90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №113

• 31 318
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • София
А вие на салатите  слагате ли олио,оцет, сол........?!Аз слагам и за 8 дни нямам почти никакъв резултат!Дали е заради това?
Салатите се хапват овкусени всеки ден без плодовия.

Мен лично ме съмнява това да е причината за липсата на резултат..По-скоро се крив в отговора на следните въпроси:
колко кг искаш да свалиш и колко си в момента;
пиеш ли достатъчно вода;
закусваш ли;
спазваш ли часовете между храненията;
спазваш ли правилото за вечерята до 20.00 ч?

80 кг съм,искам да стана поне 65.Закусвам,вода пия над 2 литра на ден,спазвам часовете м/у храненията и не ям след 20.00ч!

Значи виж големината на порциите. И ако се налага редуцирай количествата.

# 526
Сори за тъпия въпрос ама хляб с лютеница кога може да се яде? Че ми излезна на корема...
Водния ден върви някак... сега си ратворих едно витамин Ц.. а то е сподсладител. изпих една глътка ама...  #Cussing out
Да го хвърлям ли?! Нали все пак трябва да е само вода?  newsm78

# 527
Здравейте момичета. Имам един въпрос. След 4 дни ми се пада първи воден ден, първият цикъл е на привършване , обаче се налага преди това да вляза в болница и вероятно няма да имам условия да спазвам режима. Как е по  удачно да започна ли всичко от начало след престоя там живот и здраве или да удължа с няколко четворки още първия цикъл и в най-подходящо време да изкарам водния. Дайте съвет моля ви.

според мен си изкарай плодов ден, вместо воден Simple Smile живот и здраве, ще имаш и втори и трети воден Simple Smile

# 528
5 дена болна и нережимна.Днес съм по добре и днес спирам антибиотиците и съм си пак на режима досега з-лимон о-салата от домати и сирене за вечеря сигурно нещо пилешко  Simple Smile

# 529
  • София
Сори за тъпия въпрос ама хляб с лютеница кога може да се яде? Че ми излезна на корема...

във въглехидратния ден

# 530
А вие на салатите  слагате ли олио,оцет, сол........?!Аз слагам и за 8 дни нямам почти никакъв резултат!Дали е заради това?

Мен лично ме съмнява това да е причината за липсата на резултат..По-скоро се крив в отговора на следните въпроси:
пиеш ли достатъчно вода;
закусваш ли;

80 кг съм,искам да стана поне 65.Закусвам,вода пия над 2 литра на ден,спазвам часовете м/у храненията и не ям след 20.00ч!

аз съм вече към50 тият ден а кантара е мръднал само с 2кг аз съм 75кг

# 531
Бубичка, как върви водния Simple Smile аз ще съм утре Confused Flutter,

да дам отчет от днес и назад в дните:
днес- плодов- режимен- на масата до мен е отрупано с почерпка от ожденичка - бонбони,  салами, маслини, кашкавали........ ooooh! ooooh! ooooh!, а вкъщи като се прибра ще има отново трапези- майка ми  е рожденичка Simple Smile но удържам фронта, пия си вода и плодове и си мечтая Simple Smile Laughing
вчера - въглехидратен - но да ви кажа, че бях на сватба и ядох бонбони, шопска с пържолка, че и картофи...омацах положението -3в1беше
събота - бобов- з- смокини; о-чушки с ориз и салата домати; в- същото, но по-малко

# 532

пиеш ли достатъчно вода;
закусваш ли;

Лелееееее,напълно се разочаровах  Shocked

# 533

пиеш ли достатъчно вода;
закусваш ли;

Лелееееее,напълно се разочаровах  Shocked

не се отчайвай, първия тур от три месеца отслабнах с 12кг просто нещо не се получава. Преди да родя бях 75 може и за това да е незнам....

# 534
При мен водния си върви като просто един пореден ден от диетата... Супер доволна съм от себе си  bowuu

Хииич не се плашете и не се навивайте предварително да го правите втори плодов... От 1 ден на вода не се умира, момичета!  Naughty

te4e, успех.. Аз няма да ти кажа утре какво ще яяяяям  Joy

Салатите някой питаше назад.. Ям ги винаги овкусени... Даже като ям от общата салата не е само с 1ч.л. олио като в предписанията. Проблем с кантара до тук нямам... Дано и утре сутрин да е така! Нямам търпение да се меря!

# 535
ЗДравейте, фиданки!
Аз и детенце сме болни. яко ме боли гърло, драска, ужасно, но се боря, да видим дали ще устискам без АБ.
Задържам кг-те, което е добре.Един ден се отпуснах много и качих 1кг, но за два дни го възстанових.Решила съм да не смесвам храните, ето снощи ядох само ориз със салата.Отворили сме се на цвекло, репи всякакви, зеле и моркови, чат пат и броколи вътре в зеленцето, ммм, идеи ви давам. Ако се отпусна да си ям каквото искам и когато искам, отиде коня у ряката....
И баница порядъчно си хапнах, сега пия чай с мед заради гърлото, от шоколада на малкия си крада EmbarassedАма и аз съм човек, контролирам се всеки ден де, да не прегрешавам много Naughty
Ще ви държа в течение! Успех на всички!  И много вода, не забравяйте!

# 536
При мен водния си върви като просто един пореден ден от диетата... Супер доволна съм от себе си  bowuu

И аз съм доволна от себе си.....за сега.... Rolling Eyes Изпила съм, освен водата, 2 кафета и 1 чай, но без какъвто и да е подсладител....
И аз си мисля за утрешния ден, и как хладилника ми е пълен, както никога досега Confused, с разни вкусотийки #Crazy
Чета "...аз съм режимна... нережимна..." и не мога да разбера за какво говорите точно? Да разбирам ли че диетата може да се прекъсне един вид за няколко дни и после да се продължи като се удължи с тези дни newsm78
Питането ми е свързано с предстоящо пътуване за 8-9 дена извън страната...и не че и там няма съответните храни но ще е доста по-трудно, а и не особено рентабилно...а и как човек да не опита разни традиционни вкусотийки...знае ли се кога пак ще ми се отдаде такава възможност Blush
От сега съм много благодарна за отговорите ви момичета  bouquet

# 537
Лета режима е подходящ да се храниш по ресторанти ,така че аз не бих прекъсвала.

Вчерашния ми белтъчен ден мина напълно режимен.Хапнах си телешко в гювеч със зеленчуци.
Днес мисля една леща да направя. Simple Smile

# 538
  • София
Отчитам един вкусен белтъчен ден

з - кафе с мляко и 1 ябълка
о - омлет и шопска салата
в- свинско с кисело зеле и 1 парче кашкавал

# 539
Чудя се сега... вие както пиете кафето с мляко в белтъчен... аз като непиеща кафе, мога ли да пия прясно мляко сутрин с плода?

Общи условия

Активация на акаунт