90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №113

• 31 345
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Йеее, станахме много русалките! Дано завършим всички!

Кафе и чай без захари и подсладители мисля, че може.  Peace

# 481
Тогава май ще си карам само на вода... #Crazy
Какво пък...
Ще се отчитам утре.
Успех на всички!
 Hug  bouquet

# 482
Bobi, не е проблем да смесиш млечни продукти, но принципно внимавай с тях.

Elintsety, см-те ,които си свалила са абсолютно пропорционални на килограмите. По мои наблюдения 1 кг се равнява горе-долу на 1 см от ханша. А защо си свалила "само" 3 кг не мога да отговоря - може би не правиш нещо точно.

За днес:
зак: както винаги грозде
обяд: елда със зеленчуци
вечеря: 1/2 от обяда+редче черен шок.

# 483
вчера бях на вода. учудващо лесно мина. почти не ми стъжеше стомаха Simple Smile след 1-ви цикъл съм свалила към 5 кг (нямам кантар, но се теглих скоро). в обиколките по 4-5-6 см на проблемните места и всички ми казват, че съм отслабнала, а и аз го усещам по дрехите. Надявам се да продължавам да си свалям, че ми трябват още 10кг надолу до заветните 60 Simple Smile лек ден и успех на русалките днес. не е трудно !

# 484
Благодаря ,,Skarlet,, за отговора
Булгура кьм кои дни е-варива или вьглехидрат?

# 485
След плодовия вчера - 700 гр. , т.е днес кантара ме показа 60,4 кг.....
Аз също щях да питам за кафето във водния ден, ама вече го пийнах че кръвното ми е мноооого ниско и без това....
За сега не изпитвам глад...ама е доста раничко.....
Успех на всички фиданки!

# 486
"Skarlet" благодаря ти за отговора, днес ми е четвърти ден от втория цикъл и  ще се постарая да съм по-стриктна в изпълнението .
Днес плодов
З-1 малък банан
О-5 сливи ,също съм си приготвила 100гр. сурово кашу, като ще си го разпределя за обяд и вечеря
В -ще измисля нещо

Успешен ден!

# 487
  • Варна
дори след бобовия съм минус 300 гр!! обичам я тази диета... не бях яла варива от толкова време (все калории гледах) днес сигуирно ще се освиня, че много обичам сладко, а рядко си позволявам - вече пека диетичните меденки и ще видим какво ще се случи - дано успея да опазя няколко за милото Grinning

# 488
te4e, и аз съм водна на 12-ти. На 11-ти пък ще ми вадят зъб, а тогава съм плодова. С ниско кръвно съм и се чудя дали няма да ми е много зле. Вие как мислите? Иначе първия воден изкарах учудващо леко.
  Laughing, заедно ще сме, кураж  Laughing, даже е по- добре за теб, че няма да имаш апетит. bouquet

# 489
  • Варна, България
te4e, и аз съм водна на 12-ти. На 11-ти пък ще ми вадят зъб, а тогава съм плодова. С ниско кръвно съм и се чудя дали няма да ми е много зле. Вие как мислите? Иначе първия воден изкарах учудващо леко.
  Laughing, заедно ще сме, кураж  Laughing, даже е по- добре за теб, че няма да имаш апетит. bouquet
и на мен ми се пада воден 12-ти.
Тъй като тази седмица синът ми е рожденик и ще празнуваме на 14 вкъщи (белтъчен) и на 16 с децата (въглехидратен) си мисля за 2 водни дни newsm78
Имам и останал сироп за отслабване Мадалбал. Дали не мога да го приготвя за водните дни  newsm78  Embarassed

# 490
Здравейте, приемата ли една бъдеща фиданка Simple Smile
Целта ми е да стана към 60кг, което дори не мога да си го мечтая, но ще видим. Сега съм към 74, но утре ще се измеря с точност.
Днес ми е първи ден
З: Ябълка
О:свинско със зеле на фурна
В:същото
Успех на всички с водния ден! Simple Smile

# 491
Здравейте момичета. Имам един въпрос. След 4 дни ми се пада първи воден ден, първият цикъл е на привършване , обаче се налага преди това да вляза в болница и вероятно няма да имам условия да спазвам режима. Как е по  удачно да започна ли всичко от начало след престоя там живот и здраве или да удължа с няколко четворки още първия цикъл и в най-подходящо време да изкарам водния. Дайте съвет моля ви.

# 492
  • България
днес въглехидрати
опекох питки с шарена сол.следобед с дъщеричката ми ще правим меденки.ще посрещнем тати с тях-днес си идва от ГР.
да попитам галета кога може да се ползва?снощи видях рецепта картофки с галета?!
усмихнат ден!
чери незнам какво да те посъветвам,всеки действа индивидуално.гледай първо здравословния проблем.на 1стр има преведено интервю с авторките.виж него и другите фиданки ще се изкажат. Hug

# 493
Здравейте  Hug
Успех на всички , които са само на вода днес   bouquet
zlatno zaiche не мога да си обясня защо така имаш плюс след воден ден , но пък със сигурност тези грамове не са мазнинки  Peace
Аз да си призная ... днес ми е всякакъв друг ден , но не и на варива . Тази нощ имах малко проблем със стомаха и днес съм си дала 1 ден почивка от диетата , а утре си продължавам стриктно по план  Peace

# 494
  • Стара Загора
Здравейте, момичета! Кажете ми, моля, може ли във въглехидратен да ям филия намазана с маргарин. Питам (след дъжд качулка) след като вече го направих в петък. Абе аз наистина си правя интерпретации. Тъй като мразя черен шоколад - нито веднъж не съм яла такъв. Закусвам от втория месец (тогава ви открих). Горе-долу по същото време започнах да пия и вода. До тогава приемах не повече от 1 л. В началото порциите ми бяха по-малки, но колкото повече минават дните, толкова по-гладна се чувствам. На 14.10. ми е 3-тия воден, но изпитвам панически страх и сигурно ще го направя втори плодов, както и предните два водни. От края на септември си стоя на -15 кг. и предполагам, че това ще е. Искаше ми се да стигна 70, но .... следващия път.
Днес ми е бобов - закуска - 2 круши и кафе, обяд 5 пълнени чушки с ориз, вечеря - 2 чушки.
Поздравявам ви за минусите! Бъдете здрави!
4eri. не е ли по-добре да гледаш здравето, а отслабването да оставиш за след това?

Общи условия

Активация на акаунт