90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №113

• 31 348
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
 Hug привет момичета:) пиша много рядко ,защото вие сте много активни ,аз почти нямям никакво време ,но като вляза и ви чета дълго  ! радвам  се за всички минуси и нови  надъхани моми:)Аз благодарение на Вас си продължавам и ве4е карам по план без да прегрешавам и ве4е общо кг станаха -14 почти стигнах до долу- горе нормалните кг... искам ми се поне още 10 ,но незнам какво ще правя след 90 дни.. не е ли възможно да си продължавам?? и без това си свикнах на този режим и стомахчето ми е доволно (няма болки ве4е)! ако продължавам  какво ще стане ?? задължително ли е после да ям по страо му(нездравословно)! Thinking и още да ви питам ,има ли място  в менюто ми това дето го рекламират ,,овесения корнфейкс" nesvita? мерси за инфото и успешен режим на всички  bouquet

# 466
Кой утре е с мене водичков Whistling Whistling Whistling

# 467
Кой утре е с мене водичков Whistling Whistling Whistling

Ази!  Peace

# 468

И аз...ама дали ще издържа newsm78

# 469
Не започвай със съмнение!  Hug

# 470
  • Canada
........... ве4е общо кг станаха -14 почти стигнах до долу- горе нормалните кг... искам ми се поне още 10 ,но незнам какво ще правя след 90 дни.. не е ли възможно да си продължавам??
Пеп4ето страхотен резултат, поздравления!  smile3501  .......и дано да ми се връща  същият резултат  Wink
Трябва да направиш по4ивка от диетата . След 90-тия ден минаваш на разделно хранене, което е същотото като в диетата само дето  не разделяш храните по дни т.е. обяд да ре4ем ориз със зелен4уци, на ве4еря месо със салата.... И в никакъв слу4ай не се връщай към старото си нездравословно хранене  Peace
А имаш ли снимки преди и след???  Hug
Аз днес бях на РД и омацах пейзажа, но пък на сантиметри как съм намалила направо не мога да повярвам .  Shocked
Минусова седмица ви желая!  Hug

# 471
Приятна ,отслабваща седмица,а за двете фиданки,дръжте се мацки ще издържим Hug Hug Hug

# 472
  • София
Добро утро. След вчерашния по-стегнат плодов ликвидирах този килограм дето не знам откъде се беше появил на кантара. Че и малко повечко съм върнала.
Днес ще видим - белтъчен ден - не знам какво ще е за обяд. Вечерята обаче със сигурност ще е свинско с кисело зеле.

# 473
Добро утро моми4ета и от мен. Grinning
Днес дано за вски4ки деня е прекрасен,както за мен..за 8 дни сам -2,5 кг.Много сьм доволна
Вие сте второто ми семеиство.Макар и рядко да пиша/нали4ие на пакостник в кьщи/ хихихи..редовно ви 4ета,и ви поздравявам с резултатите.
Дано и аз стана фиданка като вас.Запо4вам от много кг(92,5) след раждане и целта ми е 75 кг
До сега за 8 дни доста прегрешавах(ве4ер след 20.00 хапвах по нещи4ко,маи смесвам доста белтьци,порциите са ми доста големи4ки и т.н.) Embarassed
Но.. Naughty смятам ве4е да сьм изрядна,не искам после да сьжалявам  Close
желая на вси4ки прекрасна седмица,усмихнете се,живота е прекрасен (с по-малко кг)хихи  Heart Eyes

# 474
Опс..сетих се нещо да ви питам-днес ми е белть4ен ден,моге ли примерно на едно ядене да се смесят мле4ни продукти,например-мляко,сирене,кашкавал?
И още един вьпрос-как се променят кг в линииката,нещо не успявам
От4ет за днес(план)
з.кафе сьс мляко и ябьлки
о.таратор,миш-маш без яица
в.пил.филе,салата

# 475
Здравейте Фиданки, пиша за първи път в темата( макар че ви чета редовно) и благодарение на вас успях да издържа първия цикъл от режима, но нямам много добри резултати.
Исках да ви попитам нормално ли е да сваляш повече сантиметри, отколкото килограми, при мен положението е следното, имам свалени 6 см. в талията, 3.5см. в ханша, 3 см. от бедрата и само 3 кг.

Предварително Ви благодаря!
Лек и минусов ден на всички Simple Smile

# 476
  • София
Здравейте момичета, не съм се отчитала последните дни, в общи линии без почти никакви прегрешения /с изключение на кафенцето с мъничко мед сутрин/ резултът ми е -4 кг. имам още 2 четворки до водния, който ще е най-тежък май. Вчета въглехидратен: 3: банан, о:бутертесто с канела, с големината на малка пица, както ме бяхте посъветвали, в: филия с лютеница и парче шоколад, чудих се с какъв да се поглезя и си купих черен шоколад с люта чушка  Sick, веднага поправих грешката с едно пърче ментов Simple Smile.
 Днес съм плодова. Много минусов ден и седмица  Hug

# 477
добро утро Simple Smile
вчера бобовия мина както планирах на домати с ориз ,днес след гроздето за закуска мисля да обядвам една пърленка със салатка, а вечерта....хм,не мога да го измисля все още, може би ще пробвам и аз прословутите филии с лютеница Wink ,ама дали пък няма да ми се събере много хляб за днес, май ще е по добре някакъв сладкиш...

# 478
Добро утро!  bouquet
Искам да поздравя всички фиданки за добрите резултати. Вчера беше моят първи воден ден. Искам да попитам на някой случвало ли му се е да качи след воден ден? След плодовият ден се премерих и кантара показа 58,300 кг,  а тази сутрин 58,900 кг?????? Бях стрикна и тези резултати малко ме притесниха.
Пожелавам на всички много усмивки, минуси и добро настроение през новата седмица! Simple Smile

# 479
Здравейте момичета!

Първи воден...  Shocked
Може ли да се пият други течности например кафе? Или стриктно само вода?
Дано се справя...
 Praynig

Общи условия

Активация на акаунт