90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №113

• 31 353
  • 736
  •   1
Отговори
# 345

Здравейте , фиданки  Hug  Поздравления на всички за минусите , много ви се радвам и сте ми голям стимул   bouquet
Аз днес съм на въглехидрати , но попрекалих с яденето  Embarassed  Embarassed  Embarassed
З- 1 банан
О- 1 пакет бейк ролс
В- 100 гр соленки и 1 парче торта ( поне беше ранна вечеря )

Според вас много ли е това количество храна ? За 1 път от доста време хапнах торта и то защото бях в заведение ...

във втория месец се сваля главно от обиколките.
Дано да е така , как ми се иска да намалеят драстично тези обиколки  Praynig но аз имам още 2 четворки до втори цикъл

# 346
  • България
така както сме се наредили и трите плувкини ще преплуваме до края,че и в някое друго море може да се озовем Joy

# 347
  • София
Водка с лед, какви соленки яде?

# 348
Пак в заведение ги ядох и не знам със сигурност какви са , но бяха сухи солени бисквитки с подправки  Peace Според теб , режимно ли е ?
Съвестно ми е че така добре се наядох , но сега си сметнах калориите приблизително и не са чак толкова много  Peace

# 349
  • София
Пак в заведение ги ядох и не знам със сигурност какви са , но бяха сухи солени бисквитки с подправки  Peace Според теб , режимно ли е ?
Съвестно ми е че така добре се наядох , но сега си сметнах калориите приблизително и не са чак толкова много  Peace

Вероятно да. Щом са нямали сирене или кашкавал.

# 350
nana77 аз ще ти дам една рецепта за соленки.стават страхотни:2ч.ч.брашно,1ч.ч вода,2ч.л бакпулвер,1с.л.зехтин и подправки-щипка сол,ким и други
стават невероятни:))))

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 19:46 от rumi82

# 351
  • София
nana77 аз ще ти дам една рецепта за соленки.стават страхотни:2ч.ч.брашно,1ч.ч брашно,2ч.л бикарбонат,1с.л.зехтин и подправки-щипка сол,ким и други

Мерси мила, но нямам време да правя соленки.  Wink
А и си предпочитам старите изпитани филии с лютеница  Grinning

# 352
nana77 аз ще ти дам една рецепта за соленки.стават страхотни:2ч.ч.брашно,1ч.ч брашно,2ч.л бикарбонат,1с.л.зехтин и подправки-щипка сол,ким и други

То само брашно има в тях  Joy  Peace

Иначе си доотчитам вечерята - отказах се от тортата и ги замених с бисквитите на престиж  Peace

# 353
  • София
Отчитам си варивата

закуска - кафе и банан
обяд - картофена салата
вечеря - купичка грах яхния и картофена салата

# 354
славейче браво че си открила гршката ми!1ч.ч. ВОДА!!!
ОЩЕ ВЕДЪНЖ СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ГРЕШКАТА!!!
nana77-стават много бързо и рецептата не е за много количество:)
лека вечер от мене!!!

# 355
te4e, и аз съм водна на 12-ти. На 11-ти пък ще ми вадят зъб, а тогава съм плодова. С ниско кръвно съм и се чудя дали няма да ми е много зле. Вие как мислите? Иначе първия воден изкарах учудващо леко.

# 356
  • София
te4e, и аз съм водна на 12-ти. На 11-ти пък ще ми вадят зъб, а тогава съм плодова. С ниско кръвно съм и се чудя дали няма да ми е много зле. Вие как мислите? Иначе първия воден изкарах учудващо леко.

Няма да ти вадят бъбрек  Grinning
Тамън няма да дъвчеш

# 357
  • Сливен
Само се отчитам за днес-белтъчен:
з-банан
о-домати със сирене и филийка хляб, бульона го забравих
в-сирене по шопски, без яйцето
водата е около 1,5 л Embarassed не мога повече от това. И този 1,5 л ме държи цял ден във wc

# 358
rumi82, Славейче, плодовете в плодов ден се смесват,като може да се добавят и сурови ядки към тях - може плодови салати,зеленчукови салати + ядки!Не се смесват само плодовете за закуска.

vodka_s_led , според мен обядът ти е малко.

GIGI_S , аз съм с ниско кръвно и досега съм карала 4 пъти стриктни водни дни - като почувстваш,че ти пада кръвното(обикновено в края на деня и на следващата сутрин), пиеш много водичка и няма да имаш проблем - поне при мен беше така.

Успех на водните днес!Аз съм бобова :
з.- 2 банана
о. - 4 чушки с ориз + салата
в. - същото

# 359
Nnana77, Taniaa, разчитам на вашата гаранция, че всичко ще е ОК!  Simple Smile А до понеделник и вторник имам два много вкусни и приятни дни - бобов и въглехидратен!

Общи условия

Активация на акаунт