати, зеле и риба тон с парченце сьомга и кората на 1малка филийка
в- парче сьомга и домати

# 338
Вчера бях на полодове. Закусвах и обядвах плодова салата с орехи. За вечеря няколко моркова. Сутринта кантара показа +200 гр. Очаквах минус Sad Успокоявам се с това, че съм пред МЦ.

В плодов може да ядеш различни плодове, но през 2часа. Не трябва да ги смесваш - в твоя случай плодова салата. А и ядките ядеш отделно. На 2часа сменяш плодове или ядки.  Peace

Днес дъглехидрати - спагети за обяд и тортичка за вечеря Simple Smile
във втория месец се сваля главно от обиколките.
Ох, как ги чакам тези по-малки обиколки  Mr. Green

# 339
имам още едно въпросче:)дали в плодовия ден мога да си хапна печени ябълки?

# 340
да, ако са без захар Simple Smile

# 341
Днес съм плодова и дотук съм на портокал, банан и ябълка, почти литър и половина вода, едно кафе...и сега ще пия още едно. За довечера мисля да си направя плодова салата, от каквито плодове са останали налични, а ядките са под въпрос, защото нямам в момента.
Бубичка, да е жива и здрава майка ти   bouquet

# 342
  • България
martin4e и ти си уцелила луната-ще те зарадва тя няма начин Hug
водните момичета диди лера как сте?1чай+1л вода до сега.малкоооооооо е знам.след малко пак чай от мента,покъсно от бял равнец и май трябва поне още 1л вода до като легна.....
кръвното ми пада,много ми е отпаднало....
наистина втория месец падат много см от обиколките и в третия беше така с мен.
утре ще се отчетем...ох кога ще дойде това утре... newsm78дано се събудя покъсно в смисъл поблизо до обяда Joyсутринта ябълката ще ми се види деликатест. Hug Hug Hug Hug

# 343
rositoooo  smile3501
Браво, продължавай в същия дух.

Аз също съм само на вода, не знам колко литра са но добре си попих.
Студено ми е и не знам защо но си ми е гладно, но ще издържа до края.
Може би предстоящото МЦ е виновно.
А това за обиколките и втория цикъл, дано да действа и при такива като мен дето сваляме в долната граница на нормата и под нея.  С радост ще се разделя с разни сантиметри от ханш, талия и ръка. 

# 344
До тук - 3 чая от мента и около 1,5 - 2 литра вода.

За щастие не съм гладна и нямам главоболие  Grinning
 Praynig има изгледи да преплувам до край  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт