90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №113

• 31 365
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
здравейте скъпи слабеещи  Grinning навсякъде чета добри отзиви за тази диета и почнах и аз да се позамислям, дали да не се включа.. Бих искала да попитам дали е подходяща за сваляне на 2-3-4 кг, които в интерес на истината са вариращи (т.е. достигнала съм си желаните кг, но като се поотпусна и похапна качвам и после пак ги свалям и така... Blush ) и освен това, аз съм поне от 10 години все на някакви диети, режими (бях доста дебела тийнейджърка и от 14 годишна почнах с диетите и от тогава се боря с йо-йо ефекта им #Cussing out) и четейки "менюто" на 90 дневната ми изглежда, че ще кача даже  Rolling Eyes Mr. Green но от друга страна ми изглежда като да успея чрез нея да си нормализирам обмяната и да не пълнея от 1 парченце шоколад (като сега ooooh!).Приемам всякакви съвети  Praynig Благодаря  bouquet

ох, едва сега изчетох предговора на диетата, та въпроса ми е към някой такъв като мен (правил всички диети, пил всички боклуци по аптеки, билкарници и т.н.) как се чувства с тази диета и като цяло оставам на молбата за съветите  Mr. Green

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 22:19 от Radosveta85

# 361
nana77 аз ще ти дам една рецепта за соленки.стават страхотни:2ч.ч.брашно,1ч.ч вода,2ч.л бакпулвер,1с.л.зехтин и подправки-щипка сол,ким и други
стават невероятни:))))
Радвам се ,че сте ги харесали. Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.msg16349381#msg16349381

Аз също днес ги направих и обядвах с тях.
Нана ако си платиш пощенските разходи ,ще ти направя и пратя. Grinning

# 362
  • София
nana77 аз ще ти дам една рецепта за соленки.стават страхотни:2ч.ч.брашно,1ч.ч вода,2ч.л бакпулвер,1с.л.зехтин и подправки-щипка сол,ким и други
стават невероятни:))))
Радвам се ,че сте ги харесали. Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.msg16349381#msg16349381

Аз също днес ги направих и обядвах с тях.
Нана ако си платиш пощенските разходи ,ще ти направя и пратя. Grinning

Пети, от кой точно щат ще ги пращаш да видя имам ли дребни  Joy

# 363
  • Варна, България
te4e, и аз съм водна на 12-ти. На 11-ти пък ще ми вадят зъб, а тогава съм плодова. С ниско кръвно съм и се чудя дали няма да ми е много зле. Вие как мислите? Иначе първия воден изкарах учудващо леко.

Няма да ти вадят бъбрек  Grinning
Тамън няма да дъвчеш
На мен ми е ставало лошо след упойка при вадене на зъб, точно поради това, че бях гладна. Като се свестих и пооправих малко ме изпратиха да хапна нещо и после ми го вадиха. Може би е добре малко преди процедурата да си хапнеш по-засищащ плод (банан) и ядки.

# 364
  • София
te4e, и аз съм водна на 12-ти. На 11-ти пък ще ми вадят зъб, а тогава съм плодова. С ниско кръвно съм и се чудя дали няма да ми е много зле. Вие как мислите? Иначе първия воден изкарах учудващо леко.

Тамън няма да дъвчеш
На мен ми е ставало лошо след упойка при вадене на зъб, точно поради това, че бях гладна. Като се свестих и пооправих малко ме изпратиха да хапна нещо и после ми го вадиха. Може би е добре малко преди процедурата да си хапнеш по-засищащ плод (банан) и ядки.

Никога преди упойка не трябва да се яде.

# 365
  • Варна
наистина е хубаво да си сита, но не се тревожи - плодовете са достатъчни, за да не ти е лошо. проблем би бил един воден или белтъчен ден. Късмет!
nana77 не и непосредствно преди упойка, но човек не е добре да е гладен, защото в повечето упойки (ако няма индикации да е без) са със адреналин, а при наличието му е добре да има малко захарчица (глюкоза) в кръвта  Peace

# 366
# 367
  • Варна, България

Тамън няма да дъвчеш

Никога преди упойка не трябва да се яде.
Преди пълна упойка не трябва да се яде.
(изумява ме категоричността ти почти по всеки въпрос в темата  ooooh!)  
Радосвета85 е обяснила добре!

# 368
Radosveta85 , здравей и добре дошла при нас! Аз съм била 22 дни на Дюкан миналата година, 5 дни на зелева супа,ограничавала съм се,но не съм сваляла нищо или сваленото съм качвала после бързо-бързо.Уцелила си подходящата диета тук!Сваля се,дори да похапваш големи порции,дори без спорт,а храненето е разнообразно.Регулира се и метаболизмът.Разбира се,при по-малко излишни кг или при достигане на кг,на които не си била от дълго време,свалянето е по-бавно,но пък в най-лошия случай ще задържиш задълго кг,на които си.

sekyiwa ,къде се губиш?Как върви свалянето при теб?

# 369
Момичета не спорете за упойките,има различни упойки.Преди някои може да се яде ,но има и такива когато не трябва да се яде.
voltage13 имам две операции ,които не са с пълна упойка и не трябваше да ям 8 часа преди упойката.

# 370
  • Варна
Тaniaa от твоя пост - в Божиите уши  Laughing почвам я от утре и ще пиша редовно. Аз изповядвам веганското хранене, но тази диета е чудна и за хора като мен Simple Smile Peace ако има вегета сред вас, ще се радвам да дадат идеи за белтъчните дни - аз и в рецептите ще търся де..  Mr. Green

voltage13   bouquet благодаря за подкрепата и абсолютно си права за пълната упойка, ама те там и клизми им правят, та да не ги мислим. Дори има вадене на зъби под обща анестезия, но тя е друг вид (невролептаналгезия) - не като за сърдечна или коремна операция, та и там трябва да си ял! Абе хора яжте преди зъболекар, винаги е по-добре - няма да сбъркате!

# 371
rumi82, Славейче, плодовете в плодов ден се смесват,като може да се добавят и сурови ядки към тях - може плодови салати,зеленчукови салати + ядки!Не се смесват само плодовете за закуска.

(само да не прозвучи като заяждане, но...) пише за оптимални резултати да не се смесват! То е ясно, че има всякакви интерпретации, но все пак реших да споделя мнение, защото и на мен в началото ми се е случвало да правя грешни комбинации от недоразбиране. И благодарение на чужди забележки съм се поправяла...

# 372
Тaniaa от твоя пост - в Божиите уши  Laughing почвам я от утре и ще пиша редовно. Аз изповядвам веганското хранене, но тази диета е чудна и за хора като мен Simple Smile Peace ако има вегета сред вас, ще се радвам да дадат идеи за белтъчните дни - аз и в рецептите ще търся де..  Mr. Green
Радосвета за белтъчния ден ,ако си виган освен тофу друго не се сещам какво можеш да ядеш.

(само да не прозвучи като заяждане, но...) пише за оптимални резултати да не се смесват! То е ясно, че има всякакви интерпретации, но все пак реших да споделя мнение, защото и на мен в началото ми се е случвало да правя грешни комбинации от недоразбиране. И благодарение на чужди забележки съм се поправяла...

Славейче няма такова нещо за плодовете в плодовия ден да не се смесват.

В този ден хапвайте само плодове. Съчевайте ги както решите. Ако ви харесва повече хапвайте едни и същи плодове на едно хранене. Включете и малко сушени плодове, семена и ядки. Най-полезни са свежите и небелени плодове. Може да се консумират и плодови пюрета, супи, компоти, печени плодове (може да се добави подсладител). Ако не обичате плодове, тогава може да ги заместите със зеленчуци.

# 373
Добро утро, момичета  Hug
Хайде на закуската и кафенцето, тази сутрин са от мен

Аз днес ще си позволя от второто кафенце, с мляко - белтъчна съм.
Реших да се кача на кантарев, една четворка след първия воден ден, и мнооого се зарадвах, от 65.2 кг. след водния, тая сутрин бях 64.0 кг. Дано този път нямам зацикляне Praynig Незнам дали има значение, но се опитвам да не забравям водата - да бъде около 2 л., и понеже страдам от "хроничен студ" Laughing, я пия топличка в повечето случаи, когато не съм в движение.
За обяд ще съм на пиле със зеле.

# 374
Добро утро и от мен, момичета. Нямам време да пиша, все съм на работа, но домашните спят сега и реших да се отчета. Карам я съвсем стриктно, не съм прегрешавала, но заковах - 2 килца и не мърдам от там. Дали защото имам малко за сваляне??? Стартирах 61, за три дни свалих три кг, след още три качих един и край, не мърдам от там.Сега съм 59, а целта е 55. Защо се случва така??????

Общи условия

Активация на акаунт